Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My zaraz będziemy kąpać małego trzymajcie kciuki 😂🙆♀️
kinga27.30, xgirl, Casjopea, Sylka135, JaSzczurek, Lady_Dior, Czarna_kawa, LidziA89, Eluska, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Alisia wrote:To już chyba za późno 🙈🙈🙈
"Po szczepieniu kobieta w ciągu około 2 tygodni wytwarza przeciwciała, które przechodzą przez łożysko do płodu"
Zaleca się szczepienie do 36tc
To poleciałam z tematem...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
A propos nasze dziecko zachowywało się wzorowo 😁 Tyle się napisałam, że ludzi nie lubi, a z fotografem elegancko się przywitała, uśmiechała się do niego i w ogóle. Także jestem mega zadowolona. Stary tylko oczywiście mnie wkurwil z rana, ale grzecznie przyjechał na sesję i aktywnie w niej uczestniczył 😋
-
nick nieaktualny
-
Mama - anioł wyczyściła mi pięty
Ja się ogoliłam bo doszłam do wniosku ze teraz muszę trochę częściej tam zaglądać i podcinać zarosłaoczywiście nie obyło się bez krwi - szlag by to - ale tylko jedno małe zacięcie
Jakby mnie tak ktoś jutro chciał badać to będę się komfortowo czuć chociaż w UK fajnie to robią bo dają prześcieradło czyste żeby się przykryć i położne raczej na czuja działają a nie zaglądają tam
Tzn ja mam takie doświadczenia jak dotądWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 21:32
-
mikaja wrote:Mama - anioł wyczyściła mi pięty
Ja się ogoliłam bo doszłam do wniosku ze teraz muszę trochę częściej tam zaglądać i podcinać zarosłaoczywiście nie obyło się bez krwi - szlag by to - ale tylko jedno małe zacięcie
Jakby mnie tak ktoś jutro chciał badać to będę się komfortowo czuć chociaż w UK fajnie to robią bo dają prześcieradło czyste żeby się przykryć i położne raczej na czuja działają a nie zaglądają tam
Tzn ja mam takie doświadczenia jak dotąd -
Emma współczuję takiego olania - ja zawsze takie sprawy przeżywam trzy dni, układam sobie wszystko w głowie i mówię na kolejnej wizycie, że chyba coś tu było nie tak itd... Nie umiem przejść do olewania na porządku dziennym i wg mnie nie powinno mieć znaczenia czy to gabinet prywatny czy nfz. Choć 400 zł boli... Nawet mnie to wkurzyło!
Xgril wróciłaś? 😁 Lubisz wieczorne spacery jak ja ♥️
Agsy toż to jest mąż! 😂
Moja przyjaciółka przylatuje za 9 dni dz angli na wakacje do Pl, muszę zdążyć przed jej wylotem urodzić 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 22:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mikaja wrote:Chodziło mi o badania, nie golenie
jak mi robiły np masaż szyjki czy usg czy sprawdzały rozwarcie podczas porodu to za każdym razem świeże prześcieradło