WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2019, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jeśli napiszę że noc jak zawsze to kogoś to zdziwi ?? Haha 😂😂 przywyklam że nie wyspie się do 18-nastki moich dzieci albo dłużej.

Czekam na teścia powinien się zjawić za chwilę popilnowac syna bo jadę wyniki zrobić przed poniedziałkowa wizyta, no bardzo ciekawa jestem morfologii po tym zelazie.

Czy wam puchna ręce ? Mnie w nocy to obudziło bo obrączka mnie zaczęła cisnąć 🙄🙄 musiałam zdjąć ...palce mam jak grube parówki 😟

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie miałam Wam napisać, że wczoraj rozprawilam się z trzema kartonamo ciuchów i dziś mąż mi przyniósł kolejne trzy które na mnie czekają, po czym zostałam oswiecona, że miałam dzisiaj do biura jechać hahah także czeka mnie wycieczka do pracy, a nie kartony ;P

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    A daleko masz?
    Eee smaochodem to nie ma znaczenia ale jakies 15-20 min i jestem.
    Bardziej sie boje o łazenie tam ale w sumie jak nie bede zwiedzac a pojade z konkretna lista i z przerwa na obiad :D to chyba powinnam dac rade.

Chce zweryfikować moja teze, ze te wszystkie bole to od zastania kości i ze jak sie rozruszam to mi pomoze :D

Dobra wstaje na sniadanie, jak nic nie zacznie powaznie bolec to ruszam.

Jak sie nie odezwe znaczy, ze padlam ;D ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 07:35

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari mi puchna tylko jak jest mi za ciepło. Ale ja nigdy z pierścionki i obrączka nie śpię, bo mi przeszkadzają. Próbowałam się po ślubie przyzwyczaić no i nie mogę. Wychodzę z domu zakładam, wracam to pierwsze co to zdejmuje- wszystko z palców i zegarek.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me ja też mam taką tezę! Także weryfikuj i dawaj znać hahah

4me lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2019, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me

Pochwal się łupami jak już je zdobędziesz i nie padaj tylko najpierw się pochwal co mają fajnego 😂

Aktyde.
    Ja oprócz obrączki też nie śpię w żadnej biżuterii bo denerwuje mnie :P ale teraz nawet obrączka mi przeszkadza w ciąży więc na noc ja będę ściągaC skoro takie jaja się dzieją.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ! Dajcie znać :)

ALICJA,SKARB - odezwijcie się co u was !

• Bibs Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2019, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie... techniczne cz na tym forum trzeba w końcu wykupić abonament? Bo jak się zalogowałam pierwszy raz to coś mi tam pisali,że mam wersję testową na miesiąc ale nie wiem czy ja to dobrze zrozumiałam... i co jak się skończy to już pisać nie będę mogla...?

• Rudzik1 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 23:43

• iwwk Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wszystko kupiłam w Gemmini i resztę dokupuję w Rossmanie :)

Bibs żeby korzystać z forum nie trzeba wykupić abonamentu :)

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Bibs Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2019, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :)
    To super, miłego dnia :)

• PatkaPP Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikea tak, byle z listą 😉
    Wróciłam z badań, dziś morfologia, mocz, TSH, alat, aspat i kwasy żółciowe.
    A w południe, jadę ludzi z pracy odwiedzić, wczoraj ciacho zrobiłam. Proszę Was trzymajcie kciuki dziś, mój mąż ma bardzo ważny egzamin, od Was bije taka energia że musi być pozytywnie...

Miłego Pierwszego Dnia Wiosny 😊
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf8d8e98a6ae.jpg

kama2784, iwwk, Oleander, puszek369, Izka37, Milka1991, 4me, Samari0702, Veri, Szczęśliwa Mamusia, Paula_071, Pani Moł, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2019, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me jedz. Jak bedziesz się zle czuła to wrocisz. Mi sie marzy wypad do ikei ale juz chyba odpuszcze, bo do najblizszej mam prawie 2h drogi to 4h w aucie plus chodzenie w sklepie to za duzo.

• Agata :) Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! :)
    Samari ja też mam palce jak parówki od dwóch dni, dzisiaj w nocy zleciało mi 2 kg, to ewidentnie woda, jest trochę lepiej, ale dalej źle. wstawałam dzisiaj do toalety z milion razy, to była najgorsza noc ever.

ja dalej piorę i prasuję, choroba rozłożyła mnie na maxa, ale nie umiem usiedzieć w miejscu, muszę coś robić.

dzisiaj pierwszy dzień wiosny, cudownie <3

Patka, kciuki zaciśnięte!

a ja o 15 wizytuje, już mam stresssss ale raczej pozytywny stres, bo nie mogę się już doczekać <3

PatkaPP, Oleander, Izka37, iwwk, Samari0702, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

11.2020 cb 💔 06.2022 - 7tc 💔😔
    22cs - ⏸️💚
    9.12 -> 6+4, serduszko, 5mm
    23.12 -> 8+4, serduszko, 17mm
    16.01 - > 12+0 prenatalne
    preg.png
  • Izka37 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me-jedz do tej Ikei. Wczoraj byłam około 12 jeszcze nie było tyle ludzi. Ale później padłam. Nie miałam okazji wam podziekować za rady dotyczące walizki do szpitala. Zostawie laktator, herbatke na laktacje itd.-tak jak radziłyście.Zmiejsze ilośc tych podkładów. Najwyżej mąż dowiezie.

Pierwszy dzień wiosny;)rewelacja. Niech jeszcze słoneczko wyjdzie.

Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty i wyniki krwi!

PatkaPP, 4me, Samari0702, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

ug3773sblvjhwzbs.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy dzień wiosny aaaa... Bajka w końcu.

Powodzenia na wizytach i zdrówka życzę.

Zauważyłam że od paru dni zaczynam mieć lekko sucha skórę pod pępkiem a smaruje kremem na rozstępy 1x/dzien nie chce mi się 2x heh...

Wczoraj wypralam porannik do szpitala no powoli mi idzie to pakowanie bo toreb nadal nie wypralam

Ja pakuję się tj mi położna radziła w poprzednich ciazach
    1 torba mała do porodu na salę porodowa
    1 torba dla mnie na salę po porodzie
    1 mała torba dla dziecka na salę
    No i w siatce w domu czekały ciuchy dla mnie do odbioru i dziecka
    Ogólnie właśnie pamiętajcie że do odbioru was że szpitala brzuszki wam dużo zejda więc np. Ja bluzkę wybierałam już nie taka mega obszerna jak teraz hehe chociaż wiadomo nic by się nie stało no ale mega się czułam jak mogłam coś mniejszego założyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 08:25

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • ago91 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nic nie puchnie narazie :)

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też mały wczoraj dość spał w dzień chyba z 2,5h więc go wybudzalam no i nocna eh... Masakra
    W sumie witam w klubie Samari ja też nie pamiętam kiedy się wyspałam bo mam zawsze min 3 pobudki w nocy przez mojego szkraba prawie 2 letniego

Jak chodzi o ruchy to moja córeczka rusza się bardzo dużo i mega się wypycha. Ja do 15 mam naliczyc 10 ruchów i nigdy jakoś specjalnie się na tym nie muszę skupiać bo od rana mi tyle wali kopniakow że szybko te 10 już jest hiih

Mi też narazie nic nie puchnie za to po pierwszym porodzie nogi mi opuchly mega na 1 dzień kostek nie widziałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 08:28

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki krem na sutki? Już niepamietam co używałam.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Zaczynam 33tc jupi. Jeszcze 5 tygodni i mogę rodzić ;) a może by tak urodzić wielkanocnego zajączka ? :D

Samari mi puchną palce, zwłaszcza w nocy. Wczoraj oficjalnie pożegnałam pierścionki. Puchną niezależnie od tego czy mi ciepło czy nie :/

Ja dziś domawiam ostatnie higieniczne rzeczy w rossmann. W tym wezmę jeszcze paczkę pampków i butelki samolotówki ;)
    No i muszę kupić laktator i kocyk i wszystko. Zamykam temat. A w sobotę chcę wyprać już wszystkie ubranka i pieluszki itd :)

Izka37, Oleander, Agata :), Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
  • Pantera Autorytet

Wysłany: 21 marca 2019, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktyde ja sobie chwalę Aptekę Melissa, szybsza niz gemini, w pn robiłam zamówienie a śr dostarczone. Nie kupowałam jeszcze akcesoriów poporodowych, więc nie wiem czy wszystko będzie co potrzeba.

4me jedź :) odpręż się :)

‹‹ 998 999 1000 1001 1002 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ