Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Koniecznie zrob, z tromofilia nie masz szans na utrzymanie ciazy. Na testdna.pl jest pakiet trombofilia. Zrob jeszcze MTHFR, bialo s i bialko c. Trzymam kciuki by udalo sie nastepnym razem.
Izalinka polecam wspomniany test.dna. wlasniw u nich robilam badania
Przysylają ci szpatulki na wymazy kurierem i potem przyjezdza kurier zabiera od ciebie kiedy juz pobierzesz sline z wewnetrznej czesci policzka. Za pakiet zaplacilam 330zl wiec oplaca sie bardzo. Jak wejdziesz na strone ich tam jest czat z konsultantem mozesz podac swoj numer tel i konsultant do ciebie zadzwoni i mozeszno wszystko zapytać. Wspolpracują tez z roznymi laboratoriami ale cenowo bardziej oplaca sie poprzez kuriera. Warto rozwazyc takie wlasnie badania.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ja mam duże piersi i noszę D ale już musiałam się przerzucić na DD bo mi się wylewały.
Na obiad mam sushi:) Wczoraj tak mnie ochota naszła że sobie zrobiłam oczywiście wersję bez surowej ryby no i jak zawsze przesadziłam z ilością ryżu który ugotowałam więc miałam na kolację, dzisiejsze śniadanie i obiad. Jeszcze zostały też ciepane z wczoraj ale chyba jednak przy sushi zostanęKacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
U mnie niestety bez zmian w piersiach a tak na to liczyłam że coś urosną bo mam tylko miejsce na nie haha, a niestety, nie bola, nie rosną, nic
Ja normalnie pracuje, zresztą nie wiem po co miałabym brać wolne, bo nie mam żadnych dolegliwości póki co. Chciałabym Jak najdłużej, nie mam swoich dzieci, w domu będę się nudzićZajączek :) lubi tę wiadomość
-
Iwwk u mnie piersi są nadal takie małe jak były W poprzedniej ciąży dopiero mi urosły po porodzie. Pamiętam, że pod koniec ciąży marzyłam, żeby przespać się na brzuchu. A jak urodziłam i zaczęła się laktacja to nie mogłam, bo piersi bolałyhttps://www.suwaczki.com/tickers/w4sqvkcb7ylvfsz3.png
Synek 11.05.2017
Aniołek 2016 12 tc -
nick nieaktualny
-
Ciasteczko77 wrote:Są tu jakieś panie bez ślubu ?
Ja z M jesteśmy tylko narzeczeństwem ... a dziecko mega planowane bo IVF
My nie mamy ślubu i nie planujemy. Tak nam dobrze Dzieci i kredyt łączą czasem bardziej niż ślub
Aniołek 2015
Leon 21.07.2016 ❤
Aniołek 2018
Aniołek 2018 -
Dziewczyny, czy któraś z Was miała jakieś plamienie lub lekkie krwawienie po stosunku? Ja dostałam lekkiego krwawienia właściwie to bardziej jak plamienie bo ta krew była blada nie ciemno czerwona. To było jakąś godzinę temu od razu po stosunku na szczęście już mi przechodzi teraz byłam siku i już nie leci. Wiem że tak się zdarza czasem po zbyt głebokiej penetracji lub otarciu szyjki macicy.
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Chusy mam nadzieję nie panikuję bo właśnie słyszałam i tym że tak może się dziać poza tym mojego chłopaka nie było ostatnio nie współżyliśmy tydzien, dziś dwa razy więc
Od razu tak pomyślałam że otarcie
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Co macie na obiad ?
Verbena Cudowna mała istotka ❤❤.
Co do rozmiaru biustonosza to ja mam 85 F ze względu tylko na to, że mam piersi obwisłe.
aga Ja tak miałam w mam jej 5 ciąży za bardzo chyba nas poniosło a potem ti chyba przez 2 tygodnie do męża się nie przytulałam bo bałam się powtórki, mój Pan gin powiedział aby uważać że tam nasze strefy są bardziej wrażliwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 17:15
-
Dziewczyny taka ciekawostka, że moja ginekolog liczy jak człowiek i dzisiaj u mnie 9t4d i mówiła na to 10 tydzień
Maleństwo ma już 2,93cm! Rośnie jak szalone! Wg USG 9t5d i termin na 5.05
cookiemonster, KasiaH, Szczęśliwa Mamusia, Chusy lubią tę wiadomość
26.08 - pozytywny test
27.08 - bhcg 252
30.08 - bhcg 1053
31.08 - pęcherzyk 2mm
14.09 - zarodek 5mm i bijące
5.10 - Maleństwo ma 2,93cm, 170/min, jest bardzo aktywne podczas USG, wesoło podskakuje, kiedy się śmieję!
19.10 USG genetyczne: Maleństwo ma 5cm, 170/min, niskie ryzyko wad
-
iwwk wrote:Didi, a lekarz z nfz? Moja gin to jak do niej poszłam jeszcze przed terminem @ po receptę z betą ledwo powyżej 22 to już zapytała czy chcę zwolnienie, ale akurat byłam kilka dni na urlopie i chciałam potem jeszcze popracować, ale ostatecznie szybko przeszłam na zwolnienie.
Ja barszczyk z uszkami wsunęłam na obiad A potem pierogi ruskie będę wcinać, niestety pierogi kupowane, bo nie chce mi się stać w kuchni. Kurczę, mam tak mączną dietę teraz, że aż się dziwie, że moje jelita jeszcze pracują Ale po bułkach pszennych przechodzą mdłości i mogę dzięki temu zjeść później coś innego. Mam nadzieję, że w 2 trymestrze będę mogła zdrowiej się prowadzić.
Prywatnie.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
MaryJane wrote:U mnie niestety bez zmian w piersiach a tak na to liczyłam że coś urosną bo mam tylko miejsce na nie haha, a niestety, nie bola, nie rosną, nic
Ja normalnie pracuje, zresztą nie wiem po co miałabym brać wolne, bo nie mam żadnych dolegliwości póki co. Chciałabym Jak najdłużej, nie mam swoich dzieci, w domu będę się nudzić
Mogę Ci trochę oddać Mi szkoda nawet stanika kupować nowego, kupiłam większe sportowe, bo cały czas rosną. Miałam 75C, teraz już w 75D się nie mieszczą. Mój TŻ stwierdził, że wyglądają jakbym sobie operacje zrobiła, takie nabuzowane A potem przezywa zakaz seksu, biednyMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Paula_071 wrote:Koniecznie zrob, z tromofilia nie masz szans na utrzymanie ciazy. Na testdna.pl jest pakiet trombofilia. Zrob jeszcze MTHFR, bialo s i bialko c. Trzymam kciuki by udalo sie nastepnym razem.
-
cookiemonster wrote:Bialko C i S tez popieram. Sama mam obniżoną aktywność bialka S - ostatnie badanie ktore robiłam i tylko ono wyszło źle.
A za co odpowiada bualko c i s? Bo akurat tego nie kazali mi robic?2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Nowa0289 wrote:Dziewczyny taka ciekawostka, że moja ginekolog liczy jak człowiek i dzisiaj u mnie 9t4d i mówiła na to 10 tydzień
Maleństwo ma już 2,93cm! Rośnie jak szalone! Wg USG 9t5d i termin na 5.05
Ale super! Czyli ja już jutro zaliczę się do 8tc! Bardzo dobrze :p z tego co widzę mdłości są do 10 - 11 Więc może tym sposobem uratuje sobie jeden tydzień:p haha nie wiem jaka w tym moja logika, ale łapie sie już wszystkiegoNowa0289 lubi tę wiadomość
-
Ja mama od zawsze małe piersi, ale teraz są troszkę większe i nawet "wylewaja " mi sie z biustonosza :p myślę że on jedna miseczkę mogły urosnąć. Dzisiaj w nocy mnie bardzo bolaly aż się budziłam.
A ja jakoś nie mam ochoty na żadne zbliżenia. Po pracy o 21 Najchetnie coś jem, znowu jem i jeszcze raz jem i próbuje zasnąć żeby ttlko mnie nie mdlilo i nie ssalo w żołądku. Wczoraj miałam kryzys i męczyło mnie do 3 w nocy. Jadlam same owoce jeden za drugim i to mnie jakoś uratowało od wymiotow bo byloby ciężko.