X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2019, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelikamarta kiecki nawet nawet ale specjalnie na chrzciny to mozesz ubrac ołówkową spódnice do kolan albo kiecuchne o tejże dlugości.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2019, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska co ten Twoj gamoń-małżonek szanowny,ojciec dzieci Twoich narobił?

• Lullaby Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka135 wrote:
    Lullaby moja Ala odkąd urodził się Młody też zrobiła się agresywniejsza. Ostatnio jak nie mogłam się ruszać to podrapała mnie do krwi. najgorsze jest to że zdarza się jej atakować z zaskoczenia Wiktora.Doprowadza mnie tym do szalu
    Jezu Sylka u nas to samo. Mikołaj też atakuje tak Tymka. I do tego zaczyna bić inne dzieci. Ostatnio na urodzinach przywalił kuzynowi koparką zabawką w głowę. Sama już nie wiem co z tym robić. Przy czym on dobrze wie, że tak robić nie wolno. Tłumaczenie nie pomaga, krzyczeć i bić nie mam zamiaru (choć ciśnienie mi się podnosi). Masz na to jakieś rady?

0FDyp1.png
    82bip1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2019, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelikamarta mi się podobają te sukienki i myślę że spokojnie na chrzciny możesz ubrać

• Aska1994 Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnim powodem jest jego powrót do domu po 2 w nocy, od południa był w robocie. I nawet smsa nie raczył napisać, że zostaje dłużej, telefonu nie odbierze, bo po co? A po wcześniejszej aferze z tego powodu obiecał, że będzie dawał znać. W domu jak jest - co chwila odbiera telefony z roboty, a ode mnie w robocie nie odbierze.
    A coś jest nie halo już od dłuższego czasu. Nie tak sobie małżeństwo i rodzinę wyobrażałam, nie za takiego człowieka wychodziłam. Jak nie potrafi dotrzymać błahej obietnicy, to jak mam mu ufać, że dotrzyma przysięgi miłości, wierności i uczciwości? Myślałam, że partnerstwo polega na obopólnym zainteresowaniu o dbaniu o siebie, ciekawości co u drugiego słychać, jak się czuje, czy ma na coś ochotę. Że po 5 latach małżeństwa już powinno być zakodowane, że np: nienawidzę krówek i otwarcie o tym nie raz mówiłam! A w rzeczywistości mieszkam na wsi zabitej dechami, w nieskończonym domu, bo ciągle są ważniejsze wydatki niż głupie płytki do kuchni, domu pełnym prowizorek, z 3 dzieci o których sprawach ja muszę pamiętać, sprawach domowych też ja, urzędowych też ja (no, chyba że chodzi o coś związanego z pracą to nie zapomni), z teściową od której wysłuchuję o jej problemach finansowych, życiowych i która się ciągle wpierdala. Za to bez męża, bo albo jest w pracy albo w domu ciałem, a duchem w pracy czy jeszcze gdzieś indziej. Wciąż nie może ogarnąć, że wyjściowe koszulki dzieci są z lewej strony i jakbym nie pilnowała, to do przedszkola by ich zawoził w dziurawych ciuchach. Urodziny? Jak mi napisze SMSa z pracy z życzeniami to jest dobrze (bo mu FB przypomni).
    Ogólnie mam go dość i gdyby nie dzieci, to bym się wyniosła, wyłączyła telefon i niech pomyśli, co było nie tak!

Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
    Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
    Monia urodziła się 16.03.2017r💕
    Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
    Tak się spełnia marzenia!
    Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2019, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grubo...

• Lullaby Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już powiem z grubej rury Aśka - nosz kurwa mać za za gnój. Ale to sama wiesz. Z Twojego opisu wygląda to tak, że Twoje podejrzenia o brak wierności nie są bezpodstawne. I to już któryś raz jeśli się nie mylę coś wywija :/
    A masz jakieś wsparcie w swojej rodzinie?

Ja też czasem myślę co bym zrobiła sama z 2 dzieci gdybym puściła w długą mojego chłopa (chociaż to tylko w nerwach bo na co dzień nie jest tak źle. Mój mi już życzenia złożył bez żadnych przypominaczy, kwiaty na rocznicę i urodziny też dostaję i są chwilę, że jak dawniej czuje się kochana. Tylko ta rutyna życia nas oddala od siebie. Oboje jesteśmy zmęczeni i to pewnie przez to).

0FDyp1.png
    82bip1.png
  • Adria Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra Asia ardzo współczuję sytuacji. Mojego co prawda też nie ma cały dzień tylko z tą różnicą że on zapierdala na polu a pole mam wokół domu. 🤔

My też ogarniamy chrzciny liczymy tak że koniec października uda nam się ogarnąć temat

qdkk3e5e17wj0gq3.png
    córka👱 Amelia 9 lat, 👱Zuzia 5 lat synek aniołek👼Kubuś 24 maj 2017 ,poronienie marzec 2018r
    Łukaszek 13 lipiec 2019r.
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam wyrzuty sumienia, bo jak Iza rano po raz setny raz za razem wlazla do bujaka Tiny Love patrząc na mnie z zawadiackim usmieszkiem, podczas gdy Mikołaj usiłował pozbyć się swojej porannej śliny to wytargalam ją stamtąd dosyć mało subtelnie i wydarlam się, że nie wolno. Stała biedna pośrodku pokoju, obróciła się, pokazała na leżak ojoj i poleciała dalej się bawić. Nienawidzę takiego szarpania dzieci, bez sensu to zrobiłam.

Mikołaj znowu spał na mnie teraz ponad godzinę (no dobra, ja też odleciałam 🙈) i znowu zrobił mi kałuże na dekolcie. Z buzi i z nosa mu leciało.. Naprawdę się boję, że to jednak okaże się infekcją.

Powiem Wam dziewczyny odnośnie facetów, że ja zawsze staram się żyć tak, że jakby starego zabrakło to i tak bym sobie dała radę. Może i nie o to chodzi w związku, ale tak mi nakazuje instynkt przetrwania i póki wiem, że bym dała radę to jestem spokojniejsza i pewna, że jestem z kimś dlatego, że chcę, a nie dlatego, że muszę.
    Z tym dozownikiem mydła to aż się śmiałam, bo mój jak mydło się kończy to zawsze dolewa wody 😂 Ogólnie nie mam z nim łatwo, bo został wychowany w kompletnym braku szacunku do żony i przeświadczeniu, że do jego domowych obowiązków w stylu pranie i sprzątanie należy chyba tylko podtarcie sobie tyłka i umycie zębów. Gdy jego pierwsza żona miała go kompletnie w dupie, nie prała mu, nie gotowala itd., to z dużym zaangażowaniem robiła to mamusia 🤦‍♂️ Więc u niego zmiany na lepsze postępują powoli ;) Wszyscy się śmieją, że dopiero w związku ze mną on zaczyna uczyć się jak żyć. I coś w tym jest.

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kp mogę wam zadać intymne pytanie dotyczące waszych piersi?

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cajo a czwmu gonisz ja z lezaczka? On jest do 3 rż. Chyba ze sie boisz ze zeby sobie wybije

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2019, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikka86 wrote:
    Dziewczyny kp mogę wam zadać intymne pytanie dotyczące waszych piersi?
    Jasne,w końcu od tego sa publiczne fora 😁

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym się spytać ,czy teraz kiedy karmicie ,piersi nadal są dla was obiektem seksualnym,tzn. np przy igraszkach z facetem nadal pozwalacie je dotykać, całować,czy teraz nadal sprawia Wam to przyjemność? Czy w tym czasie są dostępne tylko dla waszych dzieci i traktujecie je inaczej niż przed kp?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2019, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa to jednak nie do mnie pytanie ;)

• Casjopea Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaJJ wrote:
    Cajo a czwmu gonisz ja z lezaczka? On jest do 3 rż. Chyba ze sie boisz ze zeby sobie wybije
    Bo później usiłuje do niego wlazic jak Mikołaj jest w środku ;) Wolę ogólną zasadę, że nie wolno i basta.

• Casjopea Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikka86 ja ogólnie mam mało wrażliwe piersi i raczej nasze igraszki nie skupialy się nigdy na nich.. Były tylko z rzadka używanym dodatkiem 😆 A teraz chwilowo nie są, bo gdyby mąż mi scisnal cycek pełen mleka to dołączyła bym do ekipy z aresztu 😂

mikka86, LidziA89, kinga27.30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2019, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kumam

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaJJ wrote:
    Aa to jednak nie do mnie pytanie ;)
    Czemu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2019, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotkniecie moich sutków równało sie agresji
    Nienawidzilam..zbyt wrazliwe ale w negatywnym znaczeniu. Piersi jak dotknie albo sutka to kapie mleko wiec te rejony omija

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2019, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lullaby nie mam złotego środka na jej agresje, bo wiem że minie jeszcze wiele lat za nim Alicja nauczy się panować nad swoimi emocjami. Za każdym razem jej tłumaczę i dla siebie samej przenoszę ja do przedpokoju żebym pod wpływem jej ciężaru ochłonęła😉 na nią to, że opuszcza na sekundę nasz pokój działa, bo od razu zaczyna płakać, więc wie, że jej zachowanie było niewlasciwe. Szybko wraca, przytula się i już jest ok. Niestety, ale to taki etap raz będzie lepiej raz gorzej.Dzieci uczą się zaspakajać swoje potrzeby 😉 Trzeba oczywiście reagować na agresję,ale na tym etapie najlepiej znaleźć dla siebie sposób, który pomoże chociaż na chwilę ochłonąć żeby nie zrobić krzywdy naszemu kochanemu dziecku😉

‹‹ 1828 1829 1830 1831 1832 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ