Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja i ja z Raciborza 😁
edt.No więc często zauważam to łapanie za uszy w nocy podczas karmienia ale pije normalnie,gorączki nie ma,to chyba jest ok 🤷♀️
Chrzciny były super-mała była calusi dzień grzeczna i 90%czasu leżała w wózku 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 15:41
Sylka135, Casjopea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamsza a to chamidło z Twojego szefa 😡 W łeb mu 😡 Jak tam fotki -doczekałaś się?
KarolaJJ sama nauczyłaś się motać?Co polecasz dla początkującego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lullaby trafione w punkt 😂😂❤️🍩
Casjo ja byłam wczoraj u dentysty ale tylko mi robiła ozonem i przeplukala to dziąsło, dzisiaj już jest lepiej
Oby i Tobie szybko przeszło 😟Lullaby lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ a nie trzeba dziecku tej główki podtrzymywać? Ja jak próbowałam motać chustę,to automatycznie trzymałam małej główkę i strach puścić.Ona nie chce mi się położyć na klatce piersiowej-od razu ryk
Kamsza no to się naczekasz na te fotki-no ale warto.
Lullaby dzięki za komplement 😉bywałam w Rybniku wielokrotnie w galeriach także kto wie 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 17:39
-
U nas bioderka ok 😁 też wizyta jakoś długo nie trwała, tylko USG, naniesienie obrazu, wydruk, wszystko ok i do widzenia w okolicach 5 miesiąca.
kinga27.30 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Kamsza raczej do pracy teraz nie wrócę- nie wyobrażam sobie zostawić tak małego dziecka z tam nieodpowiedzialnym ojcem🙄
-
KasiaLukasia wrote:Ja wczoraj przymierzałam już w sklepie nosidła dla Ali i jak przyjdzie kasa szykuje się do zakupu. Nosidło nosidle nie równe. Trzeba mierzyć. Wbrew temu o piszecie dziecko jest idealnie ułożone, nóżki są rozłożone tak jak trzeba na żabkę, a Ala przeszczęsliwa, więc chyba nie cierpi. Ważne to kupić dobry sprzęt renomowanej firmy z atestami, przeznaczony dla takiej a nie innej grupy wiekowej i ciężaru dziecka. Moja opinia w tym temacie.
Co do basenu to własnie się dowiedziałam, że u nas od 8 tygodnia można na zajęcia, już się zgłosiłam, też się jaramZa to jutro idę na kurs pierwszej pomocy dla małych dzieci 💪💪
AgaSY lubi tę wiadomość
-
A syncio dziś z mamą w bibliotece na zajęciach z czytania po norwesku
Grzeczny chłopczyk 😊😊😊
@anngelikamarta, u nas przed usg ortopeda przyglądał się ręcznie bioderkom, rozszerzał nóżki, robił coś w rodzaji rowerkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 01:49
xgirl, Emma_, Casjopea, Sylka135, kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny