Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
tka_aa wrote:Angelika, Gratulacje!!! Opowiedz jak to bylo jak juz ochłoniesz
))
Gdzie ta ines do zaktuwlizowania listy?:p
Drobinka, ja z okolic Wawy
Ines jest poinformowana. Będzie miała chwilę to zmieni pierwsza stronę. -
Ja najbardziej liczę na pierwsza stronę.
Streśćcie mi kto urodził i kogo i kiedy proszę bo jestem zagubiona.
Dla wszystkich rozpakowaniu wielkie gratulacje!PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
xgirl wrote:A wy gotowe na relacje lajf z mojej CC??😂😂 Jescze kilka miejsc w pierwszym rzedzie wolnych😁
Karola oja do 18 to bym jajo zniosla😆 -
xgirl wrote:PannaEvans z lipcowek to dopiero Anngelikamarta urodzila
A tak to Hiszpaneczka, ktora czasem do nas wpada i Alxwl ale ona rzadko zu zaglada juz.
AngelikaMarta gratulacje!PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Ja już sobie poukladalam badania do porodu 😁 do torby tylko ręcznik papierowy muszę wsadzić i jestem gotowa, Rysiek od jutra donoszony A to znaczy że w piątek się dowiem że wszystko zamknięte na 4 spusty 🤣🤣🤣
-
xgirl wrote:Wlasnie widze, ze Anngelikamarta miala termin ten co ja na 7.7, ojacie!
A z OM to w ogóle 20.06 pisała
-
Też mogą być, jeśli Ci będzie wygodnie. Ja mam zwykle staniki, bo w tych do karmienia wkurzały mnie zapięcia, same sie odpinały. Jesteście na spacerze, gadacie z kimś, a tu Wam się ramiączko odpina i cyc wyłazi ze stanika. Najgorzej na chrzcie przy księdzu 😂
xgirl lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
No zgadłaś, okolice Marek, Wołomina itp, zupełnie druga strona 😁 50 km od Ciebie. 😉
Będę rodzić w Wołominie, mój lekarz jest tam ordynatorem więc mam nadzieję, że jakoś tam będzie, a Ty gdzie? 🙂 będziesz jechać do Warszawy?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
tka_aa wrote:Drobinka, ja dokladnie ok 30 km w strone Sochaczewa, taka miescina co sie Błonie nazywa. A Ty skad? Pewnie z drugiej strony Wawy ;p Na ktory szpital sie zdecydowalas?
tka_aa lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Drobinka91 wrote:No zgadłaś, okolice Marek, Wołomina itp, zupełnie druga strona 😁 50 km od Ciebie. 😉
Będę rodzić w Wołominie, mój lekarz jest tam ordynatorem więc mam nadzieję, że jakoś tam będzie, a Ty gdzie? 🙂 będziesz jechać do Warszawy? -
Drobinkaz biore pod uwage Instytut Matki i Dziecka oraz Żelazna, ewentualnie Karową. Moglabym do Sochaczewa (ta sama droga) lub Pruszkowa, ale tam moze byc problem z cukrzyca ciazowa. zreszta my nie mamy samochodu wiec komunikacja w razie wu jakbym dluzej lezala to latwiejszy dojazd do Wawy.
Mikka, o proszę, a co Ty tu porabiasz? Toż jakies ciekawe to miejsce nie jest ;p Chociaz mamy wypasiony park Bajka wiec zqpraszam z dzieciakamiMialam kupowac mieszkanie w Ożarowie. W Socho tez bywam czasami w waszym 'centrum handlowym'
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Moja gin jest z Wołomina i mocno mi zachwala ten szpital. Tylko dla mnie to ostatecznosc bo ja mieszkam.na Bielanach i to całkiem druga strona Wisły. Najpierw lecę tam gdzie blisko czyli Bielanski, Karowa i ostatecznie Wołomin.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Laski co jeszcze kupić cła niemowlaka
Emolium do kąpieli
Emulsja
Krem na oparzenia
Butelki 150ml 2szt
Krople na kołek
Wit d
Octinasept