Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdzie kupujemy te liście malin? Też zacznę serwowane plus wiesiołek. Na piłce też sobie ćwiczę ale to raczej by pozbyć się bólu krzyża i bioder.
Lidzia a nad to morze to kiedy nas zaprosisz? 😂
Co do zdjęć to jestem w szoku, mega zadowolona, dziewczyna amatorka... Nie liczyłam na zbyt wiele a tu szok. Muszę wywołać 😀
Maz powoli przebacz mi moje grzechy z wczoraj więc coraz mi lepiej.
Kupiłam se dziś dwie koszule na ramiączkach, Małemu kaftaniki i jutro odświeżam torbę i powoli pakuję.
A teraz do spania 😘 -
Toż to 1,5 tygodnia raptem :p ja cc przed 2 lipca i tak bym nie chciała. A tp mam na 29.06
https://youtu.be/Xt-oMPET9VwWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 23:59
-
Dziękuję za kciuki ❤️😍
KarolaJJJ hahah rozwalasz mnie 😂😂❤️
Xgirl niee jeszcze nie rodze haha😂
Lolla mi się wydaje że i tak jeszcze trochę w tej ciąży pochodzę i nie urodze tak szybko nie wiem takie przeczucie jakieś, no chyba że faktycznie będzie jak doktorek mówi zobaczymy czy się. Coś zadzieje do tej przyszłej środy czy będzie szpital
Bóle mam dalej i z krzyża i jak na okres, brzuch cały twardy 😖 nie wiem czy to po tym sprawdzaniu rozwarcia bo długo mi tam coś robił aż bolalo😞może jutro przejdzie -
Jeszcze zapomniałam już z tego wszystkiego napisać że gbs wyszedł dobrze a mały waży 3100-3200
tka_aa, Hiszpaneczka, kinga27.30, Kamsza, mikaja, Czarna_kawa, Sylka135, Eluska lubią tę wiadomość
-
Ulli, a co na ta szyjke Ci zalecili? masz lezec? Luteine?
Lidzia tak zle i tak niedobrze, ale przynajmnuej masz dostep do tak cennego jodu ;p Moze na macierzynskim odwiedzw Gdynie
Mikaja, haha zeby to bylo takie proste i zebysmy mogly sobie wybrac termin porodu - achhh
X, wez ty nie narzekaj, zaraz sama rodzisz ;p a na kiedy w ogole masz termin wlasciwy? -
xgirl wrote:U mnie mowili, ze 24h przed znieczuleniem trzeba odstawic. Kurde kazdy co innego gada..
W ogole nigdy nie slyszalam zeby ktos heparyne po porodzie bral :o
ja mialam rano dzień wcześniej heparyne a potem dzień po cc czyli 2 dni nie brałam w ogole
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Casjopea wrote:Ale że jak za darmoszke? Ja mam zamiar zrobić sobie wszystkie zęby chyba od czasów podstawówki, więc hasło "za darmo" i "przysługuje" bardzo mnie zainteresowały 🤔
-
Dzień dobry 😀
Korzystając z chlodniejszych por dnia zbieramy się na badania krwi 😀
Karola i chyba do 3 miesięcy po ciąży ale tego już pewna nie jestem 😀 jakoś się o tym nie mówi 😂
Angelikamarta i jak minęła Wam nocka?
Popołudniu mam szkołę rodzenia nie wiem jak tam dziś wytrwam 😂
Jakieś pomysły na szybkie obiady?
Wczoraj miałam makaron ze szpinakiem i kurczakiem a dziś? 😀
Miłego dnia 😘 -
Pisałam tutaj kiedys o tym, ze sie należy jak psu buda. Sprawdziłam i w ustawie pisza o 42 dniach(ale i o 6 tyg) od porodu wiec zdąże jeszcze coś zrobć. Niestety usuwanie kamienia u mnie odpada przez rozrusznik a mam kamień i mi przykro 🤣
Angelikamarta ja myslalam ze Ty juz urodziłaś🤣
Ja ugotowalam gar pomidorowej w niedziele i to jest nasz obiad jeszcze na dzisiaj...Nikomu sie jeść nie chce w ten upał,za to owoce schodzą na kilogramy.
anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Tka_aa kazał leżeć brać nospe i luteine, dużo magnezu i tyle. Jak się skróci jeszcze w tym tygodniu to dadzą sterydy jak nie to z tego co zrozumiałam po 34 tygodniu już nie podają. Ale mogłam źle zrozumieć z tego szczęścia że oddział mamy przepełniony i nie wysłał mnie od razu do szpitala 😂
Btw ciekawe czy do porodu mojego skończą remonty okolicznych szpitali czy do porodu w kolejce na salę u nas będzie trzeba czekać (są tylko 2 porodowe, a pacjentki z 4 szpitali teraz obsluguja)Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Karolaz zrobilas mi smaka na pomidorową...
Ulli, tez mi moj mowil, ze od 34 nie podaja sterydow. a gdsie rodsisz, ze tak malo tych porodówek?
To razem zsciskamy nogijewtesmy na zblizonym etapie (ja 34 tc). Choxiaz Ty chyba musisz mocniej zaciskac z uwagi na przeszlosc. A jak Twoja corka jako wczesniak sobie poradzila?