X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może mi jeszcze zrobi... ale już wam pisałam że dziwny ten mój gin, niby usg robi dokładnie, wszystko sprawdza ale... no właśnie jest to ale

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    ja mialam cytologie 3 mesiace przed ciaza i nie kazala mi robic narazie.
    Ja tak samo i powiedział ze wystarczy i zrobimy po porodzie.

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:06

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po badaniach, na wyniki toxo czeka się do 5 dni a ja mam wizyte we wtorek :/ chociaz ostatnio miałam wyniki na drugi dzień także mam nadzieje, że w labo się wyrobią...
    prezenty kupione ! Jeszcze teściu mi został, bo mąż go wylosował i chce mu kupić koszulke polo.

Obiad zaliczony, teraz odpoczynek - nogi mi wychodzą z zada !

• Magenta Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Byłam dziś u lekarza i cała wyprawa zajęła mi 5godzin :O
    Nie miałam usg ale słyszałam bicie serduszek przez detektor chyba i już wiem gdzie dokładnie macać brzuch żeby namierzyć dzieci :P
    Ogólnie wszystko ok, ale dalej musze raczej leżeć i sie oszczędzać :)

Palinas89, Negra, Carolq, katarzyna_d, Madziuśka, pasia27, bereda11, kkasya, FeliceGatto, monilia84 lubią tę wiadomość

5bd5222f11.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:55

Magenta lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie pochwale pokoikiem :)
    mebelki juz sa jeszcze tylko łóżeczko nie złozone ;)

http://naforum.zapodaj.net/162ac91f7d60.jpg.html

http://naforum.zapodaj.net/af7b9ce1e863.jpg.html

Carolq, pasia27, mariam85, luna91, kkasya, FeliceGatto, migussia lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    Cigaretta dosc szybko przyszla ta poducha.

Ej dziewczyny swedzi mnie cale cialo a najbardziej uda , łydki i pośladki zglupieje smaruje balsamem tym co zawsze z Soraya plyny te same proszki tez a ja niemalze oszaleje tak sie drapie jak przyglup...
    Polecam balsam albo mleczko z neutrogeny, przestało siedzieć momentalnie. Ja wczoraj cały Dzień wymioty i biegunka, lekarz chciał do szpitala ale dal mi tabletki na wymioty i jakoś żyje...masakra

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    A ja sie pochwale pokoikiem :)
    mebelki juz sa jeszcze tylko łóżeczko nie złozone ;)

O rany... ale masz tempo! Ja poza wyhaczoną przypadkiem kołyską i materacykiem do niej nie mam nic - nawet koncepcji! :P ;) :D

malvva, Carolq lubią tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeszcze troche ubranek ale podostawalam wiekszosc a pare kupilam, jak sobie pomysle ile jeszcze mi brakuje i wozek duzy wydatek a zostaly 4 wyplaty do porodu to kupuje. Teraz 7 stycznia bede musiala 200 zl za badania zaplacic połówkowe wiec kupie moze pare ubranek i moze posciel do lozecza. Miesiecznie zostaje mi okolo 400 zl do wolnej dyspozycji wiec to nie za duzo ;(

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magenta wrote:
    Hej,
    Byłam dziś u lekarza i cała wyprawa zajęła mi 5godzin :O
    Nie miałam usg ale słyszałam bicie serduszek przez detektor chyba i już wiem gdzie dokładnie macać brzuch żeby namierzyć dzieci :P
    Ogólnie wszystko ok, ale dalej musze raczej leżeć i sie oszczędzać :)

ponawigujesz mniejwięcej :) ja próbuję wychwycić serduszko słuchawkami lekarskimi ale średnio mi idzie :/

Magenta lubi tę wiadomość

• storczyk Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czescc czolem witam sie poznym popoludniem a takze w 20tc (19t2d) nie bylo mnie kilka dni.....

Witam nowe forumowiczki milo ze jest nas jeszcze wiecej ;-)
    Gratulacje udanych wizyt i zdrowych dzieciaczkow to najwazniejsze.

bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Ja mam jeszcze troche ubranek ale podostawalam wiekszosc a pare kupilam, jak sobie pomysle ile jeszcze mi brakuje i wozek duzy wydatek a zostaly 4 wyplaty do porodu to kupuje. Teraz 7 stycznia bede musiala 200 zl za badania zaplacic połówkowe wiec kupie moze pare ubranek i moze posciel do lozecza. Miesiecznie zostaje mi okolo 400 zl do wolnej dyspozycji wiec to nie za duzo ;(

malvva, no a macierzyński Ci nie przysluguje?

• Madziuśka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co czytałam to Hbs się powtarza.

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Magenta Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez krucho z kasa a wydatków będzie nieco więcej :P mamy dostać przewijak,wanienkę i jakieś ciuszki po jednym dziecku a resztę musimy sami kupić ale damy radę :) najwazniejsze żeby dzieciątka były zdrowe i będzie dobrze :)

5bd5222f11.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    malvva, no a macierzyński Ci nie przysluguje?

mam wyplate z pracy co miesiac ale my wynajmujemy mieszkanie wiec na to idzie plus prad plus gaz plus woda oplacic telefony, net, telewizje no i zycie jedzenie i inne potrzeby tak ze trudno zaoszczedzic

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    mam wyplate z pracy co miesiac ale my wynajmujemy mieszkanie wiec na to idzie plus prad plus gaz plus woda oplacic telefony, net, telewizje no i zycie jedzenie i inne potrzeby tak ze trudno zaoszczedzic

aaa bo ja zrozumiałam, że 4 wyplaty do porodu i później juz nie będziesz nic dostawać. u nas tez nie najlepiej, kredyt mieszkaniowy opłaty jedzenie paliwo. sporo tego. nam jeszcze został do kupienia wózek łóżeczko turystyczne wanienka przewijak no i tekstylia jakieś. także trochę się jeszcze wykosztujemy . a i jeszcze fotelik do samochodu i leżaczek jakis

• JusWik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też bym już zaczęła kupować bo potem ciężko ale mąż cały czas gada że jeszcze czas. Odkładam pieniądze bo i tak w maju mamy 2 komunie i to obydwie chrześniaków więc wydatek spory + dziecko. Może damy radę jakoś.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• JusWik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby się wydaje że tyyyle czasu ale tak naprawdę ta ciąża leci jak nie wiem co

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• malvva Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak u nas tez paliwo, ja mam tylkp meble lozeczko i pare ubranek wiec tak samo ubrania wozek lezaczek przewijak wanienka posciel do lozka karuzela nad lozeczko do odciagania pokarmu cos smoczki butelki maaaasaaa

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
‹‹ 957 958 959 960 961 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ