Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja używałam dla starszakòw i przy Jacku też zamierzam. Ten z dozownikiem 🙂
33Sylwia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Cześć dziewczyny-nadrobić Was to nie lada wyzwanie 😉
Emma to by było piękne,gdyby moja córa przesypiała całą noc po porodzie ja teraz w brzuchu 😁 Liczę na to-tylko niech idzie szybciej spać-nie 23 😜 22-23 tak wariuje,że czasem właśnie dlatego kładę się spać,bo jak tylko się połóżę na lewym boku,to od razu mam spokój 😉
Co do objawów to na razie tylko twardnienia-zwłaszcza wieczorem.Nie wiem co to zgagaW centrach handlowych robi mi się słabo.5 na 7 dni funkcjonuję normalnie a te 2 dni,to zazwyczaj problem z chodzeniem,bo nie wiem czy mała tak mocno uciska czy co? Tak jakby ból spojenia.1 i 2 trymestr cierpiała na bezsenność a teraz w 3cim luzik
Całą ciążę nie miałam problemów z muleniem w ciągu dnia-aż dziwne 🤔 Boję się, że za to po porodzie mnie dopadnie i będę jak zombie 😧
Ja też zastrzyki do 6tyg.po porodzie-dam radę ale nie powiem no -cieszę się,że wreszcie je skończę.
Dziś w końcu poprasowałam trochę pieluch i ubranek-przyznam,że prasowanie dziecięcych ciuszków,to dla mnie męczarnia🙉 aile tego jeszcze zostało matko...
Wózek już się wietrzy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9352206d62b.jpg
Kurde muszę Was jeszcze raz przeczytać,bo już zapomniałam co mam pisać 😂
33Sylwia, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Ale produkujecie
Lady_dior fajny ten wozek - Silver Cross, dobrze widzę? zgrabniutki
Ja w weekend materac chyba odpakuję, żeby się wietrzył i założę jedno prześcieradło, żeby się kurzyło zamiast materacaJak się mała urodzi, to tylko zmienię na świeże
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
A gdzie trzymacie zastrzyki w te upaly? Wlasnie przeczytalam na opakowaniu zeby przechowywac do 25st a mam w mieszkaniu 27🙄 Do lodowki wlozyc?
Mikka nie masz jeszcze wozka, ze tak o nie pytasz?
Lady ladny wozek, taki elegancki
Kurcze smiesznie wygladam. Taki chudzielec a brzuch odstaje na 5km😂😂Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Ja mam ten płyn. Mam w domu tez oliwke,krem pielegnacyjny do buzi i szampon z tej serii ale to dlatego ze Młoda tego uzywa wiec dziecku nr 2 dokupilam tylko mleczko z hippa.
Ja sie ciesze,ze popralam i poprasowalam wczesniej,mialam popakowane w worki próżniowe(bez odsysania zeby sie nie wymięło) i tylko wyciagnełam i hop do szuflady. Ten środek z gondoli tez mam spakowany wyprany zeby sie nie skurzył. W sumie jesteśmy gotowi. Łózeczko mąz skręci jak bede w szpiatlu. Karton lezy otwarty i łozeczko oddycha wiec luz. Tylko złoży i jeszcze raz przetrze szmatką. Materac tez jest otwarty z folii o owiniety cienkim przescieradlem zeby nie nałapał niczego.
Wózek w czesciach w szafie,złozymy jak wrocimy ze szpitala bo to 5 min robotyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 19:35
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Kurcze weszlam na temat o hipotrofii i mi teraz mega smutno
Dziewczyna w 23tc w szpitalu, przeplywy zle, dziecko nawet 300gr nie wazy😪
Co do wózka ja dalej zonk bardzo fajny ten ze zdjęcia tylko nie nadaje się na moja drogeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 20:07
-
xgirl wrote:A gdzie trzymacie zastrzyki w te upaly? Wlasnie przeczytalam na opakowaniu zeby przechowywac do 25st a mam w mieszkaniu 27🙄 Do lodowki wlozyc?
Mikka nie masz jeszcze wozka, ze tak o nie pytasz?
Lady ladny wozek, taki elegancki
Kurcze smiesznie wygladam. Taki chudzielec a brzuch odstaje na 5km😂😂url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
xgirl wrote:Kurcze weszlam na temat o hipotrofii i mi teraz mega smutno
Dziewczyna w 23tc w szpitalu, przeplywy zle, dziecko nawet 300gr nie wazy😪
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Adria ja nie czytam w ogole od dawna takich rzeczy, ostatnio tam wchodze bo ciekawe historie sa ale to mnie rozwalilo, jej
No Mikka daj spoko, nosisz kilka miesiecy i taie cosStraszne, oby sie dobrze skonczylo. W ogole mozna cos na takie beznadziejne przeplywy poradzic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 20:14
-
xgirl wrote:Adria ja nie czytam w ogole od dawna takich rzeczy, ostatnio tam wchodze bo ciekawe historie sa ale to mnie rozwalilo, jej
No Mikka daj spoko, nosisz kilka miesiecy i taie cosStraszne, oby sie dobrze skonczylo. W ogole mozna cos na takie beznadziejne przeplywy poradzic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 20:19
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Karola brawo Ty 👏😁
Ja mam też wszytsko wyprane i wyprasowane tylko musze to tylko z działki przywieść ale czekam aż mój mąż skończy remont. Łóżeczko czeka na skręcenie po remoncie. Materac zamówimy po remoncie. Wózka nie mamy załatwimy to po remoncie. Tylko kuźwa kiedy ten remont się skonczy 😭 nie no mam nadzieje ze do końca tygodnia będzie już po 😁 aaa no i jeszcze komode musimy kupić ale to też po remoncie 😁
Przeżyłam dzisiejszy dzień u diabetologa spoko wyniki w normie jeszcze jedna wizyta 26.06 jak nie urodze oczywiście 😁 w pracy fajnie posiedziałam trochę pogadałam zjadłam torta dostałam kilka prezentów i wracałam jak głupia z balonem z 30 😁 teraz pije piwko i pozytywnie nastrajam sie na jutrzejszą zmianę kodu 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 20:41
-
Ja trzymam normalnie w szafce. Nie mam w mieszkaniu miejsca chlodniejszego nawet o pół stopnia. Wczoraj latalam i sprawdzalam. Jak heparyne złożysz do lodówki to tylko 30 dni tam może leżeć.
-
Alisia wrote:U mnie już prawie wszystko gotowe oprócz torby do szpitala 😜
Materac odpakowany ale musiałam wyprać pokrowiec bo trochę "śmierdział" fabrykąteraz już jest ok "ubrany" w prześcieradło które zmienie na nowe po powrocie że szpitala
Ja już przygotowałam łóżeczko tylko zakrylam kocem żeby się nie kurzyłoskurcze coraz częściej mam ale nie są bolesne. Mala leży po skosie ciekawe kiedy się przekreci już na wyjście. W piątek diabetolog i pewnie insulina. Bo na czczo zaczęłam przekraczać 90