Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A Alisia od 17 pod oxy?
-
Też właśnie czekam na info od Alisi!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Oby była reakcja na oxy!
-
Oby, chociaż trochę się martwię, że nic nie pisze 😔Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja jestem strasznie ciekawa bo szczerze nie wiem co mam zrobić. Boję się że jak się zgłoszę w czwartek na patologie to znowu 4 dni przeleze bez sensu. W dzień przyjęcia to krew i mocz tylko zrobia, w piątek pierwszy obchód i też mogą stwierdzić że obserwujemy, weekend nic się nie dzieje i pewnie w pn jakaś decyzja.
Może gdyby Alisia dała dziś czadu to bym się odwazyla 🤣🤣🤣 -
Ja jestem załamana. Mała waży już 3400 nic nie zapowiada porodu wszytsko pozamykane na cztery spusty. Czekamy do 9.07 wtedy na oddział na wywołanie. Jak ona tam posiedzi jeszcze dwa tygodnie to będzie ważyła 5 kg 😭
Eluska lubi tę wiadomość
-
LidziA89 wrote:Ja jestem załamana. Mała waży już 3400 nic nie zapowiada porodu wszytsko pozamykane na cztery spusty. Czekamy do 9.07 wtedy na oddział na wywołanie. Jak ona tam posiedzi jeszcze dwa tygodnie to będzie ważyła 5 kg 😭
LidziA89 lubi tę wiadomość
-
LidziA89 wrote:Ja jestem załamana. Mała waży już 3400 nic nie zapowiada porodu wszytsko pozamykane na cztery spusty. Czekamy do 9.07 wtedy na oddział na wywołanie. Jak ona tam posiedzi jeszcze dwa tygodnie to będzie ważyła 5 kg 😭
Możesz oddać mojemu bo ma 2kg -
Moja wg dzisiejszych pomiarów metrem krawieckim ma 3800 :p ale mam rozjazd bo wg usg jest pod 50 centylem a wg miarki na 75 i położne trzymają się tego 75 centyla bardziej w kwestii tego czy mi brzuch harmonijnie rośnie :p a tu linia prosta jest ładna i rośnie równo 1cm na tydzień..
Także młoda w przedziale 3400-3800 wg tych szacunków a jak prawdę to się dowiemy jak wyjdzie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 20:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja Wam mówię! Nie kg mają znaczenie kluczowe tylko obwód głowy 🤣🤣🤣 córka miała mały melonek a duży brzuch i jak głowa wyszła reszta zrobiła chlups 😉
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
U mnie nadal nic - brak miejsca na porodówce 😤😤😤 więc zostaje na oddziale obserwacyjnym na którym nic się nie dzieje oprócz tego że dostaje leki na ciśnienie 🙉🙉🙉
Balonik wyjęty - nic nie bolało. Skurczy jeszcze mniej niż przed włożeniemtakże może urodzę za 2 tygodnie 🙊🙊🙊
-
_Hope_ wrote:Ja Wam mówię! Nie kg mają znaczenie kluczowe tylko obwód głowy 🤣🤣🤣 córka miała mały melonek a duży brzuch i jak głowa wyszła reszta zrobiła chlups 😉
Głowa ma obwód 32.30 a brzuszek 35.43 nie wiem czy to duzo czy mało 😐