Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola, PannaEvans wielkie zazdro, ze macie to juz za soba.
W ogole bedziecie szly do fizjoterapeuty za jakis czas? Podobno dobrze pojsc jak sie mialo cc. Tego mi nikt nie powoiedzial, zaden lekarz, polozna nie, dopiero znajoma.. zamiast doradzic cos sensownego to ludzie prawia tylko moraly.PannaEvans lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXgirl osobiscie Ci tutaj pisalam o konieczności fizjo🙄 Ja mam u siebie w klubie gdzie trenuje fizjo wiec bede z nimi w taczu.
Rodzi któras? Bo nudno sie robi 😜
Jakie macie te parasolki? Macie jakies zdjecia na żywo? Ja własnie allegruje ale to co innego te zdjecia tam -
Sorry Karola, nie przypominam sobie
A takie cos na bank bym pamietala. Hmm dziwne.
Wystarczy ,,zwykly'' fizjoterapeuta czy trzeba isc do kogos kto sie zajmuje specjalnie fizjoterapia po operacjach? Szukam w necie i kurde malo co znajduje.. a myslalam, ze w Dojczlandzie bedzie spoko z tym. A moze cos zle wpisuje hmmm -
Karola super wiadomości z rana 😉😘
Dawno tak długo nie spałam 😁 maz ma wolne jedziemy na zakupy a na 13:30 znowu mam wizytę i ktg. -
Karola super 😍😍😍
Ja byłam zapisać małego do przychodni i dzisiaj przychodzi koło 14 położna na tą wizytę patronazowa 😒muszę tu ogarnąć trochę 😒ponoć ma łazić dwa miesiące.. Mam chociaż nadzieję że te wizyty to max 15-20min będą trwały 🙄 -
Dzień dobry Laski
Mi dzisiaj rano po siku poleciała strużka jasno czerwonej krwi... w nocy co chwilę wstawałam, bo miałam wrażenie, że w majtki sikam. Teraz jadę właśnie na planową wizytę do mojego gin, cieszę sie, że to akurat przed tymi wszystkimi atrakcjami... powiem mu o co kaman i zobaczymy co się tam w środku dzieje 🤔 mała się rozpycha więc jestem spokojna 😊
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Po jakim czasie trzeba isc na taka fizjoterapie? Slyszalam, ze ok 4 tyg po cc. Prawda to?
Kinga to dawaj znac!
Anngelikamarta üpolozna ma przylazic codziennie przez dwa miesiace? Po co tyle? :o -
X, najlepiej do fizjoterapeuty uroginekologicznego. Ja żałuję, że wcześniej mi nikt o tym nie powiedział i teraz będę musiała walczyć z rozejściem mięśni brzucha. Kinga, dawaj koniecznie znać po wizycie!!! Na którą masz?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Dzieki dziewczyny. Znalazlam jakies centrum zajmujace sie mobilizacja blizn, fizjo, takze zabiegami estetycznymi wiec super. Zaraz tam napisze i popytam.
No wlasnie nei wiem czemu sie o tym tak malo mowi! Przynajmniej u mnie w Niemczech. -
Wychodzę! Wychodzę! Wychodzę!
Emma_, Aska1994, xgirl, Eluska, anngelikamarta, Sylka135, Kajtolo, Kamsza, AgaSY, mikaja, Danio, Casjopea, kinga27.30, Drobinka91, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Hope, lubię to, chociaż miałam nadzieję, że rodzisz 😜Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Odchodzi mi czop więc może w tym tygodniu 😉 Ale zdążę ukochac córkę, uprac graty, spakować się i trochę odzyc 😊
xgirl, anngelikamarta, Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKinga to moze sie zaczyna cosik😁
My dzisiaj wychodzimy. W sumie to druga doba po cc. Badan porobili milion,przebadali na kazda strone i mam w dkmu lezec,oszczedzac szyje(nadal nie wiedza co mi). Maja pewność ze nie umre w domu.
Moja gin tutaj bardzo duzo mi pomaga i zalatwia. Reszta lekarzy tez super.
DZIEWCZĘTA:UORZEJMIE DONOSZE ŻE NA PORODÓWCE ZACZĄŁ SIE DYM,RODZA JAK GŁUPIE.
Któraj musi sie rozkrecic z Was!
Mikaja moze poszla rodzic😁anngelikamarta, Sylka135, Kamsza, Danio, Eluska, Casjopea, LidziA89, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Xgirl niee
nie wiem jeszcze jak to dokładnie będzie wyglądać z tego co widziałam to w książeczce zdrowia jest 6 wizyt (mam nadzieję że tyle razy nie przylezie🙄)
Hope superto teraz szybko pakować co trzeba i czekać
-
nick nieaktualny