Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny wy dopiero choinkę ubieracie:)u mnie stoi od mikolaja:)))) a co do prezentów to jecze dla synka musze kupić. Wczoraj trochę posprzatalam ale zaczął mnie brzuch boleć, zastanawia mnie to jak ja będę pracować, bo od poniedziałku wracam do pracy :(po zwolnieniu lekarskim. Byłam na zwolnieniu dwa tygodnie bo troszkę zaczęłam plamic ale teraz jest ok. Jeszcze tylko 2 miesiące i juz mogę iść na macierzyński.
-
Cześć mamusie.
My wczoraj ogarnelismy z małżem zakupy spożywcze na święta, jeszcze tylko pare pierdolek zostalo do kupienia.
tez jakos za bardzo nie czuje tych świąt. ..
wczoraj mnie dosc mocno jakby jajnik lewy kuł, czy to pachwina nie wiem. Troche sie bałam ale juz przeszlo po nocy... no coz taki typ ze mnie ze muszę się martwic o cos do nastepnej wizyty.
milego dnia wszystkim.
ps. To prawda ze coraz ciszej sie tu robi.... -
Hej Kochane:*
We wtorek trafiłam do szpitala z powodu twardniejącego brzucha, wzięli mnie na obserwację porobili badania krwi, moczu usg dopochwowe, macane i nawet połówkowe i wszystko ok.... 3 dni faszerowali mnie nospą brzuszek się trochę uspokoił i wypuścili do domu. Podobno szyjka się nie skraca i taki mój urok.... jestem szczupła i wszystko bardziej odczuwam.... sama nie wiem czy taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje ponieważ wczoraj mnie wypuścili do domu a brzuszek i tak co jakiś czas twardnieje;/Mam brać nospę w momencie kiedy zacznie brzuch boleć i 3 razy dziennie magne b6. Synek waży już 300 gram:) kawał chłopa z niego;) Korci mnie, żeby zacząć już kupować ubranka dla maluszka ale boje się.) taka ja poschizowana hehe
Dziś chyba zabiorę się za pakowanie prezentów no i jeszcze kilka rzeczy muszę dokupićŚwięta tuż, tuż.....choinka już stoi, tylko szkoda że śniegu nie ma.
Powodzenia na wizytach i miłego dzionka:*:*
monilia84, luna91, Carolq, Magenta, bereda11 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Hejka, dziewczyny gratuluje pierwszych kopniaczków
U mnie kopniaki są już coraz częstsze, synuś kopie wieczorkami słodziutko, dzisiaj nawet od rana jak siedzę w pracy to ładuje
Co do prac świątecznych to jestem po tyłach, oprócz ubranej choinki i części prezentów to nic nie zrobiłam. Ale jutro weekend więc nadrobię pracę.
Uwielbiam magię świąt i wierzę że jakoś to ogarnę chociaż nie ukrywam że mam lenia
Życzę miłego dnia
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mariam85 wrote:Cześć dziewczyny wy dopiero choinkę ubieracie:)u mnie stoi od mikolaja:)))) a co do prezentów to jecze dla synka musze kupić. Wczoraj trochę posprzatalam ale zaczął mnie brzuch boleć, zastanawia mnie to jak ja będę pracować, bo od poniedziałku wracam do pracy :(po zwolnieniu lekarskim. Byłam na zwolnieniu dwa tygodnie bo troszkę zaczęłam plamic ale teraz jest ok. Jeszcze tylko 2 miesiące i juz mogę iść na macierzyński.
ja jestem od 6 tygodnia na zwolnieniu, myslalam ze jak sie chce to sie poprostu bierze zzwolnienie. Mnie sie gin pytala czy chce. siedze w domku od pazdziernika. -
witam się i ja w ten paskudnie pochmurny dzień
choinka nie ubrana
zakupy nie zrobione
prezenty nie wybrane ...
cóż ja jestem ze wszystkim w tyle ale co do porządków to nie robie bo mi nie wolno zresztą w domu mnie nie będzie więc nie musze tego robić
zakupy.. hmm.. potrzebuje kurtki bo wyrosłam nawet z jesiennej ledwo się zasuwam a że jest krótka to się zasunie ale z zwija się do góry a kurtkę chce w stylu per Ani Lewandowskiej ale jak widze ile osób ją ma w tym neonowym kolorze
to mnie szlag trafia ale są i kolory szare oraz czerwone więc może upoluje coś dobrego na tą ciążę i wygodnego .
prezenty.. nie mam pomysłów .. ale móje dzieci chcą gry i radioodtwarzacz na płyty ale sama nie wiem czy to dobry pomysł siostry córka i syn w takim samym wieku co moi ale kompletnie nie wiem co mogłabym im kupić no i 2 latek niesforny niszczyciel wszystkiego i czy zabawka jest za 100zl czy za 10 zl taki sam zywot w krótkim czasie zniszczenie totalne ...
-
Witam się w 5 miesiącu, weny do pisania o czytania brak,zabiegana jestem.W pepku 81cm i nadal 2kg na plusie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b71e65ca26f.jpg
monilia84, Malena91, luna91, pasia27, Marietta, FeliceGatto, helutka, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Sylika ty to o porządkach nawet nie myśl. Uważają na siebie
Ja ta kurtkę przymierzalam z myślą o brzuszku bo widziałam w niej laskę w ciąży i fajnie się układała na brzuchu. Tylko, że żebym mogła w mniej pochodzić do marca to musiałaby wziąć rozmiar większa i w tej wyglądałam jak w workuale była cieplutka, fajna bardzo.
Sylika lubi tę wiadomość
-
Co do kawy to ja pije dziennie 1 fusatą
z mleczkiem (choć dzisiaj mam kryzys i oczka się zamykają o 11 walnę sobie drugą ale rozpusczalną)
Nadmiar kawy może mieć jakiś wpływ na dziecko ale 1-2 dziennie to wydaje mi się że nie jest zabronione.
Williams ale masz śliczny brzuchatek i pępuszek na zewnątrz, mi niestety w żadnej ciąży pępuszek nie wychodził zawsze ukryty
Miriam 85 ja też nie wracałabym do pracy, pogadaj z lekarzem może, bo teraz będzie coraz gorzej, ja właśnie wybieram się na L4 bo siedzenie w pracy przy komputerze 8h mnie strasznie męćzy. Bolą nogi, plecy, oczy i nie zamierzam się męczyć w pracy, wystarczy tego
Malena91, Negra lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry, ja jeszcze w łóżku, mąż wrócił z pracy po godzinie i leżymy
mały daje o sobie znać, kręci się pod pępkiem, chyba ma już za ciasne mieszkanko
Ja też pije 1 czasem 2 kawy, ale od 2 trymestru bo w pierwszym nawet nie mogłam czuć zapachu..
Miłego dnia i udanych wizyt !