Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDajcie spokój z tymi oknami jak ma się zacząć to się zacznie. Ja mialam termin na 2 stycznia 7 grudnia lekarz powiedział mi że mam rozwarcie 2 cm i pewnie juz przed świętami Bożego Narodzenia się nie spotkamy i co wypróbowalam wszystkiego. Chata wysprzatana na błysk nawet te jeb.. Okna unylam i co i dupa. Na ktg wiecznie słyszałam że mam skurcze których w ogóle nie czułam. 9 dni po terminie w końcu się zlitowali i zaczeli wywolywac poród. Więc życzę kazdej z nas skoro mamy już prawie donoszone ciaze żebyśmy urodzily przed swoimi terminami. No najpóźniej w dniu terminu 😉
-
KarolaJJJ wrote:Angelika sama se myj okna przy 32 stopniach na 9 piętrze🤣😜 skacze na pilce i chodze po schodach,tam jest fajny ciąg chłodnego powietrza.
Emma kazda z nas sie doczeka w końcu😁
Kurła ale piekarnik na dworze. Moglam odwolac tego dentyste. A ile komarów lata. W centrum Katowic! -
nick nieaktualnyxgirl wrote:Eluska u mnie to samo. Czuje jej durnowaty leb pod zebrami z prawej strony juz od tygodni, boli czasem niemilosiernie bo wszystko tam juz mega delikatnie i wymeczone jej tancami
No ja mam wrażenie ze ta głową chce się przebić ale przynajmniej wiem ze ma ksztaltna główkę hehe oj laski mowilyscie ze jak cc to kiedy ? Skończony 39 tc? Jutro mam położna to zapytam co i jak ale ona nie pracuje na oddziale.. aaa w ogóle co ile teraz macie wizyty ? -
Drobinka91 wrote:Karola i Ty mi jeszcze powiedz, że na te 9 piętro wchodzisz na piechotę? 😵 🙈
Normalnie ,jak nie bylam w ciazy to zawsze wchodzimy schodami. Przed wyprawą to wbiegamy z plecakami wypchanymi baniakami z wodą,to tak z ciekawostek. -
nick nieaktualnyxgirl wrote:Eluska kiedy u Ciebie w szpitalu robi sie planowane CC? Kiedy decyzja zapadnie? Juz przeciez tak malo czasu.
i tez podobno ze nawet jeśli planowana cc to podłącza oksy żeby zmobilizować organizm. Nie mam natomiast koleżanek bliższych które bym mogła podpytac. Nie wiem czy bd czekać do akcji i wtedy cc czy planowana. Masakra ! Zaczynam trochę to przeżywać 😂
-
KarolaJJJ wrote:Staram sie 2x dziennie. Ale to tak jak pisalam,w porozumieniu ze wszystkimi swietymi.
Normalnie ,jak nie bylam w ciazy to zawsze wchodzimy schodami. Przed wyprawą to wbiegamy z plecakami wypchanymi baniakami z wodą,to tak z ciekawostek. -
A chciałam Wam powiedzieć że trochę mniej mnie boli serce kiedy patrzę na cenę fasolki szparagowej! Dziś już 18 zeta 😂
Xgril Tobie główka a mi nogami 😂 ja tam po drugiej stronie od kopniakow na bank mam siniaki 😂😂😂😂😂 wogole od dwóch dni zneca się nade mną jak nigdy, leje mnie 😂😂😂 -
33Sylwia wrote:A chciałam Wam powiedzieć że trochę mniej mnie boli serce kiedy patrzę na cenę fasolki szparagowej! Dziś już 18 zeta 😂
Xgril Tobie główka a mi nogami 😂 ja tam po drugiej stronie od kopniakow na bank mam siniaki 😂😂😂😂😂 wogole od dwóch dni zneca się nade mną jak nigdy, leje mnie 😂😂😂
Moje spokojne ale to na bank po ojcu bo ojciec to oaza spokoju tylko 3 razy przez 10 lat widziałam bo wkurwionego by kurwami rzucałWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 11:01
-
nick nieaktualnyEluska mi na ostatniej wizycie gin powiedziała ze jak się nic nie dzieje to czekaja do terminu z cc. Ze teraz się nie robi tydz wcześniej. Zobacze co mi za tydzień na wizycie powie bo ja na 98 % bede miala cc więc już pewnie będziemy rozmawiać o porodzie