Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie wstaw żeby dziewczyny widziały ja mam zawroty głowy przed poronieniem miałam to samo i też przed spodziewana mam się zaczęło a potem niestety dostałam krwotoku o ciąży jestem już przekonana na 95% tylko nie chce powtórki a na razie wolnego nie dostanę oby teraz było lepiej i te zawroty głowy nie świadczyły o najgorszym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majóweczki kochane ❤
Mam sentyment do tego miesiąca bo sama zostałam majową mamą 2017 czas leci strasznie szybko!
Życzę Wam nudnych i bezproblemowych ciąż napewno zaraz będzie Was więcej! Ja sama dowiedziałam się dopiero 15 września o ciąży!
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
nick nieaktualny
-
Hej! Wita was mama prawie dwuletniej Oli Ja już testowałam, dziś dzień spodziewanej miesiączki. Ostatni okres 21 lipca, ale cykle ostatnio miałam mega długie, po 34 dni krecha jest, teraz czekam na wizytę u gin. Wstępna datę bbf wyliczył mi na 3 maja
KasiaH, Nowa0289 lubią tę wiadomość
Mama Oli 11.10.2016 ❤️ -
nick nieaktualnyEwuszkaa wrote:Hej! Wita was mama prawie dwuletniej Oli Ja już testowałam, dziś dzień spodziewanej miesiączki. Ostatni okres 21 lipca, ale cykle ostatnio miałam mega długie, po 34 dni krecha jest, teraz czekam na wizytę u gin. Wstępna datę bbf wyliczył mi na 3 maja
-
Mama dwojki - mysze przyznac, ze zazdroszcze podejscia
Mam nadzieje, ze do Was dolacze, a wszystkim ktorym juz udalo sie dwue kreski wysikac zycze spokojnych i nudnych ciaz -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Mama dwojki - mysze przyznac, ze zazdroszcze podejscia
Mam nadzieje, ze do Was dolacze, a wszystkim ktorym juz udalo sie dwue kreski wysikac zycze spokojnych i nudnych ciaz -
nick nieaktualny