Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelika, Twój Antoś to mega przystojniak!!! A jak Wam idzie karmienie? Mały dalej taki spokojny?
anngelikamarta lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Anngelikamarta uff myslalam, ze bedzie codziennie przychodzic haha
Ej 6 razy przeciez spoko, niech przyjdzie, sprawdzi
Boze jaki fajny skrzatDalej taki grzeczniutki?
Nom juz niedlugo, zaczynam srac pomalu w gacie.anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
No w sumie wolę żeby przyszła i sprawdziła czy wszystko jest okej ale nie lubię jak mi ktoś na chatę tak wbija 😂jak każdy zresztą
Nooo grzeczny jest strasznieani razu nie słyszałam żeby płakał, nawet w nocy jak jest głodny to się przebudzi i głośno ciomka sobie rękawek albo rączkę z jakieś pół godziny
a ja za ten czas albo odciagne mleko albo mu pieluszke zmienię
Złote dziecko jak narazie, zobaczymy czy się coś zmienixgirl, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Niestety - ja nie rodzę
Nie urodzę... zapewne skończy się cc
Zaczynam łapać z tego powodu doła, bo dni lecą, a tu nic...
Jadę zaraz na wizytę do szpitala ustalić właśnie termin cc zapewne.
Hope superWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 10:16
-
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:KarolaJJJ a jaka masz herbatke na laktacje? Kinga dobrze ze dziś masz wizyte. Hope w końcu do domu. Jak mala zniosla Twoj pobyt w szpitalu?
-
Xgril też tak lubię załatwić sprawę czyli kino, kolacja czy coś co osoba lubi ale cholera nie tym razem! Teraz mam rodzic 😂 A chce jej coś dać za wszystko, za to że mimo że jest tak daleko nigdy mnie nie olala, zawsze słuchała, cała ta ciążę przeżywała ze mną i jeszcze przylatuje by poznać Leona rezygnując z egzotycznych wakacji więc jak jej nie kochać ♥️ wiem że prezentem tego nie wynagrodze ale chociaż jej się miło zrobi jestem jej mega wdzięczna.
A co do fizjo to Karola pisała ale Ty pewnie wtedy miałaś jakiś stresujaco-paniczny dzień 😘
Angelikamarta jak to szybko leci! A synusia to caluj i caluj od @cioci😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 10:24
-
Aska1994 wrote:Angelika, Twój Antoś to mega przystojniak!!! A jak Wam idzie karmienie? Mały dalej taki spokojny?
chce spróbować jeszcze z tymi nakladkami, poduszkę do karmienia też zamówiłam żeby było wygodniej
-
Z tym, że ktoś coś pisał, to sory, ale prawda taka, że wątek ma 1300 stron i ciężko spamiętać kto co pisał, nawet, jakby się wszystko od deski do deski czytało
(ja nie czytam
) - dodatkowo xgirl tu nie było jakiś czas
Ja pisałam kilkakrotnie o pewnych rzeczach i już
Wiele tematów się powtarza i to normalne
-
Messy92 wrote:Jezu jak mi od pol godziny niedobrze. Myslalam, ze mi cukier skoczył ale nie
chce mi się rzygac i mi słabo. Moze coś się zbliża kto wie:/
Miałam tak 2 dni temu... aż mówiłam do mamy, że od 1. trymestru nie miałam mdłości i zdecydowanie - nie tęsknięMessy92 lubi tę wiadomość
-
Messy92 wrote:Jezu jak mi od pol godziny niedobrze. Myslalam, ze mi cukier skoczył ale nie
chce mi się rzygac i mi słabo. Moze coś się zbliża kto wie:/
Mikaja wiem wiem. Nikt wszystkiego nie pamięta 😁 ja też nie czytam od deski do deski bo za dużo piszemy 😂Messy92 lubi tę wiadomość