Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kama2784 wrote:4me jedz. Jak bedziesz się zle czuła to wrocisz. Mi sie marzy wypad do ikei ale juz chyba odpuszcze, bo do najblizszej mam prawie 2h drogi to 4h w aucie plus chodzenie w sklepie to za duzo.
Dobra w sondzie wygralo ruszenie pupy wiec ruszam!
Co do wiosny, zeby ona przyszła i na Pomorze. Pokazuja w tv jakies 18,20 stopni a u nas ciagle zimno. Zwłaszcza z wiatrem to nawet przy 10 zimno czesto :/Ja jeszcze marzne. Marze o prawdziwej wiosnie i u nas!Izka37 lubi tę wiadomość
-
Aktyde, ja mam w którymś koszyku NUK wrzucone, Ale czy je zamówię to się jeszcze okaże
Jadę na 10.30 do swojego gina, mam nadzieję że sprawdzi jak pessar się trzyma. I muszę spytać o te komory boczne w główce bo mnie to stresuje, oby mnie tylko uspokoił
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do terminów porodu to możemy sobie po marzyć
, ja chciałabym do 16 Maja urodzić gdyż wtedy synek ma bierzmowanie a nadal nie ma świadka i nie mamy kogo wybrać czy znaleźć , a tu tego nikt z nas nie przewidzi patrzcie np na Kwietniówki już w Marcu rodzą , więc kto wie ile z nas w Kwietniu urodzi
.
Gratuluję wczorajszych udanych wizyt ❤, i Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze Wasze wizyty.
Ja nie dawno co wróciłam z lab , jutro odbiorę wyniki po mnie weszła taka Pani z 4 letnim dzieckiem Boże jak płakała aż serce pękało. Jak na pierwszy dzień wiosny jest bardzo zimno,
ponoć początek Kwietnia ma być chłodny coś chłodna ta Wiosna . Dzieci zdrowe Ania także i daje mi się wyspać no prawie gdyż Dominik całe noce i dnie się rusza , więc też w nocy nawet nie wiem ile i jak śpię . Synek wybrał już szkołę wyższą, czemu dzieci tak szybko rosną , będzie szedł na policjanta ❤ u nas w mieście nie ma szkoły policyjnej , i będzie dojeżdżać albo najprędzej na internacie , bo to jednak 17 km a autobusy też różnie chodzą .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 09:45
-
nick nieaktualny
-
puszek369 wrote:Coś z lanolina ziaja lanomasc, lanshiloh, medela jest droga. Maltan ma w składzie cukier, wiec ja go nie lubię.
A pamiętasz, które te maści są bezpieczne dla dziecka? Czy przy każdych trzeba ścierac z skutków przed karmieniem? -
aktyde85 wrote:A pamiętasz, które te maści są bezpieczne dla dziecka? Czy przy każdych trzeba ścierac z skutków przed karmieniem?
Maltan ma skład taki
Aqua, Glucose, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Paraffin Wax, Glyceryl Oleate, Propylene Glycol.
Przy lanolinie nie trzeba ścierac czy myć piersi - wgl częste mycie piersi nie jest dobre, bo zmywa naturalny film, wiadomo jak jest gruba warstwa to bym pieluszka starla nadmiar
Ja mam smoki i butelki lovi i mam te początkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 09:53
-
nick nieaktualny
-
Ja też jestem ciekawa, co z maści na skutki i żeby jakiś dobry skład miało.
Kurcze tak bym chciała kp ale boję się, że znów mi się nie uda. Kurcze leżę bo muszę i ze mną "leży" całe pakowanie do szpitala i wgl przygotowania wszystkiego na przyjście małej i nic nie mogę pomóc a w domu u nas armagedon i wieczny brak czasu na wszystko, zaczynam panikowac
😥
Sorry, że smecę Wam a tu wiosna przyszła i powinnam chyba mieć inne nastawienie.
Jeszcze takie pytanie co do smoczków, dla starszej miałam i mam nuka a one mają taki wyprofilowany kształt, że niby dla zgryzu lepiej, ale za to za nic nie przypominają sutka, który wariant wg Was lepszy bo nie wiem czy nie dokupić innego... -
Puszek no właśnie glikol propelynowy to chyba konserwant więc chyba nie za dobry produkt jak na tę sprawy, może "sroka" coś pisze na ten temat, muszę sprawdzić.
Kama właśnie przeczytałam o tym lansinoh że to czysta lanolina, super, nie zmywalas tego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 10:14
-
Bibs wrote:Puszek no właśnie glikol propelynowy to chyba konserwant więc chyba nie za dobry produkt jak na tę sprawy, może "sroka" coś pisze na ten temat, muszę sprawdzić.
Kama właśnie przeczytałam o tym lansinoh że to czysta lanolina, super, nie zmywalas tego?
-
nick nieaktualnyBibs nie przejmuj sie. Wiem, ze jest ciezko ale juz niedlugo zostalo. Wytrzymaj jeszcze 5-6 tygodni i potem bedziessie pakować itd.
Pisalyscie wczoraj o placuszkach twarogowych i bede dzis robic. Myślę, ze synkowi posmakujaPrzestało go w końcu obsypywać. Teraz juz mam nadzieje będzie coraz lepiej.