Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa fakt, teraz pamietam.
Super, ze maz i mama da z Toba. Juz nie moge sie doczekac az napiszesz, ze wszystko bylo ok i bez powodu sie stresowalas a Maly jest cudowny😍Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
-
X, łącze się w bólu, też unieram, po gonitwie za kogutem i się nastałam przy gulaszu i teraz tak mnie pachwiny bolą, że nie mogę wstać 😑 najlepszego dla męża!
xgirl lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
X, Ty się nie śmiej! Dziad zadzierał do psa piejąc z siatki, stracił równowagę i zleciał do ogrodu. A mój pies bardzo nie lubi kogutów... Nie wiedziałam, że potrafię teraz tak szybko biegać! Odpoczywam, siedząc i pilnując gulaszu 😂
Danio, miło Cię widzieć 🙂xgirl lubi tę wiadomość
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Hiszpaneczka mocne kciuki trzymam Fajnie,że już dziś będziesz tulić synka
Ja mam cichą nadzieję,że moja mała nie każe na siebie czekać do 40tc i urodzi się w 38 😜 Z tymi skurczami to zwariuje to 40tc
Xgirl 100 lat dla męża Ja jestem z grudnia,mój ze stycznia-takie zimorodki 😜Hiszpaneczka, xgirl lubią tę wiadomość
-
Ja bede miec cc w 38+5 wiec mysle, ze tak akurat
Haha ale mi sie smiac z tego koguta chce. Zadzieral i ma😂 Dobrze, ze go uratowalas
Lady ja tez zimowa ze stycznia
Hiszpaneczka juuuuuuuz?😆😆😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 13:47
-
Ja się jakos ogarnąć ostatnio nie mogę. Zmarla.mi niedawmo Babcia, zjechała się cała rodzina na tydzień i bylo tyle zamieszania ze szok. Siostry mi podokuczaly az sie chyba z nerwow pochorowalam ale jiz wracam do normy . Na szczescie sypialnia jest juz gotowa na przyjecie nowego lokatora. Tzn pomalowana, meble poprzestawiane. Łóżeczko zamowilam- juz jest w drodze. Jutro kupoe materacyk. Nowe zaslony do sypialni wlasie się skracają u krawcowej.
Wózek kupilam uzywany w stanie prawie idealym (joolza udało mi się upolować). Muszę go tylko wyprać. Ubranka chyba juz od poniedziałku zacznę prać i poukladam w szafie. Fotelik tez juz czeka na Filipka.
Zostało mi zamowienie z apteki zrobić ( tzn tylko dorzucić dla Małego kosmetyki jakies do pielęgnacji) ale to czekam na zajecia w szkole rodzenia odnosnie pielegnacji dziecka. I dla malego kosmetyki z rossmana i pampersy.
Sobie muszę kupic jeszcze szlafrok i mysle nad laktatorem. Polozna mowila zeby nie kupowac przed porodem, ale nie wiem czy to dobre rozwiazanie....
Kurcze nie mogę uwierzyć że już pierwsza z forum bedzie za chwilę Mamą, a my zaraz po Hiszpaneczce.
-
Podejrzewam, że synek Hiszpaneczki już na świecie 🙂 ją jeszcze mogą zszywać 😁 rany, pierwszy nasz forumowy Maluch! Dowiemy się pewnie wieczorem 😁
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥