Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana.
Ja mam prawie 10 letnia córkę w domu i niewyobrazam sobie nawet tego by ktoś jej wyrządził taka krzywdę nawet cycki już jej zaczęły rosnąć co zauważył mąż
🤔 W nocy miałam stresa bo młody przeważnie w nocy śpi a dzisiaj był mega aktywny. I bałam się że coś się dzieje... Nawet cukier zmierzylam ale na insulinie nocnej raczej skoków w nocy nie. A bo ja miałam 100
Teraz też się wierci. 🤔 Wczoraj sprawdzałam co trzeba mieć na polna że sobą.
Na wózek dalej czekam pewnie w przyszłym tyg będzie.
Co do fotela uszaka to nie mam ale siedziałam na ikeoskim jest 📣 super ale u mnie nie Ma gdzie póki dobudowki nie będzie. -
Zazdroszczę, ze macie miejsce na kolejne meble. Mój pokój ma ok 12m2 i jestem dumna zw wcisnęłam tu przewijak i łóżeczko. Kosztem innych mebli oczywiście.
Uszatka na pewno będę mieć w swoim domu bo mi się bardzo podobają.
Mieliśmy wczoraj pierwszy seks od 2 miesięcy. Czułam się jak lata temu kiedy próbowaliśmy pierwszy raz. Teraz to już M z łóżka nie wypuszczę. Dobrze, ze w następnym tygodniu prawdopodobnie nie jedzie do Siedlec.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
xgirl wrote:Ja obliczykam wlasnie, ze nie mialam seksow od 8 miesiecy prawie😂😂😂
Boże ja miałam chyba 3 czy 4 prze cała ciążę. Ciekawe jak to będzie jak nam się juz dzieciaki urodza. -
Ja miałam na przełomie 1-2 trymestru przerwę bo wtedy miałam silne skurcze. Brałam dużo magnezu i nospy i przeszły wiec lekarz pozwolił. Później na początku trzeciego znowu skurcze i szyjka skrócona. No i zakaz do 37+0.
Od wczoraj znowu można bo donoszona, a szyjka i tak zamknięta.
No i u nas przerwy bezwarunkowe jak byłam w uk.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
A my twardo całą ciąze,z jedna 3 tyg przerwa. Ale tak to raz w tygodniu musiało być.
Ja problem z szyjka,skurcze ale lekarz miała racje,nie jest udowodnione ze seks szkodzi.
Za to teraz post bo jak mi glutek odszedł to boje sie infekcji,tym bardziej ze gdzies musze miec jakies mikro uszkodzenie błon płodowych bo mokro w gaciach. Po kazdym siku mycie ,zero seksu,wkladka zmieniana co godzine a majtki co 3h. Przezorny zawsze ubezpieczony -
tka_aa wrote:Wy macie w ogole ochote na seks w te ostatnie tygodnie?
Choc wyraze sie tak… mam ochote na orgazm ale niekoniecznie zeby ktos mi cos wsadzal.. jakos nie moge tego uczucia przezwyciezyc.
-
Ja w ciąży jestem totalnie nietykalska 😄 Chyba lód nawet taki zimny nie jest 😂
-
nick nieaktualny
-
Mikaja, KasiaŁukasia, Ines, Karola, zdenerwuje Was, ale nie rodzicie może przypadkiem? 😁
Angelikamarta, jak się macie z Antosiem?
Hope, jak Twój nowy hotel? 🙂 Po obchodzie już? Jak ciśnienie? I samopoczucie?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Mikaja, KasiaŁukasia, Ines, Karola, zdenerwuje Was, ale nie rodzicie może przypadkiem? 😁
Angelikamarta, jak się macie z Antosiem?
Hope, jak Twój nowy hotel? 🙂 Po obchodzie już? Jak ciśnienie? I samopoczucie?
Serio to w poniedziałek dopiero się dowiem co dalej. Czy zostaje do porodu 😭 czy mnie puszczą wcześniej.
Cisnienie 129/88 Więc git. A co u Ciebie?
Za to po wczorajszym badaniu plamie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 10:01
Adria lubi tę wiadomość