X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Negra Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola- zupełnie nie przejmuj się brzuchami koleżanek- każda z nas ma inną figurę i wzrost i każda rośnie w swoim tempie! Moja kumpela np w 8 miesiącu wyglądała, jak ja przed ciążą! (A wcale nie byłam gruba) :-) I niedługo po tym ona urodziła! Nie miała wcale brzucha! Jej było o wiele łatwiej się poruszać, była sprawniejsza, a ja chodziłam, a właściwie turlalam się jak kulka. Poza tym jest wiele dziewczyn, które zaczynają rosnąć dopiero okolo 30 tyg- także masz jeszcze na wszystko czas! A nawet jak nie będziesz wyglądać jak wieloryb na końcówce ciąży, to też dobrze, a nawet jeszcze lepiej :-) najważniejsze, żeby z dzieciatkiem wszystko było dobrze. Ile jest też takich lasek, które niewiele tyja i niewiele rosną w pasie, a później rodzą zdrowe dzieci 4 kg! Nie porównuj się do innych!

tola2014, Carolq, Eliana, pasia27 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Cholera, nadszedł ten dzień. No nadszedł ten dzień, że nie ogarniam Belly. Na FB jeszcze jak Cię mogę, ale Belly mnie przerasta. Głównie dlatego,ze na FB mogę odpisać osobno pod każdym postem,a na Belly czytam, mam tyle do odpisania każdej z Was, jak dojeżdżam do końca, to zapominam co komu :( Także ja przepraszam, ale chyba będę mało pisać. Chociaż czytam codziennie wszystko.
    WIEDZIALAM, po prostu wiedziałam, że w końcu zaczniecie się wykruszac z BBf... Fb miał byc tylko do wstawiania zdjęć, a stał się zastępstwem tego forum... No cóż trzeba z tym żyć... :-(

Carolq, maimama, pasia27 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zaraz, halo. Toć jestem :D Tylko ostatnie dni nie ogarniam, a na fb jest łatwiej.
    <kaja się>

Magenta, Eliana lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po 3 dniach się usunelam z fb bo nie ogarniałam, chaos mnie tam ogarniał a tu jest przejrzyście i przytulniej :)

Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie jestem n FB I dobrze bo tu jest fajnie :)

Kłosia, pasia27 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to, że tu przytulniej, to fakt :)

pasia27 lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:55

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, mu tu jesteśmy, czytamy i piszemy, ale wg mnie coraz mniej dziewczyn się tu ostatnio odzywa.
    A skoro jest tyle do nadrabiania na FB, to zakładam, że tam się toczy drugie życie? A wydawało mi się, że zgodnie z zamysłem na FB miały być tylko zdjęcia, mylę się?
    Nie żebym się załamała i wpadła w depresję- dam sobie z tym radę :-)

malvva, tola2014, bereda11, Cigaretta, klaudia1534, Carolq, mejbi, maimama, JusWik, pasia27, Madziuśka lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Magenta Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nie ogarniam FB i mam sporo dni w plecy ale coś tam od czasu do czasu skrobnę :P
    a z naszą aktywnością na forum chyba nie jest aż tak źle skoro Felice nie może nadrobić :P
    na BFF minusem jest to,że każdy kto posiada neta może mieć wgląd do naszych wpisów :/

FeliceGatto, pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość

5bd5222f11.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:55

Magenta lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam oj tam :) ja mam brzuszek olbrzymi i zaczyna mi byc powoli cieżko to tez ma swoje wady jak pisała Negra wiec nie przejmuj sie tylko ciesz :)
    Co do fb tak samo zgadzam sie z Negra . Nie lubię za bradzo fb o wiele lepiej czuje sie tu :)

Negra, pasia27 lubią tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam FB ale jestem tylko tutaj, nie dałabym rady ogarnąć tych 2 miejsc jednocześnie :)

Muszę się pochwalić poczułam mega wyraźne kopniaki, i pierwszy raz poczuł je też mój P. :) Super uczucie :)

Cigaretta, mejbi, Negra, Carolq, FeliceGatto, Eliana, pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia zazdroszcze, ja 24/h sie wsłuchuje, macam brzuch ale nie czuje nic szczególnego ;)

• mejbi Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!

Ostatnio się nie udzielałam bo wpadłam w wir przygotowań przedświątecznych.

I przyznam że trochę mnie też zniechęciło to że właśnie dziewczyny uciekły na fb :P Ale ja wiedziałam że tak będzie od samego początku jak pojawił sie temat fejsa ;) Każdy ma prawo pisać gdzie chce ale po prostu bardzo szkoda mi tej atmosfery która się trochę rozjechała a było tak fajnie. Ja na fb nie udzielam się w ogóle, nie kumam kto jest kto i jakoś tak nie mam serca do fejsa :P no coż, życie... :P

Carolq lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Klaudia zazdroszcze, ja 24/h sie wsłuchuje, macam brzuch ale nie czuje nic szczególnego ;)

Wierzę, że i Ty poczujesz już niebawem. Może maluszek szykuje Ci prezent na święta :)

Magenta lubi tę wiadomość

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Mi też szkoda belly :/ Tu mi się bardziej podoba, ale jak akcja przeniesie się na FB to i ja tam pójdę bo po prostu polubiłam Was i fajnie się gada :)

klaudia - ja przed wczoraj poczułam mocnego kopniaka a dzis synio załadował mi całą serię :D 2 nawet poczułam pod ręką. Uczucie cudowne, ale dziwne :D

klaudia1534, Magenta, FeliceGatto, Carolq lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ledwo co odpisałam na post Klaudii a dostałam w końcu upragnione kopniaki !!! Przyłożyłam głośniczek z Fasolkami do brzucha i młody się poruszył, mąż też poczuł :-) jestem spokojniejsza, ale chce więcej i więcej bo to zarąbiste uczucie !!! <3

bimba, klaudia1534, Kłosia, luna91, Negra, Magenta, Carolq, Eliana, pasia27, Madziuśka lubią tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda dziewczyny, moja znajoma jak pojechala rodzic to sie pytali po co przyjechala a córeńka zdrowa jak ryba. Czasem podobno dzidzius siedzi w srodku i dlatego brzuszek mniejszy.

Negra, FeliceGatto lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta super! :)

Cigaretta lubi tę wiadomość

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój maluch zaczyna się wiercic coraz bardziej. Ale tez nie czuje niewiadomo jak, za to pewna jestem ze to dziecko.

Cigaretta lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

‹‹ 959 960 961 962 963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ