Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Tak. Normalnie to super uczucie miec obok siebie taka slodka istote, ktora jest czescia nas
-
JaSzczurek wrote:coś mi się wydaje, że trauma ciążowa odejdzie w niepamięć za parę lat i Florka będzie miała rodzeństwo :PP
Wiesz ja też miałam masakryczny pierwszy poród i 7 miesięcy leżenia w ciąży zagrożonej a po ponad roku zdecydowaliśmy się na starania o kolejne maleństwo także Xgirl nigdy nie mów nigdy -
xgirl wrote:Wiecie co ciul z masakryczna ciaza, dalabym rade znowu (hahaha). Tu chodzi o moj stan zdrowia, kolejna ciaza mnie zalatwi na amen niestety
-
KarolaJJ wrote:Kinga a te pasy nie dadza rady przejsc blizej ciala? W łupinie koszla sie miesci,podobno. Tutaj w razie wypadku koszla sie łamie i zostaje luz...
No kijowo, nie jestem w stanie ich przybliżyć. Łupinę mam besafe izi go, one są mocno zabudowane. Julka się mieści jak położę poduszkę jej pod pupę, ale nie starcza pasa do zapięcia jej... nie mam pomysłu na to 🤦♀️
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Myslalam, ze to ja jestem taka do przodu z wyjazdami i wychodzeniem a widze na fb kolezanke z 10tyg corka na Hawajach😲 OK mieszkaja w USA wiec maja troche blizej niz my ale mimo wszystko to dobre ze 7h lotu, do tego tam upaly, Mala widze tez, ze w wodzie z nimi😳 Normalnie szok😲😂
-
Jak widać nie każdy jest aż tak kumaty : ( tym bardziej jeśli na każdym z nich jest napisane ze od 3 miesiąca lub od 4kg, a w jednym stacjonarnie z chicco że od narodzin, z różnymi sposobami noszenia dla tak małych dzieci, cóż idę się do edukować
Jutro mamy wkońcu usg bioderek 🙄któraś z was jeszcze nie robiła czy tylko ja na końcu? 😂 -
anngelikamartaa wrote:
Jutro mamy wkońcu usg bioderek 🙄któraś z was jeszcze nie robiła czy tylko ja na końcu? 😂
My dzisiaj idziemy 😉
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Na 17 dopiero. Muszę odebrać dzieci (przy obecnych remontach, to są kombinacje nie z tej ziemi, żeby się po nich dostać) i poczekać na Tomka (bo z naszego kochanego zadupia bez samochodu ani rusz)
Ja nie śpię, bo wyprawiają się do pracy i przedszkola, więc niby leżę, ale pilnuję, żeby wszystko zrobili i wyszli jak ludzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 06:32
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥