Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj dostałam z rana piękne zdjęcie córeczki mojej przyjaciółki. Urodziła wczoraj 3250g🥰
A my dzisiaj wizyta na 13.30 😊😁 a od 4 rano nie śpię. 🙄🙄Może kiedyś odespie 😁😁🤔🤔🤔 -
Dzień dobry 😁 jest słońce wreszcie!
Kamsza ta odespisz 😂😂😂 gratulacje dla przyjaciółki 😘
Jutro już czerwiec! Jakoś mnie to przeraża, że co, że to może być lada dzień!? Tzn u mnie to niech nie waży się być przed 15. 06 i każda ma doczekać tego magicznego bezpiecznego momentu! Kiedy to zleciało? Aż teraz to tak zal.
Życzę Wam miłego dnia i dużo uśmiechu 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 06:45
-
Witam sie, szykują mnie na dzisiaj ale czy pójdę to sie okaze. Położna franca zrobiła mi lewatywe, sama ona nie bolała ale jak mi wkladala do pupy rure mowie jej ze mialam hemoroida a ta mi gada ze nie ma go, widocznie wie schował i wsadzila mi a ból jak nie wiem. Gwiazdki i łzy w oczach mi sie pojawiły. Nie chcący ja uderzylam a ta mi mowi no ona to zrobiła tyle w życiu lewatyw ale takiej reakcji to nie widziała jeszcze. No pizda jedna.!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 07:49
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Hiszpaneczka wrote:Witam sie, szykują mnie na dzisiaj ale czy pójdę to sie okaze. Położna franca zrobiła mi lewatywe, sama ona nie bolała ale jak mi wkladala do pupy rure mowie jej ze mialam hemoroida a ta mi gada ze nie ma go, widocznie wie schował i wsadzila mi a ból jak nie wiem. Gwiazdki i łzy w oczach mi sie pojawiły. Nie chcący ja uderzylam a ta mi mowi no ona to zrobiła tyle w życiu lewatyw ale takiej reakcji to nie widziała jeszcze. No pizda jedna.!!
-
Skoro jej odwinęłaś, to znaczy że jej się należało! To czekamy dzisiaj na pierwszego Malucha! Powodzenia 😘
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Hiszpaneczka kochana powodzenia! Się wzruszyłam że jedna z nas już będzie po wszystkim i będzie miała ta mała istotę już obok siebie.
-
Hiszpaneczka pisz jak masz mozliwosc co i jak
W ogole te rurke mozna sobie samemu wsadzic? Bo mnie tez tylek boli i jak mi taka zasadzi to nie bedzie mi zadna lewatywa potrzebna bo sie od razu tam posram.
Ide do parku pogimnastykowac sie Piekn apogoda dzis, a od jutra codziennie 30 st hahahaha bedzie wesolo.Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
-
Bywa ktòraś w Empiku? Kupujemy dzieciakom zjeżdżalnię, sam ślizg, bo sami dorobimy drabinkę do tego i domek. Tylko nie opłaca się kupować przez neta, bo dostawa koło stòwki kosztuje. I myślę, gdzie dopadnę stacjonarnie 😎 januszostwo pełną parą 😋Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Była pani doktor, ok 12 bede miała dopiero cc. Jedna pani z sali idzie przede mna
Aska1994, mikka86, Kamsza, LidziA89, Messy92, anngelikamarta, Sylka135, tka_aa, Czarna_kawa, 33Sylwia, Casjopea lubią tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Hiszpaneczka wrote:Była pani doktor, ok 12 bede miała dopiero cc. Jedna pani z sali idzie przede mna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 10:06
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
nick nieaktualny