Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPoducha zakupiona za 139 zl plus kocyk dla dziecka gratis ^^ taki sobie sprawiłam prezent na święta. Tzn yhm yhm mąż mi sprawił
jutro jade na badanie krew, mocz, toxo a potem na poszukiwania prezentów ze szwagierką. Mężowi kupie jakieś gacie lub bluze dresową, mam nadzieje, że coś znajde fajnego. Zawsze na 1 dzień świat jedziemy do babci męża- cała rodzina się tam zbiera, ale jakis czas przed świętami mamy losy, każdy losuje osobe dla której kupuje prezent, ustalamy do jakiej kwoty itp i tym sposobem każdy coś dostaje - ciotki, kuzynki, szwagry i szwagierkia dzieciaki wiadomo - od każdego zawsze coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 21:42
Negra, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Cigaretta- będziesz zadowolona. I jaki miły gratis!
W tym roku też mieliśmy losowanie- w obu rodzinach tzn z mojej strony i męża, mimo, że święta spędzamy tylko z moją familia. Zawsze to lepiej i mniej wydatków. W tamtym roku kupowalismy dla wszystkich tzn oczywiście ja kupowałam- myślałam, że się wykończę fizycznie, psychicznie i finansowo.
Teraz jest przedświąteczny luuuuzzzz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miłego dnia dziewczyny
Ja odliczam dni do końca pracy tzn, do L4, we wtorek wizyta w środę echo serduszka mojego syneczka, mam nadzieję, że w tym roku będę miała powodu do szczęśliwego obchodzenia tych wspaniałych dni świątecznych
KW gorąco kochana Ci gratuluje, to wspaniała wiadomość
Carolq wózek wypas
Trzymam kciuki jeśli dzisiaj ktoś wizytuje
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Haha ja od ponad 14 miesięcy nie śpię w nocy i wiecie co ... da rade funkcjonować w dzień
teraz idą nam 3 uuuuu boli strasznie, wiec cały dzień wisi na rękach, nie idzie nic zrobić a brzuch mam duuuzy i nosić trzeba.
Odnośnie paznokci to ja w pierwszej ciąży ogarnilam je sama do końca, da się sposobem
Kciuki za wizytujaceWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 08:37
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:56
Agusia ;), mariam85, maimama, Efendis, JusWik, xpatiiix3, josephinka84, Kłosia, monilia84, Madziuśka, klaudia1534, Carolq, myszka2070, bimba, Palinas89, OlkaBdg, FeliceGatto, helutka, bereda11, pasia27, luna91 lubią tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:Ja już po, na szczęście wszystko okey, leżeć nie muszę także dziś zabieram się za porządki, oczywiście w granicach rozsądku. No i raczej będzie córcia