Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Adria Bardzo mi przykro z powodu tragedii jaka Cię spotkała. /Trzymam kciuki za szczęśliwy koniec tej ciąży.
xgirl ja tu w UK jak mnie pytają o imię małej, to też mówię, że Hannah W pracy wytłumaczyłam że polska pisownia taka sama, tylko bez h na końcu i spokój
Z Mikołajem mam zabawnie, bo to, jak próbują jego imię wymawiać rozbraja
W przedszkolu się nauczyły i mówiła normalnie, ale z takim angielskim akcentowaniem
Ale w przychodniach itd. to mikolaż, mikoladż, mikoloej itdWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 20:57
xgirl lubi tę wiadomość
-
Ej sorry, ze tak z dupy i bez nawiazania do waszych wiadomosci ale zaczyna mnie zab bolec i nie wiem co robic. Jest taki wrazliwy i Jak go dotykan jezykiem czy naciskam innymi zebami to boli. Zab wyglada OK ale moze cos w srodku sie psuje? Slyszalam, ze bole zebow moga byc niebezpieczne w ciazy. Isc z tym teraz czy poczekac do jutra? Juz sie cala roztrzeslam znowu🙄
-
Hej Adria
xgirl wrote:Ej sorry, ze tak z dupy i bez nawiazania do waszych wiadomosci ale zaczyna mnie zab bolec i nie wiem co robic. Jest taki wrazliwy i Jak go dotykan jezykiem czy naciskam innymi zebami to boli. Zab wyglada OK ale moze cos w srodku sie psuje? Slyszalam, ze bole zebow moga byc niebezpieczne w ciazy. Isc z tym teraz czy poczekac do jutra? Juz sie cala roztrzeslam znowu🙄
-
xgirl wrote:Ej sorry, ze tak z dupy i bez nawiazania do waszych wiadomosci ale zaczyna mnie zab bolec i nie wiem co robic. Jest taki wrazliwy i Jak go dotykan jezykiem czy naciskam innymi zebami to boli. Zab wyglada OK ale moze cos w srodku sie psuje? Slyszalam, ze bole zebow moga byc niebezpieczne w ciazy. Isc z tym teraz czy poczekac do jutra? Juz sie cala roztrzeslam znowu🙄url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
xgirl wrote:No wlasnie boje sie, ze jakis stan zapalny mi sie robi. Nie ma tragedii teraz ale boje sie, ze jutro bedzie gorzej i bede srac z bolu Jak sie to rozkreci.
-
Mikaja tu w weekendy malo co sie dzieje. Emma kupila meble do pokoju dzieciecego, Angelikamarta ma dylemat ktory wozek kupic (pokazala 3). Duzo jej w wyborze nie pomoglysmy bo kazdej z nas sie inny podoba😆😆 A ja zaraz bede rodzic bo mnie zab boli🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 22:21
mikaja lubi tę wiadomość
-
mikaja wrote:Hej Adria Bardzo mi przykro z powodu tragedii jaka Cię spotkała. /Trzymam kciuki za szczęśliwy koniec tej ciąży.
xgirl ja tu w UK jak mnie pytają o imię małej, to też mówię, że Hannah W pracy wytłumaczyłam że polska pisownia taka sama, tylko bez h na końcu i spokój
Z Mikołajem mam zabawnie, bo to, jak próbują jego imię wymawiać rozbraja
W przedszkolu się nauczyły i mówiła normalnie, ale z takim angielskim akcentowaniem
Ale w przychodniach itd. to mikolaż, mikoladż, mikoloej itd -
mikaja wrote:Któraś obecna w weekend mi streści co u Was od pt ? Nie było mnie standardowo i nie wiem, co się dzieje, a nie chce mi się nadrabiać
Poza tym kupiłam w końcu łóżeczko 😁 Lionelo Timon, dostawka.Eluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny