Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Casjopea mój Mikołaj nie dostaje żadnego mleka odkąd go odstawilam od piersi w 14 miesiącu życia. Mleka krowiego dostaje znikome ilości, bo po nim boli go brzuszek. Za to zjada spore ilości jogurtów, twarogu itp i po tym nic mu nie jest. Kaszek na mleku nie chciał jeść za Chiny wtedy i teraz też nie bardzo.
A i dzięki za wytłumaczenie. Nie wiedziałam, że takie rzeczy są na świecie. Oby Ci to jak najszybciej przeszło.Casjopea lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:
Lullaby kurde to i z serów musiałabym zrezygnować 😔 W ogóle to chyba skaza jest często źle diagnozowania co? Mam nadzieję, że moja mała jej nie ma -
A fakt, moze ciemniucha😲 Bo widze takie ze trzy jakby zoltawe luski. Hmmm
Dziewczyny ja juz 5tyg Po wydobycinach a dalej nie ubiore nic poza legginsami. Dzis ubralam jeansy i strasznie niemile uczucie mialam na ranie, zbyt uciskal Mi obcisly material. Ma ktoras tak? Przejdzie to kiedys?🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 15:25
-
nick nieaktualny
-
Emma_ wrote:Lidzia, kąpiecie ją wyłącznie w oleju kokosowym? Krzywą trzeba zrobić 6 tyg. po porodzie.
Tak do tej pory tylko w oleju żadnych płynów nie stosowalismy będziemy je teraz wprowadzać dopiero.Emma_ lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Ja tez dookola rany mam dziwne czucie, ale to chyba normalne🤷🏻♀️ To sie kiedys zmieni czy tak zostanie?
Lidzia dzieki za rade z olejem kokosowym. Moja tez ma sucha skore, na czole ma to samo co Emilka Emmy😆
Wy mówicie o dziwnym czuciu a ja nie czuje nic kompletnie. Gdybym niewidziala6wcziraj że mnie lekarz dotykał to bym nawet niewiedziala... 🙄🙄🙄 -
Adria wrote:Dziewczyny czy można dziecku samemu zmienić mleko modyfikowane
🤔url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajtolo wrote:Ja nie będę brała tabsów, tak mi po nich cellulit wychodzi i libido spada że bez sensu i właśnie się zastanawiam co tu wymyśleć
-
KasiaLukasia wrote:Do mam pryszczakow, jak tam Wasze pieknoty? Zeszly u was juz te ozdoby buziek? Nas czeka w niedziele wizyta u tesciow, juz sie boje co będzie jak zobaczą mojego pryszczaka... Na bank pomysla ze te krosty to z zaniedbania
-
Aska1994 wrote:Casjo, ja swoim dawałam mm do roku. Potem bezboleśnie przechodzili na zwykłe mleko. I do tej pory zdarza się, że 2l mleka znikają w jeden dzień 😂
-
Emma_ wrote:A nawilżacie czymś buzie waszych maluchów? My mamy bardzo suchą skórkę na czółku. Schodzi i trochę brzydko wygląda. Myślicie, że przy okazji pielęgnacji ciałka po kąpieli (też łuszcząca się skórka) możemy użyć oliwki z hippa? Widziałam, że HiPP ma też krem-żółwik, bardzo polecany, ale nie ma w naszym rossmannie.
Mikołaj póki co nie ma, ale córka miała mega często i to właśnie zwykle na czole