Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJ wrote:Trochę wyrwałaś sie z tematu. Mowimy o cc na zyczenie. Chyba nie zrozumiałaś do konca o co chodziło
Ale ja też o tym mówię. Chciałabym sobie zazyczyc teraz CC po tym co przeszłam przy pierwszym porodzie. Tylko matka, której dziecko się dusilo przez nacisk na sn moze wiedzieć o czym mówię. -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:No nie do konca bo ja np chcialam znowu sn. Nie ma reguły.
Dlatego nie kwestionuje się niczyjego zdania w tym temacie. Ty wolisz sn a ja po ostatnim jak mi dziecko gazometrie miało nie chciałabym go na to znowu narażać. Dlatego po co dyskutować o czyjejś decyzji ? To prywatne sprawy moim zdaniem i każda z nas powinna mieć prawo wyboru. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Messy z calym szacunkiem ale jezeli ktos pisze cos z czym sie zgadzam ,ja się do tego odnosze to bardzo proszę, nie mowi mi co moge pisac a co nie okej?
Nie podoba mi sie takie coś i to bardzo.
Pisz sobie co chcesz, to forum publiczne. Nie mniej nikt nie dał Ci prawa by kwestionować czyjś wybór. To wszystko. -
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny, zaraz nadrobie. Leze od rana na patologii, mialam miec zakładany balonik ale moja szyjka jest totalnie niedojrzala, nie ma nawet rozwarcia na 1cm, wiec nie da sie wepchnac tam cewnika. Jutro podadza mi rano insert dopochwowy z prostaglandynami, ktory ma mnie trochę zmiekczyc. A ze do tego muszę byc na czczo, to dzis leżę w szpitalu "rekreacyjnie"
-
Czas po cesarce byl mega ciulowy ale i tak nie zaluje. Jesli mialabym rodzic drugi raz to tez tylko CC. Ale oczywiscie kazdy ma prawo robic po swojemu i nie ma sie co klocic
Messy92 lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Hejka dziewczyny, zaraz nadrobie. Leze od rana na patologii, mialam miec zakładany balonik ale moja szyjka jest totalnie niedojrzala, nie ma nawet rozwarcia na 1cm, wiec nie da sie wepchnac tam cewnika. Jutro podadza mi rano insert dopochwowy z prostaglandynami, ktory ma mnie trochę zmiekczyc. A ze do tego muszę byc na czczo, to dzis leżę w szpitalu "rekreacyjnie"
Powodzenia. Dawaj znac co i jak.KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Trochę wyrwałaś sie z tematu. Mowimy o cc na zyczenie. Chyba nie zrozumiałaś do konca o co chodziło
Messy92, JaSzczurek, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Hejka dziewczyny, zaraz nadrobie. Leze od rana na patologii, mialam miec zakładany balonik ale moja szyjka jest totalnie niedojrzala, nie ma nawet rozwarcia na 1cm, wiec nie da sie wepchnac tam cewnika. Jutro podadza mi rano insert dopochwowy z prostaglandynami, ktory ma mnie trochę zmiekczyc. A ze do tego muszę byc na czczo, to dzis leżę w szpitalu "rekreacyjnie"