Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl, mikka86 lubią tę wiadomość
-
Corka mojej siostry 3.5 miesiaca ma i nie chce juz jezdzic w gondoli
Drze jape bo nie widzi swiata.
Jestem w kafejce i babka obok kladzie dzieciaka na stole. Ja pierdole Jak mnie takie cos wkurza i obrzydza. -
A ja dziś mam takiego gadatliwego śmieszka ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 10:53
Emma_, JaSzczurek, Lullaby, Kamsza, Casjopea, xgirl, Sylka135, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
mikka86 wrote:W ogóle dzisiaj już popakowalam do wydania część za małych ubranek i tak mi się szkoda zrobiło ,że on tak szybko z nich wyrósł i już ich więcej nie założy ,te najmniejsze są najpiękniejsze ,takie malusie 😥
Ale nie jest źle, bo wiem, że chowam dla następnego, mam nadzieję, że dla córeczki
-
nick nieaktualny
-
Karola szcun za latanie po górach z maluchem! Byliśmy dwie godziny na spacerku nawet kilka grzybów zebraliśmy 😁 zrobiliśmy 5 km i pod koniec było mi już mega ciężko.
P.S. Sorry za nieogarniete włosy ale na działce jestem 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 18:20
xgirl, Sylka135, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
właśnie pobiłam swój rekord i ściągnęłam 180 ml w 10 minut wypozyczonym laktatorem
Chyba ominie nas kryzys laktacyjny szóstego tygodnia
Swoją medelą mini electric ściągałam po 10-30 ml przez pół godziny... Zamówiłam już sobie Medele Maxi, bo niewiele się różniła ceną od Aventa czy Medeli Swing a dla mnie mrożone mleko to wolność i możliwość wyjścia bez dziecka
-
nick nieaktualny
-
Nie odważyłam się spróbować wolałam męża a ten tylko się wkurwial bo szedł przedemna i nic nie znalazł 😂 myślę że bym się nie podniosła.
-
KarolaJJ wrote:Ada podobnego zamowiłam na ali i mate wodną do zabawy. Czekam z niecierpliwoscia na paczki. Mały pociumkal i śpi....