Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak mnie z rana wkurwili
Wczoraj dostałam smsa z bizela Bydgoszcz że wizyta w czwartek u diabetologa ok 👌
Dzisiaj do mnie dzwonią że hujnia z wizytą i mam się umawiać do kogo innego nosz kur. Chciałam załatwić wpis do książeczki bo jeszcze nie mam i czarna dupa bo dodzwonić się do rejestracji niemozna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy po wizycie.Faktycznie malo przybrał ale dr mowi ze ma dwa tyg na podniesienie wagi. Do tego mowila ze zoltaczka schodzi więc powinien zaczac isc na mase. Jedyne czym mnie zabila to 150 ml wody z glukoza. Tzn 3x po 50 ml do kazdej flaszki lyzeczka glukozy. Ja nie wiem jak on wypije taka ilosc po pierwsze a po drugie 15 g glukozy to jakis kosmos.
-
Ci lekarze mnie dobijają z tą glukozą...po kiego grzyba??
A skoro przybiera, to znaczy że ok. Przecież dzieci rosną skokowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 09:36
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnyWidzisz lekarz lekarzowi nierówny.zresztą ja potrafię od tego samego ginekologa usluyszec 2 razy co innego. Prosiłam jako oksy żeby jakieś skurcze były przed cc a ona ze nie ma potrzeby a tydzień temu koleżance podała. Aaa espiro Karola piękne wózki ! Przybij 5 !
-
nick nieaktualny
-
Aska1994 wrote:Ci lekarze mnie dobijają z tą glukozą...po kiego grzyba??
A skoro przybiera, to znaczy że ok. Przecież dzieci rosną skokowo.
Z pierwszą córka miałam tak samo wogole tej glukozy pić nie chciała łyk i było po sprawie -
A w ogóle to i ja się witam w donoszonej ciąży, tak więc Jacek! Możesz się ewakuować! Obojgu nam będzie wtedy lepiej w te upały!
xgirl, mikka86, Czarna_kawa, Sylka135, Casjopea, Danio, Kamsza lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
33Sylwia wrote:Ines gdzie znajdę ten serial?
Karola mamy taki sam kokon 😂
Oglądałam na filister albo cda
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:Po co napychac dzieci glukoza wytłumaczy mi ktoś?
Asia gratulacje. Zaraz wszystkie beda donoszone. Super 💓
Emma a Ty jak tam? -
Też nie rozumiem sensu tej glukozy
Takiemu małemu dziecku? Ważne że nie spada z wagi a to że nie przybiera aż tyle to też wina tej zoltaczki mój miał tak samo
Teraz dopiero bardzo fajnie przybiera (btw dzisiaj wypił 120ml😦😂) ci lekarze to by chcieli chyba żeby po 300g dziennie było na +, bez przesady. -
No właśnie, po co takim maluchom glukoza? 🤔
Jak tu nudno na tym ktg... 🙄 jeszcze mały tak uciekał, że przez 10 minut próbowała Go złapać. 😅
W ogóle to uwielbiam dźwięk bijacego serduszka..🥰
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Co do piesków ,to współczuję bardzo, ja powiedziałam sobie, że jak moja będzie już w bardzo złym stanie,a będzie choc najmniejsza szansa na ratunek to będę ją ratować,choćbym miała wydać majątek albo ostatnie pieniadze na nią, ale jeśli szanse będą zerowe to nie pozwolę żeby cierpiała, bo pękło by mi serce i wtedy zdecyduje się na eutanazję. Uważam , że z ludźmi powinno być tak samo, nikt nie powinien cierpieć skoro nie ma nadziei...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 10:06
Casjopea lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Mikka86 mam takie samo zdanie
My też powoli będziemy się zbierać do pediatry bo mamy na 11:10 ale całe szczęście że przychodnia jest 3min od mojego domu i w ten gorac nie musimy lecieć jakiś kawał -
nick nieaktualny
-
X, spróbuj podejść do tego zadaniowo 🙂 nie jest to łatwe, sama też będę na pewno panikować, ale nieco ułatwia sprawę. Na szczęście już niedługo będziesz po 😎Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥