Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Xgirl na zewnątrz 15 o super jest ale w tej poczekalni tu w szpitalu jest milion. Milion stopni i kobiet, większość z partnerami bo na usg i tak o...
Nie ma klimy, jest pare wentylatorów ale no wentylator nie przefiltruje powietrza. Już chce wejść, załatwić co mam załatwić i wyjść
Karola co racja to racja. Tutaj jak sprzedawca powie w sklepie ze coś jest bezpieczne to jest święte i już :p fizjo mojego młodego (angielka)mówiła żeby uważać na sklepy właśnie bo proponują pełno gowna rodzicom byle sprzedać. Począwszy od fotelików samochodowych a kończąc na wisiadlach. -
No Laski, wepchnęłam się bezczelnie w kolejkę
na badaniu ginekologicznym na samolocie poleciały wody 😂
Zalałam lekarza 😂😂😂
Już jestem w szpitalu pod oxy, trzymajcie kciuki, dzisiaj mam zamiar zobaczyć się z córką 💞
Btw, mój mąż też ma dzisiaj urodziny ❤Emma_, xgirl, Danio, Kamsza, AgaSY, Kajtolo, LidziA89, mikka86, Casjopea, 33Sylwia, Drobinka91, Messy92, anngelikamarta, Panna_Justyna, KasiaLukasia, mikaja, Czarna_kawa, Eluska, Sylka135, JaSzczurek lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Ale zeby az tak cieplo w srodku bylo mimo, te na zewnatrz tylko 15st 😱
Mnie denerwuje wlasnie, ze tyle reklam i tych wszystkich rzeczy.. czlowiek sam nie wie co jest OK a co nie, co trzeba a co chca Ci tylko wcisnac. -
kinga27.30 wrote:No Laski, wepchnęłam się bezczelnie w kolejkę
na badaniu ginekologicznym na samolocie poleciały wody 😂
Zalałam lekarza 😂😂😂
Już jestem w szpitalu pod oxy, trzymajcie kciuki, dzisiaj mam zamiar zobaczyć się z córką 💞
Btw, mój mąż też ma dzisiaj urodziny ❤
Powodzenia!!!! Wychodzi na to ze wszysykie rodzą w 37 tc. -
nick nieaktualny
-
KarolaJJJ,Anngelikamarta prześliczne Wasze dzieci-niech rosną zdrowo
Kinga27.30 Super,że za niedługo przywitasz na świecie swojego bobaska-powodzenia
Ja to trochę zazdroszczę,bo męczę się od wczorajO 22 skurcze były regularne co 4-5min.i mega bolesne-bardziej niż okresowe i to o wiele.Juz byłam pewna,że urodzę w nocy no bo jak inaczej.Mysle se-położę się i jak dalej takie naturalne będą to szpital.Tylko się położyłam i od razu skurcze się rozregulowały i to dość bardzo.Spac oczywiście nie dałam rady-no z 2x na pół godziny się udało i co? Mam nadal skurcze dość bolesne ale mega nieregularne 14m.,8m.,12m.,6m.,20m. itp.i jak tu doła nie złapać
W Pl bym od razu ich dostała i bym już tuliła dziecko A tu każą czekać aż będą co 5min.
Kurwica mnie już bierze😭
anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Kinga! Kin-ga! Kin-ga! Dajesz! Powodzenia! I mało bolesnego porodu!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny