Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Casjo a to nutelle robi sie z orangutanów?
Ja wczoraj byłam na długim spacerze, tzn. takim 5.5km (edit, mapa mówi, że 8km), w połowie weszliśmy do sklepu po zakupy i jak mnie przycisnęło na słodkie to pożarłam w ciągu dwóch minut batonika, babeczkę i pół paczki pianek... Ale mam wrażenie, że tylko dzięki temu miałam siłę wrócić do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 15:18
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:KasiaLukasia uuu to troche lipa, ze tam musisz siedziec bez sensu
No moze nie calkiem bez sensu bo robia mi chociaz ktg 3 razy dziennie. I monituruja te moja starą ciążę. Tym sie pocieszam. Dzis waga dziecia wyszla 3500/3600gr. Dokladnie tydzien temu bylo 3000/3100gr, cos mi sie widzi, ze te pomiary to z dupy wyjmuja. Przy okazji zapytałam położną jaką najstarszą ciążę pamięta - 44 tygodnie. Ale zle sie konczy ta historia.
-
KarolaJJ wrote:Mikka a wszystkie badania masz ok? No i czy spadło to cisnienie czy sie jednak trzyma?
KasiaLukasia do swiat coraz blizej...url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Ja wizyte mialam o 10. U gina wszystko okej, rozwarcie na dwa pelne palce , szujka 1 cm. Powiedzial, ze dół gotowy na.porod tulko brakuje skurczy. Z moimi dolegliwosciamj dal mi skierowanie do szpitala i powiedzial, ze powinnam sie na dniach zglosic na indukcje (juz druga lekarka to zasugerowala). Zadzwonilam do poloznej, ktora powiedziala ze mam jutro przyjechac na ip i sie zglosic, pewnie mnie zostawia i zaczna wywolywac przy takich warunkach na dole. Jakos opadlam z sil, czuje sie jak we snie i w jakims amoku. Chyba panika mnie dopada.
Casjo, moze cos z tego wyjdzie w takim razie. Tez przekladam na czwartek;p
Bylam na konsultacji u ortopedy: wada wrodzona, nawykowe wypadanie rzepek w obydwu łapkach, stopien 3, leczenie operacyjne (wycinanie klinu w kosci udowej, jakas blaszka do zespojenia i w kosci tej nizej przemieszczenie czrgos?). Operacja na obydwu nogach, koszt jednej 1, 600. Rekonwalescencja okolo 4 tygodni. Do czasu operacji nalezy psanoszcsedzac, ograniczac skakanie, bieganie, nosic po schodach. Chyba sie zdecydujemy, skoro na starosc ma go to bolec -
nick nieaktualny
-
Messy92 wrote:Ja też już po wizycie. Rozwarcie na 2 cm i baaardzo krótka szyjka. Mala wazy wg USG 3970 😭😭😭 sporo wod mam, twierdzi ze 21 ale Noe wiem co to znaczy i ni y przy cukrzycy tak moze być
A kiedy masz isc do szpiuala?
Sylka, tak mowi i lekarz i położna, ale jakos mam dziwne przeczucia, ze mimo to cofna mnie z tego szpitala jutro. -
tka_aa wrote:Hej!
Ja wizyte mialam o 10. U gina wszystko okej, rozwarcie na dwa pelne palce , szujka 1 cm. Powiedzial, ze dół gotowy na.porod tulko brakuje skurczy. Z moimi dolegliwosciamj dal mi skierowanie do szpitala i powiedzial, ze powinnam sie na dniach zglosic na indukcje (juz druga lekarka to zasugerowala). Zadzwonilam do poloznej, ktora powiedziala ze mam jutro przyjechac na ip i sie zglosic, pewnie mnie zostawia i zaczna wywolywac przy takich warunkach na dole. Jakos opadlam z sil, czuje sie jak we snie i w jakims amoku. Chyba panika mnie dopada.
Casjo, moze cos z tego wyjdzie w takim razie. Tez przekladam na czwartek;p
Bylam na konsultacji u ortopedy: wada wrodzona, nawykowe wypadanie rzepek w obydwu łapkach, stopien 3, leczenie operacyjne (wycinanie klinu w kosci udowej, jakas blaszka do zespojenia i w kosci tej nizej przemieszczenie czrgos?). Operacja na obydwu nogach, koszt jednej 1, 600. Rekonwalescencja okolo 4 tygodni. Do czasu operacji nalezy psanoszcsedzac, ograniczac skakanie, bieganie, nosic po schodach. Chyba sie zdecydujemy, skoro na starosc ma go to bolec
Nie panikuj kochana.. Przecież już czekasz na ten wielki dzień. A skoro szyjkę masz gotową to do dzieła! Tylko pozazdrościć 😘