Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLullaby wrote:Ooo to wybrałaś sobie fajny egzemplarz 😊 Mój Stary dzisiaj odbierał ziemniaki do obiadu.
Kolejny związek stworzyłam z kims kto posprząta ,ugotuje i upiecze a do tego mnie szanujeLullaby, AgaSY, Casjopea, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Ja po przejsciach z pierwszym facetem,gdzie mielismy dziecko nie wzięłabym drugiego lenia. Duzo z tego co piszecie przerabialam,nawet nocne spacery znpsem i dzieckiem na rekach przy -20° bo pies miał sraczke a ksieciuniu znikał.
Kolejny związek stworzyłam z kims kto posprząta ,ugotuje i upiecze a do tego mnie szanujeurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
Lullaby wrote:AgaSy a możesz polecić jakiegoś fajnego fizjo?
Jeszcze słyszałam dobre opinie o tym https://innoreh.pl/ i tym http://fizjoterapiabytom.pl/ ale to wszystko w mojej okolicy. Na fb jest grupa Fizjoterapia.info, możesz do nich dołączyć i zapytać o polecanego fizjoterapeute niemowląt bliżej Rybnika.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2019, 14:20
Lullaby lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do ugnilych piersi na praktach na chirurgii miałam panią ,której ugnila pierś,. Syn mowil ze mama kapusta okladała ale i tak smierdziało i jak drgawek z goraczki dostala to sie obudził ,ze coś jej jest. Skonczylo sie tak ,ze zmarła bo miala noworwór piersi i sepse
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2019, 15:01
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Piers czyli to na calej dlugosci gdzie jest ileś sutków tak? Caly ten jeden panel czy jak sie liczy piers u kozy?
-
Drobinka ja dodatkowo okład z rumianku robiłam i piłam max 2szklanki i odciagalam częściej mleko. Narazie odpukać mam spokój 😁😉
Wybaczcie dziewczyny ze mało co się udzielam teraz ale mama jest u Nas do piątku także porządki robimy generalne 😊😁Zawsze we dwie szybciej i raźniej 😊 z przerwami jak małej już się nudzi.
Zakupiłam chuste mała na poacztku nie jest zachwycona bo jednak woli mieć większą swobodę ale po krótkim czasie jest spokój 😁😊Drobinka91, LidziA89, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Emma_ wrote:Drobinka, jest lepiej? Udało ci się wypierdzieć Olka w kołysce? ☺️
A co do kołyski to tak, pozycja idealna 😍 pierdzi jak stary chłop!
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Jak wiecie podczas porodu umarł mi syn i z tego powodu mam grobik na cmentarzu. Długo niebylam dzisiaj zachodzie a tam znowu mnie okradli.... To już 4 raz w przeciągu dwóch lat. No idzie się wkurwic
-
nick nieaktualny
-
Drobinka91 wrote:Nie jest lepiej niestety, dzięki że pytasz. 😘 boli tak jak bolało, a zgrubień nie ma. Dodatkowo Olkowi brakuje tego mleka co odciągnęłam laktatorem, a z butelki nie pije 🙄 i efektem jest ciągłe wiszenie na cycku.. aż się boję nocy. A no i od dokładnie 10:24 do teraz nie licząc 15 minutowe drzemki na rękach nie spał w ogóle 😳 ale co najlepsze, nie płakał z tego powodu jakoś. Teraz też leżymy w łóżku i próbuję Go uśpić przy cycku na leżąco, ale oczy jak 5 zł. Nie wiem o co Mu dziś chodzi.
A co do kołyski to tak, pozycja idealna 😍 pierdzi jak stary chłop!
Moja Julka w końcu chwyciła butelkę z moim mlekiemTommee tippee z system antykolkowym jest u nas rozwiązaniem
Aventa natural i lovi że smoczkiem antykolkowym dynamicznym mogę wywalić 😶
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Adria 😪
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Kinga, kusisz. I zazdro, że Wam się udało😘 Chyba zamówię kolejną butelkę. 🤭 Czasem bym Go zostawiła w domu, a nie mogę i jestem wiecznie uwiązana, ostatnio nawet na mszę za zmarłego brata ciotecznego nie mogłam z męzem iść, bo Olek był głodny. Na ślub Jego kuzynki też.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖