Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Casjo jak kot bedzie jadl jedna saszetke najtanszej marketowej (lidl,krewetkowa) karmy to umrze?Bo franca gardzi Animonda i innymi a na to sie rzuca wiec rano dostaje pol saszetki dla świętego spokoju. Ma kamre sucha porządną i dostaje 1x dziennie surowa piers z kurczaka ale kuzwa bez tej gównianej karmy nie daje nam żyć
-
poliś wrote:heheheh karton z wódką W naszym domu znając mojego męża długo by nie postał
-
Hiszpaneczka jaki słodziak mały 😍😍
Poliś piękny pokoik ❤️
Ja wróciłam z wynikami, dziewczyny wiecie może co to ten urobili coś tam bo nigdy tego nie miałam na wyniku?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29c8932194d0.jpgpoliś lubi tę wiadomość
-
Poliś, łóżeczka po córce nawet nie składałam 😂 więc dalej stoi. Ale jest zawalone materacami z łóżek starszakòw, które będą mieć w nowym pokoju i wszelkiego typu szpargałami.
poliś lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJJ wrote:Angelika wez skonsultuj te wyniki jak najszybciej z lekarzem,cos sie tam dzieje nie tak.
Jeszcze brzuch mnie zaczął boleć robi mi się taka kula twarda co chwilę i lędźwiowy😖 -
Na początku kwietnia robiłam krzywą i nie wyszła bo prowadzący nic nie mówił
Ciśnienia mi nie mierzy ale czasem jak sobie zmierze to mam dobre -
Mikaja spróbuj tej irygacji, mówię Ci. Pomaga i dostaniesz to raczej wszędzie.🙂 A Prenalen w jakimś lepszym polskim sklepie też powinien być. Niby taki pic na wodę , a mi naprawdę pomógł. Ale tylko ten spray, bo syrop nie pomógł, a po tabletkach na gardło 🤮 mi się chciało. 😉
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
kinga27.30 wrote:Oeeeesuuuu... bardzo Ci współczuję tej przeprowadzki na TYM etapie. Ja tu się załamywałam moim remontem i wznosiłam ręce do nieba, że prędzej urodzę, niż to ogarnę ...
No takie przeprowadzki to pełno roboty wiadomo.Dziś kosmetyki,perfumy,leki pakowałam to się za głowę złapałam 🙉 jeszcze to wszystko poukładać...
Poliś super pokoik Fajnie dopasowane kolorki
Hiszpaneczka jaki słodziudki Twój synuś 😊 Już niedługo będziesz go tulić
Pokoik mojej córci może już jutro będzie gotowy-klamki do drzwi brakuje 😄 Ściany różowe,meble białe-typowo dziewczęco ale ja uwielbiam róż 😉
Hiszpaneczka, Kamsza, poliś lubią tę wiadomość
-
Polis śliczny kącik u nas tylko łóżeczko stoi i ju, nie w sypialni nie zmienialiśmy, nie chce mi się
Drobinka nie było nigdzie, kupiłam sobie sól zwykła i póki co tym psikam. Irygacje mam w domu (butelka) bo młodemu płuczemy nieraz nosa i jemu to pomaga ale ja mam hiper zatkany i wiem ze to nie pomoze bo już kiedyś próbowałam i jak biorę się za irytację przy takim przytkaniu to mi to leci do uszu
Brat mi przywiezie te saszetki i zobaczymy.
Ja dziś poeke ciasto tortowe dla małego do przedszkola na jutro, szarlotkę i jeszcze gotuje gulasz na obiad na kolejne 2 dni. Rano byłam na zakupach i w tym momencie już mnie tak plecy bolą ze o mamo a m dopiero bazę do tortu i jabłka do szarlotki
Gulasz chociaż się kończy już, jeszcze 0,5h i będzie :p
Młody wstanie to będzie ze mną krem do tortu robił trzeba iść go budzić w sumie bo by do nocy. -
Tez w pokoju nic nie zmieniam. Stoi szafka na ciuchy i niedlugo lozko wstawimy i tyle. Jedyne co planuje to taki duzy obraz skladajacy sie z kilku malych na scianie: 8 zdjec, najpierw pozyt test, potem jej foty z usg, moj rosnacy brzuch i na koncu jej 1 foto po porodzie i my we 3. Wieeeem slodko az do porzygu ale mam ochote na takie cos.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 16:04
-
u mnie sypialnia była malowana na początku maja ,ale nie pod Ksawerego, tylko normalnie na jasno beżowy kolor,głównie po to,żeby odświeżyć, wstawię tam łóżeczko,komodę na rzeczy dziecka i tyle, nie robię typowo niemowlęcego pokoiku ani kąciku ,zrobię mu dziecięcy, jak skończy 2 ,3 latka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 16:59
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Hiszpaneczka to w sumie dobrze,bo po cc robienie 2jki ponoć nie łatwo