Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tola- zupełnie nie przejmuj się brzuchami koleżanek- każda z nas ma inną figurę i wzrost i każda rośnie w swoim tempie! Moja kumpela np w 8 miesiącu wyglądała, jak ja przed ciążą! (A wcale nie byłam gruba)
I niedługo po tym ona urodziła! Nie miała wcale brzucha! Jej było o wiele łatwiej się poruszać, była sprawniejsza, a ja chodziłam, a właściwie turlalam się jak kulka. Poza tym jest wiele dziewczyn, które zaczynają rosnąć dopiero okolo 30 tyg- także masz jeszcze na wszystko czas! A nawet jak nie będziesz wyglądać jak wieloryb na końcówce ciąży, to też dobrze, a nawet jeszcze lepiej
najważniejsze, żeby z dzieciatkiem wszystko było dobrze. Ile jest też takich lasek, które niewiele tyja i niewiele rosną w pasie, a później rodzą zdrowe dzieci 4 kg! Nie porównuj się do innych!
tola2014, Carolq, Eliana, pasia27 lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Cholera, nadszedł ten dzień. No nadszedł ten dzień, że nie ogarniam Belly. Na FB jeszcze jak Cię mogę, ale Belly mnie przerasta. Głównie dlatego,ze na FB mogę odpisać osobno pod każdym postem,a na Belly czytam, mam tyle do odpisania każdej z Was, jak dojeżdżam do końca, to zapominam co komu
Także ja przepraszam, ale chyba będę mało pisać. Chociaż czytam codziennie wszystko.
Carolq, maimama, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, mu tu jesteśmy, czytamy i piszemy, ale wg mnie coraz mniej dziewczyn się tu ostatnio odzywa.
A skoro jest tyle do nadrabiania na FB, to zakładam, że tam się toczy drugie życie? A wydawało mi się, że zgodnie z zamysłem na FB miały być tylko zdjęcia, mylę się?
Nie żebym się załamała i wpadła w depresję- dam sobie z tym radęmalvva, tola2014, bereda11, Cigaretta, klaudia1534, Carolq, mejbi, maimama, JusWik, pasia27, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
też nie ogarniam FB i mam sporo dni w plecy ale coś tam od czasu do czasu skrobnę
a z naszą aktywnością na forum chyba nie jest aż tak źle skoro Felice nie może nadrobić
na BFF minusem jest to,że każdy kto posiada neta może mieć wgląd do naszych wpisówFeliceGatto, pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj tam oj tam
ja mam brzuszek olbrzymi i zaczyna mi byc powoli cieżko to tez ma swoje wady jak pisała Negra wiec nie przejmuj sie tylko ciesz
Co do fb tak samo zgadzam sie z Negra . Nie lubię za bradzo fb o wiele lepiej czuje sie tuNegra, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Ja mam FB ale jestem tylko tutaj, nie dałabym rady ogarnąć tych 2 miejsc jednocześnie
Muszę się pochwalić poczułam mega wyraźne kopniaki, i pierwszy raz poczuł je też mój P.Super uczucie
Cigaretta, mejbi, Negra, Carolq, FeliceGatto, Eliana, pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Ostatnio się nie udzielałam bo wpadłam w wir przygotowań przedświątecznych.
I przyznam że trochę mnie też zniechęciło to że właśnie dziewczyny uciekły na fbAle ja wiedziałam że tak będzie od samego początku jak pojawił sie temat fejsa
Każdy ma prawo pisać gdzie chce ale po prostu bardzo szkoda mi tej atmosfery która się trochę rozjechała a było tak fajnie. Ja na fb nie udzielam się w ogóle, nie kumam kto jest kto i jakoś tak nie mam serca do fejsa
no coż, życie...
Carolq lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Mi też szkoda bellyTu mi się bardziej podoba, ale jak akcja przeniesie się na FB to i ja tam pójdę bo po prostu polubiłam Was i fajnie się gada
klaudia - ja przed wczoraj poczułam mocnego kopniaka a dzis synio załadował mi całą serię2 nawet poczułam pod ręką. Uczucie cudowne, ale dziwne
klaudia1534, Magenta, FeliceGatto, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyLedwo co odpisałam na post Klaudii a dostałam w końcu upragnione kopniaki !!! Przyłożyłam głośniczek z Fasolkami do brzucha i młody się poruszył, mąż też poczuł
jestem spokojniejsza, ale chce więcej i więcej bo to zarąbiste uczucie !!!
bimba, klaudia1534, Kłosia, luna91, Negra, Magenta, Carolq, Eliana, pasia27, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
To prawda dziewczyny, moja znajoma jak pojechala rodzic to sie pytali po co przyjechala a córeńka zdrowa jak ryba. Czasem podobno dzidzius siedzi w srodku i dlatego brzuszek mniejszy.
Negra, FeliceGatto lubią tę wiadomość