Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJJ wrote:Weszlam na jakies inne foramajowo-sierpniowe
i sie porzygam z tego nadmiaru słodkości i zaczynania zdań od "kochana". Wole jednak tutaj posiedziec i posłuchać o tym czy Casjo zdażyła do kibla i cieszyć sie z pierwszej kupki Angelikimarty po cc.
Mężusie,brzuszki,maleństwa są spoko ale w jakiejś ograniczinej ilości. Dobrze z jestem tylko tutaj
hahahaha Karola
-
Drobinka91 wrote:Angelikamarta śliczny 😍😍😍
Za dużo tu emocji ostatnio! 🙈
Drobinka91 emocje to się dopiero zaczną za jakiś czas jak pójdziesz wstawić ziemniaki, a w tym czasie pięć z nas urodzi ❤️KasiaLukasia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Antoś jest naprawdę rewelacyjny, ja też topnieje z zazdrości 🙊
Drobinka91 emocje to się dopiero zaczną za jakiś czas jak pójdziesz wstawić ziemniaki, a w tym czasie pięć z nas urodzi ❤️
Strach iść spać!
Casjopea! Help! Jeden z kurczaków sobie złamał eeee nóżkę (jak się nazywają nogi ptaków?)? Otwarte złamanie, tuż przy stawie. Nasz wet się nie zajmuje takim drobiazgiem, więc zdani na siebie jesteśmy.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Drobinka91 emocje to się dopiero zaczną za jakiś czas jak pójdziesz wstawić ziemniaki, a w tym czasie pięć z nas urodzi ❤️
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
KarolaJJJ wrote:Adria jak widze wieś i male koty to zawsze meczy mnie pytanie czy te kotki to planowane?
-
Ha ha Karola ja też nie lubię takiego słodzenia i tych wszystkich przesłodzonych określeń. Wolę powiedziec bebzun czy brzuchol niż brzusio czy brzuszek, dzidziol czy dzieciak albo poprostu dziecko niż myszka ,skarbek czy maleństwo chociaż powiem czasami maluszek ale rzadko. A już w ogóle rzygać mi się chciało jak na forach staraniowych czytałam coś typu " mierzycie tempke? " Albo " wczoraj serduszkowalam się z moim " jakby nie można było użyć normalnych określeń , temperatura,seks....ja nie będę należeć do grona takich nadmiernie gugajacych i pieszczacych się matek,bo taka nie jestem 😝
xgirl, KasiaLukasia, Casjopea lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5da7afd85ada.jpg
Dlatego nam malo kto ustepuje😆 Znalazlam ostatnio na internetach, mnostwo poparc pod tym foto🤪 Ale to chyba jacys gowniarze komentowali bo slow brak. -
xgirl wrote:W sensie z brzuszka?
Zamiast schodzić w dół to usilnie próbuje mi wejść tyłkiem pod żebra. Może mu drogowskaz postawię
mikka86 lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5da7afd85ada.jpg
Dlatego nam malo kto ustepuje😆 Znalazlam ostatnio na internetach, mnostwo poparc pod tym foto🤪 Ale to chyba jacys gowniarze komentowali bo slow brak.
Nakopałabym do dupy, gdyby nie to, że jestem za gruba, żeby podnieść nogę.JaSzczurek, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Drobinka91 emocje to się dopiero zaczną za jakiś czas jak pójdziesz wstawić ziemniaki, a w tym czasie pięć z nas urodzi ❤️Casjopea, kinga27.30 lubią tę wiadomość