Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7aa11be48f56.jpg
Mamusia robi hendmejdy a Daisy dostaje prezenty.
Wróciłam od okulistki i dziwie się, ze ja jeździłam w moich okularach. 1.0 i 1.5 miałam a teraz mam 2.0 i 2.25PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Wróciłam. Moja młoda była cudny motylkiem 😍 wzrusz był z resztą mnie generalnie wzruszaja takie występy dzieci, nawet obcych 😉 jedyne 31 stopni było w przedszkolu. Teraz pije mrozona kawę i odpoczywam!
Coraz bardziej mnie przeraża podróż z bielan na Pragę w piątek 🤨xgirl, tka_aa, Sylka135, mikaja lubią tę wiadomość
-
Xgirl, póki co chyba porodowa cisza 🤪 ale spokojnie, jak nagle zacznie się alarm to po trzy będą się rozpakowywać😋🤡
Ja jutro mam wizytę na 13.45 i jestem ciekawa co tam się dzieje, co mi doktorek powie. Od dwóch dni mam bóle w szyjce i coś mi brzuch dołem drętwieje jak lezę😣 -
Jak się nudzisz to zrób jakiś handmade. Ciśnienie Ci skoczy.
Ja walczę z Mobilem Munari i mam problem z wyważeniem go. Ja nie wiem jak inni to robią.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
KarolaJJJ wrote:Ja wracam do domu. Przeplywy ok ,wod jest wiecej. Rozwarcie wieksze niz wczoraj,skurcze sie pisza, Mlody od wczoraj duzo nizej zszedł w kanał. Teraz lezec i czekać
Uhuhu to chyba już niedługo. Powodzenia!PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
KarolaJJJ wrote:Ja wracam do domu. Przeplywy ok ,wod jest wiecej. Rozwarcie wieksze niz wczoraj,skurcze sie pisza, Mlody od wczoraj duzo nizej zszedł w kanał. Teraz lezec i czekać
-
No to Karola... Twój czas nadchodzi nieubłaganie
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
KarolaJJJ wrote:Kurwa weźcie. Mam takie bolesne skurcze ze dupe urywa
Eeejjj to trochę dobrzeKarolaaaa
jeszcze trochę i będziecie się tuuulić
Jeny, emocje, jakby to miało być moje
Ja też już chcę, w piątek już 37+0
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!