Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaLukasia wrote:Ale czy nie zdrowiej takiej malej pupie w takie upaly w przewiewnej tetrze? Chociaz kilka razy na dzień? Chcialabym zachowac zdrowy rozsadek, wiec jasne, ze nie zamierzam zrobic z siebie meczennicy matki polki, ale przerazaja mnie te rozkladajace sie tysiace lat stosy pieluch, a na te eko sreko mnie niestety nie stac.
Ja sie zabieram za kladzenie go ze szmatka na siusiaku ,dostalam tez Daszek na ptaszek i jak przestanie sie drzec bo ma goly tylek to bedzie lezal w tym.KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Aska skad ty 5 dzieci wytrzasnelas?
2 moja, 3 szwagierki...
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KasiaLukasia wrote:To juz male stadko! I pies pasterski by sie przydal!
Wystarczą moje dwa, niekoniecznie pasterskie, ale są!
X, a żeby to w jakimkolwiek stopniu zależało ode mnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 16:30
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Wystarczą moje dwa, niekoniecznie pasterskie, ale są!
X, a żeby to w jakimkolwiek stopniu zależało ode mnie... -
xgirl wrote:A co sie stalo? Kurcze 5tka dzieci a ty w zaawansowanej ciazy, do tego ten upal. No Jezu..
Po prostu, teściowa ich przywiozła ze szwagierką, szwagierka w polu, teściowa pojechała w pizdu...Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
KasiaLukasia wrote:Asia ta twoja tesciowa to naprawdę zloty czlowiek...
Powiedziałabym, że prawdziwy skarb! A skarby trzeba trzymać zakopane pod ziemią. BARDZO głęboko pod ziemią 😛Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Aska a ta Twoja tesciowa wkurza celowo czy jest taka nieogarnieta, ze nie widzi co robi?
Mikka na bank. Mowila lekarka, ze bede pierwsza. Zaraz tam dzwonie i mi powiedza o ktorej mam przyjsc.mikka86 lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Aska a ta Twoja tesciowa wkurza celowo czy jest taka nieogarnieta, ze nie widzi co robi?
Mikka na bank. Mowila lekarka, ze bede pierwsza. Zaraz tam dzwonie i mi powiedza o ktorej mam przyjsc.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
KasiaLukasia wrote:a myślisz, że robi to złośliwie czy po prostu przegrzało jej głowę?
To jest taki typ, który ma w dupie innych i uważa za naturalne, że wszyscy inni będą robić to, co ona chce.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Mikka zaraz cykne.
,,Ostatni raz". Jezu😱
Melduje dzis trzecia kupe!!😆😆 Serio ta lewatywa nie bedzie mi potrzebna😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 16:52
Kamsza, Casjopea lubią tę wiadomość