Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Jezu cudownie, serio, tez bym tak chciala
Super basen, tata ma talent
Talenty ma inne, cały płac zabaw jeszcze z mojego dziecinstwa zbudowany przez niego
PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
AngelikaMarta
cudownie,
cieszcie sie teraz sobą i odpoczywajcie, normalnie wzruszyłam się... wróciłam z miasta a tutaj takie cudne wieści
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
mikka86 wrote:i jak ja idę podciąć włosy to płacę 30 zł a za nią 100
Noooo, ja byłam dzisiaj z psem u weta, za badanie tarczycy, wyczyszczenie gruczołów i podcięcie pazurów zapłaciłam 125zł! Ja za swoją tarczycę płacę 30a pazury sama sobie podcinam
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
xgirl wrote:Jak wychodze to ubieram dwie ale po domu nosze jedna po tej stronie gdzie zakrzepica bo troche lzej w te upaly.
No wygladam zupelnie jak przed ciaza, tylko brzuch rosnieNo i cyce tylko zbrzydly ale trudno.
Mikka to sa moje buty po domu i lubie je tak zaginac hahaha
E tam zbrzydły, jak cycki mogą być brzydkie 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
No jescze zyje wiec pomagaja
No wiesz przed ciaza mialam sliczne cycuchy (mimo, ze troche roznily sie wielkoscia), ladne sutki male rozowiutkie a teraz doje takie jakies przebarwione a suty to porazka -
xgirl wrote:No jescze zyje wiec pomagaja
No wiesz przed ciaza mialam sliczne cycuchy (mimo, ze troche roznily sie wielkoscia), ladne sutki male rozowiutkie a teraz doje takie jakies przebarwione a suty to porazka
No tak, teraz się zrobiły brązowe, też tak mam 😁
A przez te upały siara mi leci 🙄 Tobie też?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
A ja zaraz idę się zapocic i zaplakac 😁 córką ma zakończenie pierwszego roku w przedszkolu i będą występy 😉
xgirl, Sylka135, Casjopea lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:No jescze zyje wiec pomagaja
No wiesz przed ciaza mialam sliczne cycuchy (mimo, ze troche roznily sie wielkoscia), ladne sutki male rozowiutkie a teraz doje takie jakies przebarwione a suty to porazka
Drobinka mi tez leci siara ciagle. Stosuje ja na ugryzie ja komarów i chyba trochę pomaga.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
xgirl wrote:To dam swoj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a41686f8d41.jpg
Zajebiste masz te pończochy
2014.06. - start
_Hope_ wrote:A ja zaraz idę się zapocic i zaplakac 😁 córką ma zakończenie pierwszego roku w przedszkolu i będą występy 😉
Mnie to czeka w poniedziałek! Rany, ale ten czas leci... A za tydzień się okaże, czy Monia się dostała 🙂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
_Hope_ wrote:Qrde jakoś nie. Liczę że te są pierwsze mnie przyjmą. Chociaż ciągle teraz czytam że kogoś odeslali. A nie wiem czy jesteście na grupie halo gdzie rodzić warszawa, tam jakaś laska pisała że najwięcej spraw w sądzie o błędy przy porodzie ma żelazną i Madalińskiego. Ciekawe ile jest w tym prawdy.
O fajnie, że napisałaś o tej grupie, zaraz się tam zapiszę. Ja będę rodzić w Warszawie w UCZKiN. Warunki jak w czasach PRLu, za to bezpieczeństwo podobno na najwyższym poziomie.
-
Ja wyszłam z psem na 15 min i po spacerze szybko pod prysznic bo cała mokra już byłam 😕 ledwo wyszłam wskoczył pies więc musiałam go też schłodzić i teraz jemy lody ja big milka a pies kostke lodu 😁 takie mamy sposoby 😋
Drobinka91, Sylka135 lubią tę wiadomość