Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, jeśli napiszę że noc jak zawsze to kogoś to zdziwi ?? Haha 😂😂 przywyklam że nie wyspie się do 18-nastki moich dzieci albo dłużej.
Czekam na teścia powinien się zjawić za chwilę popilnowac syna bo jadę wyniki zrobić przed poniedziałkowa wizyta, no bardzo ciekawa jestem morfologii po tym zelazie.
Czy wam puchna ręce ? Mnie w nocy to obudziło bo obrączka mnie zaczęła cisnąć 🙄🙄 musiałam zdjąć ...palce mam jak grube parówki 😟 -
Właśnie miałam Wam napisać, że wczoraj rozprawilam się z trzema kartonamo ciuchów i dziś mąż mi przyniósł kolejne trzy które na mnie czekają, po czym zostałam oswiecona, że miałam dzisiaj do biura jechać hahah także czeka mnie wycieczka do pracy, a nie kartony ;P
-
aktyde85 wrote:A daleko masz?
Bardziej sie boje o łazenie tam ale w sumie jak nie bede zwiedzac a pojade z konkretna lista i z przerwa na obiadto chyba powinnam dac rade.
Chce zweryfikować moja teze, ze te wszystkie bole to od zastania kości i ze jak sie rozruszam to mi pomoze
Dobra wstaje na sniadanie, jak nic nie zacznie powaznie bolec to ruszam.
Jak sie nie odezwe znaczy, ze padlamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 07:35
-
Samari mi puchna tylko jak jest mi za ciepło. Ale ja nigdy z pierścionki i obrączka nie śpię, bo mi przeszkadzają. Próbowałam się po ślubie przyzwyczaić no i nie mogę. Wychodzę z domu zakładam, wracam to pierwsze co to zdejmuje- wszystko z palców i zegarek.
-
nick nieaktualny4me
Pochwal się łupami jak już je zdobędziesz i nie padaj tylko najpierw się pochwal co mają fajnego 😂
Aktyde.
Ja oprócz obrączki też nie śpię w żadnej biżuterii bo denerwuje mnieale teraz nawet obrączka mi przeszkadza w ciąży więc na noc ja będę ściągaC skoro takie jaja się dzieją.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ! Dajcie znać
ALICJA,SKARB - odezwijcie się co u was ! -
Dziewczyny mam pytanie... techniczne cz na tym forum trzeba w końcu wykupić abonament? Bo jak się zalogowałam pierwszy raz to coś mi tam pisali,że mam wersję testową na miesiąc ale nie wiem czy ja to dobrze zrozumiałam... i co jak się skończy to już pisać nie będę mogla...?
-
Ikea tak, byle z listą 😉
Wróciłam z badań, dziś morfologia, mocz, TSH, alat, aspat i kwasy żółciowe.
A w południe, jadę ludzi z pracy odwiedzić, wczoraj ciacho zrobiłam. Proszę Was trzymajcie kciuki dziś, mój mąż ma bardzo ważny egzamin, od Was bije taka energia że musi być pozytywnie...
Miłego Pierwszego Dnia Wiosny 😊
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf8d8e98a6ae.jpg
kama2784, iwwk, Oleander, puszek369, Izka37, Milka1991, 4me, Samari0702, Veri, Szczęśliwa Mamusia, Paula_071, Pani Moł, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny
-
hej!
Samari ja też mam palce jak parówki od dwóch dni, dzisiaj w nocy zleciało mi 2 kg, to ewidentnie woda, jest trochę lepiej, ale dalej źle. wstawałam dzisiaj do toalety z milion razy, to była najgorsza noc ever.
ja dalej piorę i prasuję, choroba rozłożyła mnie na maxa, ale nie umiem usiedzieć w miejscu, muszę coś robić.
dzisiaj pierwszy dzień wiosny, cudownie
Patka, kciuki zaciśnięte!
a ja o 15 wizytuje, już mam stresssss ale raczej pozytywny stres, bo nie mogę się już doczekaćPatkaPP, Oleander, Izka37, iwwk, Samari0702, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
4me-jedz do tej Ikei. Wczoraj byłam około 12 jeszcze nie było tyle ludzi. Ale później padłam. Nie miałam okazji wam podziekować za rady dotyczące walizki do szpitala. Zostawie laktator, herbatke na laktacje itd.-tak jak radziłyście.Zmiejsze ilośc tych podkładów. Najwyżej mąż dowiezie.
Pierwszy dzień wiosny;)rewelacja. Niech jeszcze słoneczko wyjdzie.
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty i wyniki krwi!
PatkaPP, 4me, Samari0702, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Pierwszy dzień wiosny aaaa... Bajka w końcu.
Powodzenia na wizytach i zdrówka życzę.
Zauważyłam że od paru dni zaczynam mieć lekko sucha skórę pod pępkiem a smaruje kremem na rozstępy 1x/dzien nie chce mi się 2x heh...
Wczoraj wypralam porannik do szpitala no powoli mi idzie to pakowanie bo toreb nadal nie wypralam
Ja pakuję się tj mi położna radziła w poprzednich ciazach
1 torba mała do porodu na salę porodowa
1 torba dla mnie na salę po porodzie
1 mała torba dla dziecka na salę
No i w siatce w domu czekały ciuchy dla mnie do odbioru i dziecka
Ogólnie właśnie pamiętajcie że do odbioru was że szpitala brzuszki wam dużo zejda więc np. Ja bluzkę wybierałam już nie taka mega obszerna jak teraz hehe chociaż wiadomo nic by się nie stało no ale mega się czułam jak mogłam coś mniejszego założyćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 08:25
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
U mnie też mały wczoraj dość spał w dzień chyba z 2,5h więc go wybudzalam no i nocna eh... Masakra
W sumie witam w klubie Samari ja też nie pamiętam kiedy się wyspałam bo mam zawsze min 3 pobudki w nocy przez mojego szkraba prawie 2 letniego
Jak chodzi o ruchy to moja córeczka rusza się bardzo dużo i mega się wypycha. Ja do 15 mam naliczyc 10 ruchów i nigdy jakoś specjalnie się na tym nie muszę skupiać bo od rana mi tyle wali kopniakow że szybko te 10 już jest hiih
Mi też narazie nic nie puchnie za to po pierwszym porodzie nogi mi opuchly mega na 1 dzień kostek nie widziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 08:28
-
Hej. Zaczynam 33tc jupi. Jeszcze 5 tygodni i mogę rodzić
a może by tak urodzić wielkanocnego zajączka ?
Samari mi puchną palce, zwłaszcza w nocy. Wczoraj oficjalnie pożegnałam pierścionki. Puchną niezależnie od tego czy mi ciepło czy nie
Ja dziś domawiam ostatnie higieniczne rzeczy w rossmann. W tym wezmę jeszcze paczkę pampków i butelki samolotówki
No i muszę kupić laktator i kocyk i wszystko. Zamykam temat. A w sobotę chcę wyprać już wszystkie ubranka i pieluszki itdIzka37, Oleander, Agata :), Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość