Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamsza, wow!
Angelika, ja daję zwykłej przegotowanej. Powiem Ci, że mój mąż był tłuściutki, a teraz przy 170cm nie mogę go utuczyć powyżej 56kg. 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Karola a nie spalas na tym bolacym cycku? Bo mnie tak ostatnio jeden bolał jakby mnie ktos skopal po nim i to chyba od spania było, bo teraz sie pilnuje i jest duza poprawa. Az mleka w nim mialam duzo mniej przez kilka dni, dopiero teraz wraca do normy.
Kamsza pelne zawodowstwo! Mozesz sie oglaszac w necie i zarobisz miliony malujac ludziom po domach takie cuda. Sliczne!
Kamsza lubi tę wiadomość
-
U nas tez sa mokre baki non stop. Na kupy ktore nie chca wyskoczyc nam pomaga termometr... Ale to dla ludzi o mocnych nerwach, bo mnie ten proceder bardzo stresuje za kazdym razem. Albo rurki windi czy patyczek do czyszczenia uszu jak radzila casjo. Czasem trzeba pomoc. U nas od tych bakow z wkladem ciagle czerwona pupa, choc me dziecię ma wietrzony zadek kilka godzin dziennie
-
A my wyskoczylismy dziś na wycieczkę w góry i wyjechaliśmy kolejka gondolowa na Szyndzielnie
. Miłosz obudzil się na szczycie na karmienie i zmianę pieluchy i poszedł spać dalej, Leon był oczarowany, ale bal się wejść do wagonika. Polecamy, chociaż jak Leon miał 7 tygodni, to ani przez myśl mi nie przechodziły takie tripy 🙈.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSy u nas też wycieczka. Na wystawę psów
Mam dokładnie tak samo jak Ty. Z Mikołajem to mało co wychodziłam z domu do 3 miesiąca, a dzisiaj z 8 tyg Tymkiem na wystawie.
Do dziwnych miejsc gdzie karmilam mogę doliczyć Lasek i tą wystawę. I tam pierwszy raz spotkało mnie coś miłego w związku z publicznym karmieniem piersią. Taka sytuacja. Siedzę sobie na pienkach w lasku niedaleko wystawy psów cała przyzwoita tzn cyc zakryty i nagle nagabuje mnie babcia z psem na spacerze, że fajne miejsce sobie wybrałam do karmienia, takie spokojne i że ślicznie wyglądam i ona już nie przeszkadza i idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 17:48
xgirl, kinga27.30, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Lullaby wrote:No i odbyłam pierwszą werbalną rozmowę z Tymciem.
Powiedział a guuu, gaaa, la, ej😍😍😍❤️❤️❤️
Kurcze to ja strasznie wyluzowana jak na pierwsze dziecko😆
Lullaby lubi tę wiadomość
-
A ja wypoczeta 😉 moje dziecko dziś praktycznie cały dzień spało teraz wykąpane zasypia na noc więc jest cudownie mam tylko nadzieję że w nocy będzie spała tak jak zawsze.
No i mam problem z ciemieniucha przez jej długie włosy nue chce cholerstwo zejść muszę kupić jakiś środek z apteki macie coś do polecenia? Zwykła oliwka nie daje rady 😕 -
Emma_ wrote:Casjopea, to małe ma bostonkę? 😪 Współczuję.
Zapewne prezent od siostry ze żłobka. Póki co balansuje na krawędzi stanu podgoraczkowego i cały dzień śpi. Ale na karmienie budzi się regularnie ☺️
Popatrzcie tylko jaki on piękny:
https://zapodaj.net/6b1e8d044140f.jpg.htmlAgaSY, KasiaLukasia, Emma_, Sylka135, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Mój stary naprawdę się rozkrecil. Erotyczne smsy, seks dzień w dzień.. Miło, że ja i moja obwisla pochwa oraz blizny na piczce wciąż tak go kręcimy 😂
mikka86, KasiaLukasia, kinga27.30, anngelikamartaa, Lullaby, Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Czy wasze chlopy są o Was zazdrosne? Jakie macie doswiadczenia w tym temacie? Moj wcale nie jest, wręcz lubi wiedzieć, ze sie komus innemu podobam. Wydaje mi się, ze wtedy jemu tez od razu bardziej sie podobam i zyskuje plus 10 do zajebistosci. Ja z kolei jestem chorobliwie zazdrosna i nienawidzę wszystkich jego koleżanek.
-
KasiaLukasia mój chłop jest mega zazdrosny choć w życiu się do tego nie przyzna
wszystkich moich znajomych płci męskiej ma za moich adoratorów. Ja w sumie też jestem zazdrosna przy czym nie pokazuje tego po sobie😊 Kiedyś było gorzej ze mną z czasem wyhamowałam z scenami zazdrości.
Casjo ani nic mi nie mów. Ja nadal czekam na swoją kolejW sumie nie jest jeszcze tak późno to może😁😂
KasiaLukasia, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Nasz zwiazek zaczął sie od niewinnego pisania, na poczatku byliśmy dobrymi znajomymi z pracy (pracujemy razem) i zadne z nas nie myślało o niczym wiecej. Z czasem pisaliśmy wiecej i częściej, i czesciej i wiecej i dzis jestesmy rodzicami Ali
Moze dlatego nienawidzę jak ktoś do niego pisze, nawet o dupie marynie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 23:03