Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, hej!
Mogę liczyć na jakiś skrót? Która rodzi (widzę, że Mikka) i która urodziła?
Stanęło u mnie na Aśce, a potem ?
Mam niedoczas straszny więc kompa nie tykam.
Małej dziś podcięli wędzidełko i dużo na cycku wisi - musi wypłukać zapewne glukozę, którą jej podali. Nie byłam chętna, ale już uj. Od razu lepiej cycka chwyta, ale musimy się trochę uczyć od nowa i ulewa mocniej. Mam nadzieję, że szybko przepłucze się z tego i będzie spokój.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 21:58
-
KarolaJJ wrote:Kupiłam uzywany bujaczek tiny love i wali fajkami....ale jestem zła. Jutro bede jechaç z cifem i prać
-
KarolaJJ wrote:Kupiłam uzywany bujaczek tiny love i wali fajkami....ale jestem zła. Jutro bede jechaç z cifem i prać
Ciekawe, czy puści - te boki czy ten materac tak walą? Bo ten materac to taki ceratowy - ciekawe czy to puści.
Ja jestem z niego hiper zadowolona - mała śpi sporo w nim. Drażni mnie to o tyle, że w łóżeczku ma swój wypaśny materac, który się marnuje, bo ona nawet w nocy nie chce tam spać sama. Nad ranem śpi, a potem w dzień bujak albo wózek.
Ogólnie zaczynam myśleć, że to łóżeczko to był fail - trzeba było rozłożyć czarne, turystyczne łóżeczko po starszaku, bo do niego też fajny materac mamy i spokój
A ja kupiłam, odmalowałam, materac z Pl ściągałam jakiś hiper super wow, a ta śpi ze mną przy cycku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:Dobre🤣 a Tobie ustalili już plan działania? Czy w Norwegii czeka się az się samo zacznie?
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Ja mialam juz pierdyliard razy robione ktg, w nocy dwa razy sprawdzane tętno malej, a teraz czekam na czczo na insert z prostaglandyn. Ale nie wiem kiedy mi to wepchną. Mam nadzieję, ze rano bo od polnocy zakazali mi nawet pic, ewentualnie po lyczku.
Ten insert to chyba te "sznurki", które miała zalożone Lidzia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 09:34
-
JaSzczurek wrote:Wszystkie rodzą (oprócz mnie)
-
mikka86 wrote:Ja nadal leże z balonikiem 🎈boli jak skurcze ale to podobno nie skurcze i polała się krew bo jakieś naczynka popekaly
-
nick nieaktualnyKasiaLukasia wrote:Ale ja jestem w Polsce
Mikka Tobie rozbujają ten poród w ciagu 48 h. Spoko luz.
Jaszczurek urodzisz ostatnia a woec wszystkie oczy beda skierowane na Ciebie . Urodzisz otoczona fanklubem z głośnym dopingiem 😁Jak gwiazda 👏
Szmaty z bujaczka fajnie sie doprały,ta ceratka tez. Rano czysciłam plastiki objest w miare ale te czesci gdzie jest pozytywka itp to tylko szmatka więc zapach lekki jestJaSzczurek lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Ja nadal leże z balonikiem 🎈boli jak skurcze ale to podobno nie skurcze i polała się krew bo jakieś naczynka popekaly
Mikka a jak ten balonik, znośnie? Mojej współtowarzyszce niedoli założyli wczoraj kolo 11 rano, w nocy jej wypadł i dziś świtem już ją wzieli na porodówkę z oxy. Więc chyba działa.
-
Dostalam od swojego lekarza skierowanie ma ktg i USG.. w jednym szpitalu baba mowi, ze za tydzień.. w drugim tylko ktg bo USG nie robią w pakiecie. A w trzecim baba na mnie się darła przez telefon, ze oni z ulicy kobiet nie przyjmują na ktg żeby zaraz poszła sobie do domu. Co za zjebany kraj