Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam pajace i bodziaki z krótkim rękawem.
W rossmannie kosmetyki chodakowskiej 1+1 gratis. Podobno dobre składy więc się skusiłam 😉 -
Ja się golę na 0 maszynką męża (oczywiście mam swój wkład 😅) jakąś super extra sensitive z kilkoma ostrzami i jest git. 😁 ginek ostatnio chwalił, że bardzo ładnie to wygląda i zero podrażnień. Komplement roku. 😂 🙈
xgirl lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja wzięłam w sumie to co miałam na liście, kaftaniki, śpiochy, body z krótkim rękawem, 2 czapeczki bo nie wiem jaką będzie miał główkę, parę niedrapek i 2 pajace i chyba wsio z ciuchów. 🤷🏼♀️ Ale przy takiej temperaturze to tylko krótki rękaw wchodzi w grę chyba.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
xgirl wrote:Jezu mam caly czas zgage a jak cos zjem to mi jescze gorzej i mam wrazenie, ze sie wszystko cofac bedzie. Glodna jestem a nic przelknac nie moge. Nawet loda nie dojadlam a to juz o czyms swiadczy. Do tego ten upal, masakra no
Anngelikamarta i jak tam sytuacja? -
U mnie daja ciuchy do szpitala, trzeba jedynie wziac cos zeby ubrac dziekco w dniu wypisu. Spakowalam jedno body, spodenki, czapeczke, skarpetki i jakis kocyk. Bedzie na bank ze 30st, wiecej nie biore. Jakby cos to maz wezmie jakis sweterek.
Anngelikamarta kiedy do szpitala trzeba jechac? Jesli te bole w jakim odstepie sa? Biedaku, TyAle kurcze za to niedlugo bedziesz swojego synka tulic, zazdroscze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 12:39
-
AgaSY wrote:Dziewczyny jakie ubranka szykujecie dla dzieciaków do szpitala? Pajacyki, body z długim czy krótkim?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 12:40
-
xgirl wrote:Eluska u mnie to samo. Czuje jej durnowaty leb pod zebrami z prawej strony juz od tygodni, boli czasem niemilosiernie bo wszystko tam juz mega delikatnie i wymeczone jej tancami
-
U mnie też szpital zapewnia ubranka ale wolę wziąć swoje
rozka chyba nie biorę bo też szpital ma w razie co ale wzięłam taki duży muślin i planuje w to go zawijać
-
xgirl wrote:U mnie daja ciuchy do szpitala, trzeba jedynie wziac cos zeby ubrac dziekco w dniu wypisu. Spakowalam jedno body, spodenki, czapeczke, skarpetki i jakis kocyk. Bedzie na bank ze 30st, wiecej nie biore. Jakby cos to maz wezmie jakis sweterek.
Anngelikamarta kiedy do szpitala trzeba jechac? Jesli te bole w jakim odstepie sa? Biedaku, TyAle kurcze za to niedlugo bedziesz swojego synka tulic, zazdroscze!
Wczoraj mi mówił że mam od razu jechać jeśli odejdą mi wody bo szybko te rozwarcie postępuje albo jeśli dostanę regularnych skurczy co 3min i będą trwały godzinę i się będą nasilac.
A pech chciał ze właśnie po tej wizycie jak wróciłam to zaczęły się te bóle krzyża i wygląda to jak wyglądaczuję że nie będę wiedziała kiedy jest odpowiedni moment żeby jechać 😣
-
Właśnie kurier przyniósł pampersy 😁
Angelikamarta trzymaj sie dziewczyno!
No właśnie kto chce rodzić ze znieczuleniem?anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Emma_ wrote:To chyba też kwestia indywidualna, bo wcale nie muszę się pochlastać, żeby mieć masakrę między nogami - ja od razu jestem tam tak podrażniona, że ledwo siedzę. Goliłam się na zero przez kilka lat, kiedyś dostało mi się za to ma fotelu u ginekologa i od tej pory jadę trymerem na 1-2mm i jest super. 🙂 Rana krocza to większy kaliber, ale rana krocza na płonącym kroczu brzmi jeszcze gorzej. 😀
Ja mam wrazliwa skore i meska maszynka albo bell miss soleil plus zel z lidla daja rade,tylko ten zestaw.
Kuzwa zlecialam 4 rossmany za damowymi pampkami.... -
Ja się gole tymi maszynkami skino z biedry ale męskimi najlepsze są 😂(chociaż i tak zawsze mam podrażnienia ale na nogach tak samo🤦♀️)
-
Ja bym wolała bez znieczulenia i próbować jakiś innych sposobów ale jak będzie tragicznie to poproszę o nie, myślę że tak jak większość
-
LidziA89 wrote:Właśnie kurier przyniósł pampersy 😁
Angelikamarta trzymaj sie dziewczyno!
No właśnie kto chce rodzić ze znieczuleniem? -
Co do znieczulenia, to też będę próbować bez. Zbyt dużo się nasłuchałam ostatnio od anestezjologia o powikłaniach, szczególnie przy skoliozie i podziękuję póki co, będę próbować niefarmakologicznymi środkami. 🙈
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Któraś z Was jakiś czas temu pisała o jakimś dobrym żelu na zgagę? Jaka była jego nazwa? Jest bez recepty?
Ledwo zjadłam serek na śniadanie i już mi wszystko podchodzi do gardła.