Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Adria
Bardzo mi przykro z powodu tragedii jaka Cię spotkała. /Trzymam kciuki za szczęśliwy koniec tej ciąży.
xgirl ja tu w UK jak mnie pytają o imię małej, to też mówię, że Hannah
W pracy wytłumaczyłam że polska pisownia taka sama, tylko bez h na końcu i spokój 
Z Mikołajem mam zabawnie, bo to, jak próbują jego imię wymawiać rozbraja
W przedszkolu się nauczyły i mówiła normalnie, ale z takim angielskim akcentowaniem
Ale w przychodniach itd. to mikolaż, mikoladż, mikoloej itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 20:57
xgirl lubi tę wiadomość
-
Ej sorry, ze tak z dupy i bez nawiazania do waszych wiadomosci ale zaczyna mnie zab bolec i nie wiem co robic. Jest taki wrazliwy i Jak go dotykan jezykiem czy naciskam innymi zebami to boli. Zab wyglada OK ale moze cos w srodku sie psuje? Slyszalam, ze bole zebow moga byc niebezpieczne w ciazy. Isc z tym teraz czy poczekac do jutra? Juz sie cala roztrzeslam znowu🙄
-
Hej Adria

Ja bym poczekala i rano poszła na spokojnie jeśli nie przestaniexgirl wrote:Ej sorry, ze tak z dupy i bez nawiazania do waszych wiadomosci ale zaczyna mnie zab bolec i nie wiem co robic. Jest taki wrazliwy i Jak go dotykan jezykiem czy naciskam innymi zebami to boli. Zab wyglada OK ale moze cos w srodku sie psuje? Slyszalam, ze bole zebow moga byc niebezpieczne w ciazy. Isc z tym teraz czy poczekac do jutra? Juz sie cala roztrzeslam znowu🙄
-
Jedź na szpital 😝 a tak serio , to spokojnie do jutra wytrzymasz, bez przesady ... żebyś z takim czymś na IP jechała, Nie ból zęba jest niebezpieczny , tylko stan zapalny np od popsutych zębów,raczej z dnia na dzień by ci się on nie zrobił,tym bardziej jak ząb wygląda normalniexgirl wrote:Ej sorry, ze tak z dupy i bez nawiazania do waszych wiadomosci ale zaczyna mnie zab bolec i nie wiem co robic. Jest taki wrazliwy i Jak go dotykan jezykiem czy naciskam innymi zebami to boli. Zab wyglada OK ale moze cos w srodku sie psuje? Slyszalam, ze bole zebow moga byc niebezpieczne w ciazy. Isc z tym teraz czy poczekac do jutra? Juz sie cala roztrzeslam znowu🙄url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url] -
Spokojnie jak cie bardzo boli to weź paracetamol i jutro idź do dentysty jeśli ząb reaguje na zimno to znaczy ze nerw jest na wierzchuxgirl wrote:No wlasnie boje sie, ze jakis stan zapalny mi sie robi. Nie ma tragedii teraz ale boje sie, ze jutro bedzie gorzej i bede srac z bolu Jak sie to rozkreci.
-
Mikaja tu w weekendy malo co sie dzieje. Emma kupila meble do pokoju dzieciecego, Angelikamarta ma dylemat ktory wozek kupic (pokazala 3). Duzo jej w wyborze nie pomoglysmy bo kazdej z nas sie inny podoba😆😆 A ja zaraz bede rodzic bo mnie zab boli🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 22:21
mikaja lubi tę wiadomość
-
Mi sie akurat Hannah podoba ale Hanna juz srednio. Jak zostanie przy tym imieniu to bede wszystkim mowic, ze HannaH i inaczej maja nie mowic.mikaja wrote:Hej Adria
Bardzo mi przykro z powodu tragedii jaka Cię spotkała. /Trzymam kciuki za szczęśliwy koniec tej ciąży.
xgirl ja tu w UK jak mnie pytają o imię małej, to też mówię, że Hannah
W pracy wytłumaczyłam że polska pisownia taka sama, tylko bez h na końcu i spokój 
Z Mikołajem mam zabawnie, bo to, jak próbują jego imię wymawiać rozbraja
W przedszkolu się nauczyły i mówiła normalnie, ale z takim angielskim akcentowaniem
Ale w przychodniach itd. to mikolaż, mikoladż, mikoloej itd
-
Wbrew temu co mówi x, u mnie się trochę dzieje :p W pt opuchl mi węzeł chłonny podzuchwowy, zaczęła się gorączka, ale póki oscylowala w okolicy 38 nie sialam paniki. Jednak w sobotę wieczorem po całym dniu zgonowania przekroczyła 39, więc wzięłam antyb. Gorączka z miejsca zniknęła, ale opuchlizna idzie dalej, ledwo szyją ruszam, więc mam plan na laryngologa. Tak sobie myślę, że to może jednak zapalenie ślinianki.. Kij wie. Aż żałuję, że to nie od zęba, bo przynajmniej wiedziała bym o co kaman. Ale zęby zdrowe..mikaja wrote:Któraś obecna w weekend mi streści co u Was od pt ?
Nie było mnie standardowo i nie wiem, co się dzieje, a nie chce mi się nadrabiać 
Poza tym kupiłam w końcu łóżeczko 😁 Lionelo Timon, dostawka.
Eluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny