Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ogromne gratulacje i trzymam kciuki. Też chciałabym dołączyć, według ovu to 4 tydzień i 4 dzień, termin na 4 maja. Test pozytywny 12 dpo, beta 13 dpo 101, teraz czekam na wyniki dzisiejszego badania - 16 dpo Stres jest
Maćka, Mama dwojki lubią tę wiadomość
-
Cześć i ja chciałabym dołączyć, jestem tu od niedawna ovu pokazuje termin na 2 maja, na dzień dzisiejszy to 4 tydzień i 4 dni. Bete robiłam w zeszłym tyg 24.08 wynik 1047. Powtórzyłam dzisiaj i czekam na wynik. Lekarz dopiero 10 września. Pozdrawiam ze Szczecina
Edit: wynik bety z dzisiaj 3415Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 15:17
Karo93 lubi tę wiadomość
-
Karo93 wrote:Hej dziewczyny, ogromne gratulacje i trzymam kciuki. Też chciałabym dołączyć, według ovu to 4 tydzień i 4 dzień, termin na 4 maja. Test pozytywny 12 dpo, beta 13 dpo 101, teraz czekam na wyniki dzisiejszego badania - 16 dpo Stres jest
Karo93 widzę że podobny termin Pozdrawiam !
-
nick nieaktualnyWitam was wszystkie i gratulacje
Co do objawów mam jeszcze ból miesiączkowy
Co do USG na NFZ ja miałam taką babeczkę z pola że na rękach bym ja nosiła taka kochana USG co wizytę jeszcze tak się śmiała że polcia się nie chce ruszać że leniwa jest mówiła do niej dużo głaskała mnie po brzuchu żeby pola się ruszyła normalnie cud nie kobieta i mi powiedziała od razu jak było widać że to kobieta bdWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 12:37
-
KasiaH wrote:Robi się nas coraz więcej fajnie. A jak wasze samopoczucie? Ja padam na twarz i cały czas mnie mdli:)
Ja jeszcze nie odczuwam . Ogolnie nie mam czasu myslec ,przy 11miesiecznym dziecku,tym samym się mniej stresuje dzis chyba polece na bete .
Widze ,ze tutaj duzo z was tez szybko zaczelo starania o drugie dziecko. Nie boicie sie tak malej roznicy wieku ?Sara88 lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
ja się czuję bardzo dobrze, jedynie przeziębienie mnie dopadło, dowiedziałam się o ciąży wczoraj, zawsze przed okresem co miesiąc miałam miliona objawów tak tym razem zero, do testowania skłoniło mnie ciągłe odbijanie od dwóch dni oraz lekkie bóle w dniu planowanej miesiączki, co również było dziwne, ponieważ zazwyczaj ból przychodził natychmiast jak i miesiączka zaraz po nim
-
chcebardzobycmama wrote:Widze ,ze tutaj duzo z was tez szybko zaczelo starania o drugie dziecko. Nie boicie sie tak malej roznicy wieku ?
-
nick nieaktualnyPowiem ci że ja bardziej boje się teraz niż jak miałam drugie mieć bo córka miała niespełna dwa lata i wiedziałam że będą się chować razem lepiej i rzeczywiście tak jest natomiast teraz jedną bd miała 6 lat i teraz jak się dowiedziała że może bd brat to powiedziała że nie chce bo ona ma już siostrę i nie potrzeba nam więcej dzieci a młodsza 4 lata bd miała i nie wiem jak ona zareaguje chodź myślę że pozytywnie bo ona zawsze do mojego mówiła tato ja bym chciała brata a mój no na razie nie ma możliwości takich kochanie a ona na to jak nie ma tatuś mamusia musi sobie go włożyć do brzuszka i nam kupisz wtedy tato haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 13:01
KasiaH lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa Cię kręcę już Majowe mamusie :* . Z całego serca, Wam wszystkim gratuluję , i życzę Wam zdrowo i szczęśliwie donoszonych ciąż .
Kwietniowa mamusia 2017
Maj to cudowny miesiąc , sama jestem z Maja i mam córeczki rok po roku które też urodziły się w Maju , w Maju mam też imieniny cudowny miesiąc .
Mama dwojki, Nowa0289 lubią tę wiadomość
-
Hej. Jesli mogę to chętnie dołączę do waszego zacnego grona majóweczek. Moje objawy ciąży, który skłoniły mnie do tego aby kupić test to przede wszystkim powiększenie się piersi, a dokładnie mówiąc sutków. Kolejnym objawem to okropny ból glowy, objawy grypopodobne ( mam je do tej pory), ból brzucha tak jak na @, bekanie i odbijanie się, zawroty glowy, wczoraj też doszły mdłości.
Dziś poszłam na bete. Wieczorem wyniki. Trzymajcie kciukiKasiaH lubi tę wiadomość
-
A ja wam powiem ,ze ciesze się na to drugie dzieciatko ,ale boje się ze starszal bedzie czul się odrzucony.. ciagle o tym mysle. Bylam dzis na becie ,a wyniki dopiero w srode rano..grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey ja z objawów to mam zawroty głowy okropne mam wrażenie że zaraz upadne i ból brzucha ale to normalne bo macica się dostosować musi do zmian w organizmie dziś idę z młodszą na integrację do przedszkola a od PN witaj szkoło na wesoło w pracy powiem od razu po wizycie potwierdzającej ciążę chce pracować ale boje się że stres który mam w pracy mi na to nie pozwoli a teraz i tak stres ogromny za miesiąc mój ślub ostatni miesiąc na dopięcie wszystkiego i strach że nie dopne się w suknie ajc ale chyba nie bd tak źle bo apetytu nie mam za to dużo pije wody
Karmelllka90 bd dobrze myśl pozytywnie mu trzymamy kciuki za was -
nick nieaktualnychcebardzobycmama wrote:A ja wam powiem ,ze ciesze się na to drugie dzieciatko ,ale boje się ze starszal bedzie czul się odrzucony.. ciagle o tym mysle. Bylam dzis na becie ,a wyniki dopiero w srode rano..
chcebardzobycmama lubi tę wiadomość
-
Hej. Czy któraś z Was ma objaw bolących twardych jak kamień piersi? W dodatku urosły i to sporo. Możliwe to na tak wczesnym etapie? Albo wiecie przez które hormony mogło się tak stać? Testy na razie negatywne były.💊Acard, Neoparin, Pregna
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz - [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz - [10+3] 3,65 cm 🐯
09.12.2024 wizyta - [12+1] 5,65 cm 🐯
13.12.2024 prenatalne - [12+5] 6,51 cm 🐭
18.12.2024 wizyta nfz - [13+3] 7,49
02.01.2025 wizyta
15.01.2025 wizyta nfz
30.01.2025 wizyta
14.02.2025 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙