Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
anngelikamarta wrote:A co się stało? 😶
Tez nic nie wiemPCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Alisia wrote:Ty "nie wywołuj wilka z lasu" bo tatuś nie zdąży dolecieć na poród 😜😜😜
W czwartek wracam do Norwegii. Koniec upałów.
-
mikaja wrote:Karola nie ma info na temat gwałtu póki co bo sekcja trwa. Chyba ze coś z ostatniej chwili?
-
Ja rozwalilam system ciśnieniem 170/110 I kibluje na patologii ciazy. Zabijcie mnie. Hit jest taki że nie wolno otwierać okien w sali bo jest Klima na korytarzu. Mam turbo doła.
-
_Hope_ wrote:Ja rozwalilam system ciśnieniem 170/110 I kibluje na patologii ciazy. Zabijcie mnie. Hit jest taki że nie wolno otwierać okien w sali bo jest Klima na korytarzu. Mam turbo doła.
no to niezle ;p bralas cos wczesniej na cisnienie? mialas podwyzszone? pewmie strasza cesarka -
Hope, biedna. 🙁
Właśnie wróciłam z oprowadzania po szpitalu, więc wiem jak jest masakrycznie gorąco, lało się ze mnie.. współczuję 😶
Mam nadzieję, że zacznę rodzić chociaż jak już te upały miną, bo będzie tam nie do wytrzymania, o ile na sali porodowej jest spoko, to już na tych po tak średnio.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Casjopea wrote:Adria wcześnie chyba coś nie?
-
Kurcze, Hope! Wytrzymaj, już niedługo 😘 mąż z córką sobie poradzą, o swoje bezpieczeństwo też musisz zadbać 😘Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
_Hope_ wrote:Ja rozwalilam system ciśnieniem 170/110 I kibluje na patologii ciazy. Zabijcie mnie. Hit jest taki że nie wolno otwierać okien w sali bo jest Klima na korytarzu. Mam turbo doła.
-
KarolaJJJ wrote:Drobinka to zaczekaj do września,moze bedzie chłodniej 🤣
Mikaja niby nie potwierdzone ale pewnie jutro albo w pon potwierdzą jak złapią tego gnoja,o ile juz go nie złapali
Eee, wystarczy że urodzę pod koniec czerwca albo w pierwszej połowie lipca, wtedy zapowiadają ochłodzenie. 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖