Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa no i zapomniałam powiedzieć ze mamy dziś 36 tc a ja dalej widzę jak mała jest ułożona posladkowo. Wypycha mi głowę w stronę przepony. Zaczynam coraz poważniej brać pod uwagę cc. Zresztą chyba nie będę mieć wyboru 😂

• Drobinka91 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola i Ty mi jeszcze powiedz, że na te 9 piętro wchodzisz na piechotę? 😵 🙈

qb3ce6yd8925ak7r.png
    Aleksander 07.07.19r👶
    3000g 🔹️54cm🔹️
    klz9e6ydh37227gp.png
    1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie spokój z tymi oknami jak ma się zacząć to się zacznie. Ja mialam termin na 2 stycznia 7 grudnia lekarz powiedział mi że mam rozwarcie 2 cm i pewnie juz przed świętami Bożego Narodzenia się nie spotkamy i co wypróbowalam wszystkiego. Chata wysprzatana na błysk nawet te jeb.. Okna unylam i co i dupa. Na ktg wiecznie słyszałam że mam skurcze których w ogóle nie czułam. 9 dni po terminie w końcu się zlitowali i zaczeli wywolywac poród. Więc życzę kazdej z nas skoro mamy już prawie donoszone ciaze żebyśmy urodzily przed swoimi terminami. No najpóźniej w dniu terminu 😉

• xgirl Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drobinka91 wrote:
    No jasne, ze wchodzi :)

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluska u mnie to samo. Czuje jej durnowaty leb pod zebrami z prawej strony juz od tygodni, boli czasem niemilosiernie bo wszystko tam juz mega delikatnie i wymeczone jej tancami ;)

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaJJJ wrote:
    Angelika sama se myj okna przy 32 stopniach na 9 piętrze🤣😜 skacze na pilce i chodze po schodach,tam jest fajny ciąg chłodnego powietrza.
    Emma kazda z nas sie doczeka w końcu😁
    Kurła ale piekarnik na dworze. Moglam odwolac tego dentyste. A ile komarów lata. W centrum Katowic!
    Popatrz jakie czyste powietrze w Katowicach że komary żyją i mają się dobrze w dzień 😂😂😂😂

relgupjy0emg7fv2.png
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluska kiedy u Ciebie w szpitalu robi sie planowane CC? Kiedy decyzja zapadnie? Juz przeciez tak malo czasu.

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xgirl wrote:
    Eluska u mnie to samo. Czuje jej durnowaty leb pod zebrami z prawej strony juz od tygodni, boli czasem niemilosiernie bo wszystko tam juz mega delikatnie i wymeczone jej tancami ;)

No ja mam wrażenie ze ta głową chce się przebić ale przynajmniej wiem ze ma ksztaltna główkę hehe oj laski mowilyscie ze jak cc to kiedy ? Skończony 39 tc? Jutro mam położna to zapytam co i jak ale ona nie pracuje na oddziale.. aaa w ogóle co ile teraz macie wizyty ?

• 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drobinka91 wrote:
    A cóż to dla niej 😂 jak na dole złapie wdech to wydech robi na 9 😂

Drobinka91, Aska1994 lubią tę wiadomość

relgupjy0emg7fv2.png
  • KarolaJJJ Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drobinka91 wrote:
    Staram sie 2x dziennie. Ale to tak jak pisalam,w porozumieniu ze wszystkimi swietymi.
    Normalnie ,jak nie bylam w ciazy to zawsze wchodzimy schodami. Przed wyprawą to wbiegamy z plecakami wypchanymi baniakami z wodą,to tak z ciekawostek.

p19uqqmzs3gk4a7x.png
  • KarolaJJJ Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do komarow to tutaj jest wszystko zmutowane,komary wielkosci psa🤣 Wielkie to i obrzydliwe, tyle chorób roznosi,bleh

p19uqqmzs3gk4a7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xgirl wrote:
    Eluska kiedy u Ciebie w szpitalu robi sie planowane CC? Kiedy decyzja zapadnie? Juz przeciez tak malo czasu.
    No właśnie jak byłam na ostatniej wizycie 2 tyg temu to lekarka lajtowo mówiła ze widzimy sie w 38 tc na wizycie i ze nie ma potrzeby wcześniej bo jakby się cos działo to i tak będę lecieć na spzital. No i próbowałam ja wypytac co i jak to powiedziała ze jeszcze mała ma czas na obrocenie się i ze wszystko jest pozamykane ram na dole. Powiem Wam se byłabym spokojniejsza jakbym miała wizytę dodatkową w tym tygodniu.. ona jest zastępca ordynatora i podobna królowa cesarki ;) i tez podobno ze nawet jeśli planowana cc to podłącza oksy żeby zmobilizować organizm. Nie mam natomiast koleżanek bliższych które bym mogła podpytac. Nie wiem czy bd czekać do akcji i wtedy cc czy planowana. Masakra ! Zaczynam trochę to przeżywać 😂

• xgirl Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam na 4 bez windy (🤦) i umieram, nie wiem Karola jak Ty na 9 wchodzisz😂

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaJJJ wrote:
    Staram sie 2x dziennie. Ale to tak jak pisalam,w porozumieniu ze wszystkimi swietymi.
    Normalnie ,jak nie bylam w ciazy to zawsze wchodzimy schodami. Przed wyprawą to wbiegamy z plecakami wypchanymi baniakami z wodą,to tak z ciekawostek.
    Wiemy, wiemy jesteś szybsza od windy 😁

relgupjy0emg7fv2.png
  • 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chciałam Wam powiedzieć że trochę mniej mnie boli serce kiedy patrzę na cenę fasolki szparagowej! Dziś już 18 zeta 😂

Xgril Tobie główka a mi nogami 😂 ja tam po drugiej stronie od kopniakow na bank mam siniaki 😂😂😂😂😂 wogole od dwóch dni zneca się nade mną jak nigdy, leje mnie 😂😂😂

relgupjy0emg7fv2.png
  • Adria Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie boje tego ze nie bedzie miejsca i mnie odesla gdzie indziej a niebardzo moga bo jestem na i nsulinie nocnej

qdkk3e5e17wj0gq3.png
    córka👱 Amelia 9 lat, 👱Zuzia 5 lat synek aniołek👼Kubuś 24 maj 2017 ,poronienie marzec 2018r
    Łukaszek 13 lipiec 2019r.
  • KarolaJJJ Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    33Sylwia wrote:
    Wiemy, wiemy jesteś szybsza od windy 😁
    Im dłuzej wchodzisz tym lepiej. Z obciazeniem. Bez mozna wbiegac

p19uqqmzs3gk4a7x.png
  • Adria Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    33Sylwia wrote:
    A chciałam Wam powiedzieć że trochę mniej mnie boli serce kiedy patrzę na cenę fasolki szparagowej! Dziś już 18 zeta 😂

Xgril Tobie główka a mi nogami 😂 ja tam po drugiej stronie od kopniakow na bank mam siniaki 😂😂😂😂😂 wogole od dwóch dni zneca się nade mną jak nigdy, leje mnie 😂😂😂
    też czekam az stanieje bo uwielbiam

Moje spokojne ale to na bank po ojcu bo ojciec to oaza spokoju tylko 3 razy przez 10 lat widziałam bo wkurwionego by kurwami rzucał

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 11:01

qdkk3e5e17wj0gq3.png
    córka👱 Amelia 9 lat, 👱Zuzia 5 lat synek aniołek👼Kubuś 24 maj 2017 ,poronienie marzec 2018r
    Łukaszek 13 lipiec 2019r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluska mi na ostatniej wizycie gin powiedziała ze jak się nic nie dzieje to czekaja do terminu z cc. Ze teraz się nie robi tydz wcześniej. Zobacze co mi za tydzień na wizycie powie bo ja na 98 % bede miala cc więc już pewnie będziemy rozmawiać o porodzie

• xgirl Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluska dobrze rozumiem, masz wizyty dalej co miesiac?

f2wljw4zsg9z1tun.png
‹‹ 1216 1217 1218 1219 1220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ