Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po badaniach, na wyniki toxo czeka się do 5 dni a ja mam wizyte we wtorek
chociaz ostatnio miałam wyniki na drugi dzień także mam nadzieje, że w labo się wyrobią...
prezenty kupione ! Jeszcze teściu mi został, bo mąż go wylosował i chce mu kupić koszulke polo.
Obiad zaliczony, teraz odpoczynek - nogi mi wychodzą z zada ! -
Hej,
Byłam dziś u lekarza i cała wyprawa zajęła mi 5godzin
Nie miałam usg ale słyszałam bicie serduszek przez detektor chyba i już wiem gdzie dokładnie macać brzuch żeby namierzyć dzieci
Ogólnie wszystko ok, ale dalej musze raczej leżeć i sie oszczędzaćPalinas89, Negra, Carolq, katarzyna_d, Madziuśka, pasia27, bereda11, kkasya, FeliceGatto, monilia84 lubią tę wiadomość
-
A ja sie pochwale pokoikiem
mebelki juz sa jeszcze tylko łóżeczko nie złozone
http://naforum.zapodaj.net/162ac91f7d60.jpg.html
http://naforum.zapodaj.net/af7b9ce1e863.jpg.htmlCarolq, pasia27, mariam85, luna91, kkasya, FeliceGatto, migussia lubią tę wiadomość
-
Sylika wrote:Cigaretta dosc szybko przyszla ta poducha.
Ej dziewczyny swedzi mnie cale cialo a najbardziej uda , łydki i pośladki zglupieje smaruje balsamem tym co zawsze z Soraya plyny te same proszki tez a ja niemalze oszaleje tak sie drapie jak przyglup...
Kazik :* -
Ja mam jeszcze troche ubranek ale podostawalam wiekszosc a pare kupilam, jak sobie pomysle ile jeszcze mi brakuje i wozek duzy wydatek a zostaly 4 wyplaty do porodu to kupuje. Teraz 7 stycznia bede musiala 200 zl za badania zaplacic połówkowe wiec kupie moze pare ubranek i moze posciel do lozecza. Miesiecznie zostaje mi okolo 400 zl do wolnej dyspozycji wiec to nie za duzo ;(
-
nick nieaktualnyMagenta wrote:Hej,
Byłam dziś u lekarza i cała wyprawa zajęła mi 5godzin
Nie miałam usg ale słyszałam bicie serduszek przez detektor chyba i już wiem gdzie dokładnie macać brzuch żeby namierzyć dzieci
Ogólnie wszystko ok, ale dalej musze raczej leżeć i sie oszczędzać
ponawigujesz mniejwięcejja próbuję wychwycić serduszko słuchawkami lekarskimi ale średnio mi idzie
Magenta lubi tę wiadomość
-
Czescc czolem witam sie poznym popoludniem a takze w 20tc (19t2d) nie bylo mnie kilka dni.....
Witam nowe forumowiczki milo ze jest nas jeszcze wiecej
Gratulacje udanych wizyt i zdrowych dzieciaczkow to najwazniejsze.
bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalvva wrote:Ja mam jeszcze troche ubranek ale podostawalam wiekszosc a pare kupilam, jak sobie pomysle ile jeszcze mi brakuje i wozek duzy wydatek a zostaly 4 wyplaty do porodu to kupuje. Teraz 7 stycznia bede musiala 200 zl za badania zaplacic połówkowe wiec kupie moze pare ubranek i moze posciel do lozecza. Miesiecznie zostaje mi okolo 400 zl do wolnej dyspozycji wiec to nie za duzo ;(
malvva, no a macierzyński Ci nie przysluguje?
-
tola2014 wrote:malvva, no a macierzyński Ci nie przysluguje?
mam wyplate z pracy co miesiac ale my wynajmujemy mieszkanie wiec na to idzie plus prad plus gaz plus woda oplacic telefony, net, telewizje no i zycie jedzenie i inne potrzeby tak ze trudno zaoszczedzic -
nick nieaktualnymalvva wrote:mam wyplate z pracy co miesiac ale my wynajmujemy mieszkanie wiec na to idzie plus prad plus gaz plus woda oplacic telefony, net, telewizje no i zycie jedzenie i inne potrzeby tak ze trudno zaoszczedzic
aaa bo ja zrozumiałam, że 4 wyplaty do porodu i później juz nie będziesz nic dostawać. u nas tez nie najlepiej, kredyt mieszkaniowy opłaty jedzenie paliwo. sporo tego. nam jeszcze został do kupienia wózek łóżeczko turystyczne wanienka przewijak no i tekstylia jakieś. także trochę się jeszcze wykosztujemy . a i jeszcze fotelik do samochodu i leżaczek jakis