Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, X, faktycznie w sumie lewatywa nie potrzebna 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Głupi ma zawsze szczęście. Pojechaliśmy do diabetologa i w drodze powrotnej stwierdziliśmy że zajedziemy do szpitala zobaczyć gdzie mamy jechać w razie co. Wchodzimy mówimy że my tylko się tylko się rozejrzeć i od słowa do słowa pani do mnie mówi że ja już z tą cukrzyca powinnam na oddziale leżeć. Mierzą mi ciśnienie a tam 150/90 myślę sobie kuzwa ja w życiu takiego ciśnienia nie miałam na pewno mnie przez to zostawia w szpitalu decyzja że mam czekać na lekarza. Pani doktor zbadał zrobiła usg i mówi na oddział bo dawka insuliny duża i od wczoraj już powinnam lezec. Ciśnienie już miałam dobre i mówię do niej ze nie że potrzebuję jeszcze dwa dni żeby wszytsko ogarnąć a później mogę już leżeć. Wpisałam się na własną odpowiedzialność i w piątek o 14 mam się stawić w szpitalu oczywiście jak będą miejsca to mnie przyjmą.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8638d04c291.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d6ae3e025d6.jpg
Ostatnie!KasiaLukasia, Kamsza, Aska1994, Eluska, Czarna_kawa, 33Sylwia lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:Zebys wiedziala jaka seksi bez gaci jestem😂😂
Mój mąż wczoraj tak patrzy i mówi, że mam się codziennie golic, bo wie, że nie pojadę do szpitala nieogolona, a on na pewno nie będzie czekał aż się ogóle, bo się zesra z nerwów 😆 -
xgirl wrote:Super, ze pojechaliscie! A czulas, ze masz wysokie?
Miałam wysokie bo do szpitala kawał szliśmy z buta bo miejsca do zaparkowania nie było. -
Mikka haha z brzuchami!!!😂😂😂 Tylko nie moge sie zbytnio nachylac bo bede rzygoc😂😂😂
Hahaha Casjo😂😂 Jezuu porazka🤦🤦😂😂 Ale lepsze to chyba niz zgaga i bol wszystkiego😂
Lidzia ahaaa od lazenia mialas wysokie. Chca Cie polozyc ze wzgledu na cukrzyce a nie wys cisnienie? -
X, o żesz, juz niebawem, zazdro!
Alesia jak cisnienie? Jak cala akcja?
Eluska przykro mi z powodu psiaka
Emma dobrze, ze skurcze ustaly.
Lidzia, gdzie to tacy nadgorliwi? Ja w niedziele jade do szpitala na ktg i spotkanie z położna, bedzie 36t5d i mysle ze mi cisnienie akoczy i mnie zostawiaa jaka masz te dawke insuliny?
Kurcze fajnie macie, ze znacie terminy porodow!