Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA dzisiejsze kiepskie samopoczucie to chyba zasługa pogody.... teraz też siedzę i słabo mi i duszno nogi jak z waty w dodatku jestem na maksa obolala jak bym cały dzień drewno rabala...oj ta końcówka ciąży zdecydowanie łaskawa nie ejst przynajmniej dla mnie 😐😐
-
Samari0702 wrote:https://www.aptekagemini.pl/avent-butelka-classic-125ml-scf560-17.html
https://www.aptekagemini.pl/avent-smoczek-ortodontyczny-classic-od-0-6-miesiaca-2-sztuki-90963.html
te butelki to nawet mam, wlasnie na gemini maja bez sensu te zdjecia smoczkow, bo ni widac jaka jest koncowka -
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:te butelki to nawet mam, wlasnie na gemini maja bez sensu te zdjecia smoczkow, bo ni widac jaka jest koncowka
Czekaj zaraz otworzę to pudelko i zrobię ci zdjęcie jak on wygląda , no A te butelki mam.jedna 125 ml A druga 260 ml już "na pozniej" za jednym zamawianiem. -
nick nieaktualnySamari0702 wrote:A dzisiejsze kiepskie samopoczucie to chyba zasługa pogody.... teraz też siedzę i słabo mi i duszno nogi jak z waty w dodatku jestem na maksa obolala jak bym cały dzień drewno rabala...oj ta końcówka ciąży zdecydowanie łaskawa nie ejst przynajmniej dla mnie 😐😐
Każda z nas jak wiesz inaczej ciążę znosi niektóre i do końca ciąży pracują itp itd ,
ja sama ledwo co na nogach się trzymam pewnie to przez tą pogodę zimno , pochmurno nic się nie chce robić. -
A na brodawki mialam jakies probki i maltan wlasne i nie pamietam, co mi bardziej pomagalo, ale tez niewiele tego zuzylam, pierwszy tydzien moze, potem jzu bylo ok.
Dziewczyny, które karmily dwojke i wiecej dzieci, za drugim razem tak samo sa sutki katowane, czy juz lepiej reagują? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia wrote:Każda z nas jak wiesz inaczej ciążę znosi niektóre i do końca ciąży pracują itp itd ,
ja sama ledwo co na nogach się trzymam pewnie to przez tą pogodę zimno , pochmurno nic się nie chce robić.
Nooo żebyś wiedziała A wiesz że tak mi się marzy idealny porządek w domu zanim młody się urodzi bo teraz to jest istny armagedon A ja nie mam siły żeby oprócz podstawowych rzeczy robić cokolwiek 😰😰😰
Mam taką zaprzyjaźniona Panią i myślę że z 2 tygodnie przed świętami do niej zadzwonię i zamówię sprzątanie mieszkania i mycie okien, ja nie mam na to siły mąż pracuje A jakoś trzeba to ogarnąć co innego pozostajeSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Ja to się nawet dobrze dzisiaj czuje, do 10:30 w piżamie przed tv przeleżałam
Pojeździłam na rowerku, wykąpałam się i zaraz będę jakiś obiad ogarniać, wczoraj wysprzątałam dom to dzisiaj mam luzy
Znając życie i tak mnie zaraz jakieś słabe dni dopadną, bo u mnie to tak na zmianę
MaMaMi w poniedziałek też podobny zjazd miałam i chyba mi właśnie tak cukier spadł, banan i daktyle pomogły, potem jeszcze rosołkiem doprawiłam. Ja muszę pilnować tego co jem na śniadanie i w miarę regularnie jeść.
Co do puchnięcia, rok temu po poronieniu jak dostałam pierwszy okres to tak strasznie spuchłam, że jak wyszliśmy na spacer dłuższy i miałam na sobie sandałki to wróciłam z odparzonymi stopami, powbijanymi paskami w skórę, chodzić nie mogłam do dnia następnego. Moje stopy wyglądały jakby miały zaraz eksplodować. Strasznie hormony wtedy szalały. Nie pomagały duże ilości wypitej wody, mięty, cytryny, nic, musiało zejść samo i uregulować się, dlatego spodziewam się tego samego po porodzie albo i gorszego. -
Puszek mozesz ktoras eneme polecic?:
https://www.aptekagemini.pl/enema-plyn-doodbytniczy-150ml.html
https://www.aptekagemini.pl/proctanal-enema-plyn-doodbytniczy-120ml.html
Jedna sztuka styknie? Na polnej teraz nie robia juz lewatywy, podobno... -
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Dzięki Samari, to ja chyba nawet mam w domy jeszcze nie ruszane po Karo takie z probek, jej pamietam nie pasowaly totalnie...
No dlatego właśnie dla każdego dziecka trzeba indywidualnie, moja córka.uwielbiala smoczki z Canpola te z taka "skosna" końcówka ,syn znów Aventa , A jak młodemu nie będzie pasować to go wywwle i kupię inny 😂😂😂 -
Byla, dalam rade, wrocilam!
Ciesze sie, ze to ogarnelam i mam z glowy! Jednak chcialam kupić jeszcze trzy polki do szafy ale byly tak ciężkie, ze jednak moj maz musi po to pojechać. Gdybym jeszcze miała pusty wozek a tu juz nie bylo gdzie pakowac
Teraz kawka
Aha Aktyde- psychicznie czuje sie lepiej a fizycznie tez bardzo dobrze. Czyli po prostu siedzenie w domu nie sluzybtw mije wszystkie wieksze problemy zaczely sie razem ze zwolnieniem w marcu
Mowie Wam, ze w ciazy trzeba pracowacWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 13:22
Szczęśliwa Mamusia, iwwk, aktyde85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:moja sie dzis kiepsko rusza
jakos tak niemarawo i chyba znowu zjechala glowa w dol, bo cisnie na kazdym kroku haha
No widzisz jakoś dzień lenia ma może ? Za to Ja się obawiam co młody tam.wyprawia bo to ciągle dyskoteka napięra mi.mocno głowa na szyjke,bo aż mnie tam.w środku normalnie piecze -
Mi polozna opowiadala, zs jeszcze jak pracowala w szpitalu wiele lat temu to miala Pania, ktora wpadla na porodowke w takich klapeczkach z pomponikiem sexy i fikusnej koszulce i atlasowym szlafroczku.... Także wszystko mozna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 13:28
Samari0702, Szczęśliwa Mamusia, iwwk, Szczesliwa ledwo zywa, Veri, Chusy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny