Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka, ja bym już dziecka nie budziła i modliła się o cud. Jak nie masz jeszcze drugiego do położenia, to też lepiej idź spać 😆
Hope, Ty idziesz jutro do szpitala?
X, to jutro czekamy na wieści! Powodzenia, obyś jak najkròcej czekała i będziesz mieć to już za sobą, a Florcia będzie z Wami 🙂
Mąż właśnie dzieciom czyta bajkę na dobranoc i zostaje z nimi w pokoju, więc ja się żegnam i mam zamiar iść spać, bo o niczym innym aktualnie nie marzę. Chociaż nie wiem, czy się uda, bo Jacek się strasznie wypina gdzie może.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
No bede pisac jesli bede w stanie z wrazenia😂
Mikka, Casjo wykapalam sie, ogolilam nogi i bobra.Kiedy wpadacie na naszego trojkata?😍🙊🔥✨🌹Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 21:54
-
Xgirl, powodzenia dziewczyno🍀masz tu całe forum z kciuka i dla Ciebie i Florki! Jak Ci będzie źle to sobie przypomnij najśmieszniejsze momenty z fotami ze skarpetami uciskowymi albo z gaciami 🤪 przesyłam duże kopa na szczęście, ja wiem, że dasz radę bejbe!
Kamsza, fajny mąż i super wieści od Ciebie! Jesteś mega silna i życzę dużo energii, żebyscie się szybko z córcia mogły ewakuować do domu😘
Sylka135, oby młoda spała!
Casjopea, do mnie też lepiej mąż niech już dzisiaj nic nie mówi, bo się to żle skończy...
Ledwo uspilam dziecko, godzina czasu🤯 poza tym płyne z gorąca, dupa mnie za przeproszeniem boli tzn jakby w jednym pośladzie i mam ogólnego wkurwia więc zawijam majdan i idę spać, bo inaczej ktoś oberwie.xgirl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha😂😂 No mozliwe, ze nie bede mogla usnac. Teraz ide na spacer jeszcze bo siedzialam caly dzien. Do pozniej😁
Jezu moj maz miauczy i szczeka do telefonu... 🤦 Nie wiem, nie pytacie.Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam że jeśli chodzi o taki pokój rodzinny to nie każdy szpital ma. Wiem że jeśli chodzi o płatność to zależy od ubezpieczenia. Ja mam najwyższe więc przysługuje mi wszystko. Ja nawet niewyobrazam sobie zostawić córki w szpitalu i dojeżdżać do niej. TK jestem na bieżąco że wszystkim i nawet jak lekarze maja obchod to już słucham co i jak
-
Emma_ wrote:Ja na kolejnej wizycie pewnie się dowiem, co robimy. Mój lekarz nie jest entuzjastą żadnego poznańskiego szpitala, a tego, do którego będzie mnie musiał położyć, to już w ogóle, więc może nie będzie nalegać. 🙊
Bierzecie coś prócz piżamek na taki wcześniejszy pobyt czy stawiacie na full szpitalny look? 😀
Ja biorę torbę spakowana do porodu dorzucę moze jakąś bluzkę i spodenki a torba małej będzie jeździła z mężem w samochodzie.Emma_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:To była cudo tarka lbiotica.
Ja polecam różowa frezarka z allegro i kapturki ścierne.
Tak serio to jutro powinnam się stawić czyli 39+0 😭
Wydaje mi się że można odmówić indukcji ale wtedy co w zamian? Cc?
A jak wygląda indukcja? Po kolei? Bo ja np. zamierzam iść na 2 z 3 kroków, jeśli już, a potem basta i chcę cc. Nie wiem jednak, czy w Pl są tacy elastyczni (?)
Powaliło Was z tym pisaniem no
Kamsza super, że mała zjadła
Ja położyłam młodziaka spać i padam na pysk
Przyszła mi kamerka z Aliexpress dla małej i jest rewelacyjna! Super obraz (dzień i noc), super dźwięk i jeszcze można dziecku puszczać kołysanki bo ma wbudowane