Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngelikamarta GRATULACJE!!! W końcu Was nadrobilam. Strasznie mnie dzisiaj brzuch boli robi się twardy jak kamień. Chyba się przrciazylam bo kręgosłup też mnie boli. Oczywiście jak zle się czuje to jestem sama w domu. Jeszcze mam wyrzuty sumienia bo nakrzyczalam dzisiaj na moje dziecko 😪
anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:Jak jutro rano się obudzę, wejdę na forum i zobaczę, że Karola też urodziła to padne! 🤯🤯🤯😍
-
Sylka nie obwniniaj sie :* Malej sie nic nie stanie, ale rozumiem, ze Ci przykro z tego powodu. Ja tez sobie postanowilam nie unosic glosu na moje dziecko ale roznie moze byc, jestesmy tylko ludzmi.
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
KarolaJJJ wrote:Dr mi powiedziala ze to moze potrwac nawet tydzien wiec na luzie. Tylko ocipieje z bólu. To nie sa regularne skurcze. Lapie mnie i puszcza na 10 godzin...
Aha to baw sie dobrze
Casjopea, LidziA89 lubią tę wiadomość
-
Kij KarolaJJJ z Twoimi skurczami, ja dzisiaj byłam u dentysty w nieklimatyzowanym, małym gabineciku 😖 Pot po dupie spływal. Ale mam nową śliczną plombe i generalnie nie mam dramatu z zębami.
Xgirl masz wylot z grupy za malutki brzuch. Pakuj manatki 😁 -
xgirl wrote:Uwaga biore dupe w obroty i bedzie wielkie golenie!!!! Trzymajcie kckiuki
xgirl, Czarna_kawa, 33Sylwia lubią tę wiadomość