Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, jestem majowką 2018
Nie mogę uwierzyć, że jeszcze niedawno sama czekałam na usg i serduszko, a teraz mam już 3,5 miesięczną córeczkę przy sobie
Życzę Wam wszystkim spokojnych i bezproblemowych ciąż oraz bezbolesnych porodówKasiaH, Mama dwojki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja bym chciała poczekac ale mam ciężką pracę po 12 h i dziś np padam z nóg na nic sił nie mam a na dodatek boli mnie brzuch tak nisko i czytam że albo to objaw zagnieżdżania albo przemęczenia w moim przypadku od 5 na nogach we wtorek pójdę na betę jeśli owu miałam 18 rzeczywiście bo mi się wydaje że miałam 17 ale ovu pokazuje 18 to nam się udało i powinnien już być wynik wysoki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 17:50
-
Cześć dziewczynki
Nieśmiało się dopisuje. Na testach 2 kreski, temin na 1 maja, beta w 31 dc 180. Lekarza mam na poniedziałek, wbiłam się jakoś bo potrzebuje heparynę. Jestem po 2 poronieniach ( mam nadzieje, ze tym razem się uda
KasiaH, Mama dwojki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja-33 wrote:Cześć dziewczynki
Nieśmiało się dopisuje. Na testach 2 kreski, temin na 1 maja, beta w 31 dc 180. Lekarza mam na poniedziałek, wbiłam się jakoś bo potrzebuje heparynę. Jestem po 2 poronieniach ( mam nadzieje, ze tym razem się uda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć nieśmiało dołączam (chociaż jeszcze się boje). Mam 4t5d...
Beta w piątek 41 (w środę było 10). Jutro powtarzam... zobaczymy co będzie... testy sikane pozytywne.
I co gorsza złapało mnie jakieś przeziębienie (walczę naturalnie plus prenalen) ...
jestem pełna obaw i przerażona ...
Mama dwojki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, dopisuje się!
Dzisiaj (30dc) test płytkowy pozytywny oraz beta w (30dc) - 311 ❤️
Termin wg belly 4.05.2019Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 21:05
Mama dwojki, KasiaH lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Dzisiaj dzien spodziewanej miesiączki, 5 dni temu pierwszy pozytywny test. 9dpo beta 6,77, 11 dpo beta 49,97, czekam na wynik z dzis . Mam nadzieje, że do Was dołączę! Termin aplikacja wyznacza mi na 8 majaKasiaH lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCorrin wrote:Cześć dziewczyny. Dzisiaj dzien spodziewanej miesiączki, 5 dni temu pierwszy pozytywny test. 9dpo beta 6,77, 11 dpo beta 49,97, czekam na wynik z dzis . Mam nadzieje, że do Was dołączę! Termin aplikacja wyznacza mi na 8 maja