Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga no fakt, zapomnialam 🤦🏻♀️
A moja wyjonuje ruchy jakby chciala przewrocic sie na brzuch. No tylko na tym brzuchu nie lubi lezec wiec nie wiem Po co ona to robi😂kinga27.30, Emma_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ to tak jak u mnie. Mnie nawet 2 podmienili. Mikołajek poszedł spać o 18.45, a Tymek zasnął po kąpaniu sam w łóżeczku bez żadnego noszenia, szumienia i innych pierdół o 20
Ogólnie to byliśmy z Tymkiem na kontroli bioderek i wszystko jest w porządku. Mikołaj biegał cały dzień że mną i babcią to pewnie temu śpi.
Szkoda, że ze starym nie gadam, bo można by ten czas jakoś fajnie wykorzystać a tu nic idę zupę robić na jutro😂 -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Ja to nie wiem czy skoki rozwojowe u mojego to sa jak sie drze calymi dniami czy jak duzo spi i jest wesoly. Bez kitu,nie umiem do tego dojść
I ja też parę dni temu o tym myślałam 🤣🤣🤣
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
KarolaJJ wrote:Adria jak zwykle wjeżdża z buta na chwile😁
🤔 Hmm no dzisiaj taki dzień... Ale nadrobilam zaległości i was przeczytałam. Później miałam każdej odpisać ale nie pamiętała co której.
A w kuchni w szafce nadziala się na pajęczyne. To pewnie dzieci śp. Bozeny
Dzisiaj ladowalam z mężem siniaki na sprzedaz
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖Wrozilam że stanem przedzawalowym
-
nick nieaktualny
-
kinga27.30 wrote:Drobinka, a jak Twoje próby z butelką i smoczkiem? Ja dzisiaj zamówiłam smoczek bibs... Zobaczymy czy też zostanie rzucony w kąt 🤦♀️
U nas się świetnie sprawdza ten smoczekTeż właśnie domówiłam jeszcze kilka, bo mieliśmy tylko jeden. Wcześniej sprawdzały się u nas NUK i lovi, a teraz jeszcze MAM
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
X, ja tak nosze od wizyty u ortopedy, który polecił taki chwyt
Jest faktycznie super.
U mnie trudno było też ze zmienianiem stron - staram się to robić, żeby asymetrii nie było, ale cholera jak nosze na prawej to jakbym niepełnosprawna była :_P
Wyjęliśmy w końcu kokon z łóżeczka, już przyprawiał mnie o zawał, bo bałam się, ze Hanka Skakanka się przydusi. Dzisiaj próbujemy pierwszą noc - trzymajcie kciuki -
Moje dzieci również dzisiaj grzeczne. Młoda też śpi od 18:30, a Mikołaj standardowo odpadł koło 22 ☺️
Muszę też obczaić jak powinno się dzieci nosić 😆 Ale Mikołaj lubi latać w pozycji ze zdjęcia xgirl, wtedy przynajmniej jak odbija to człowiek nie jest obrzygany 😁 W końcu przyszła nasza mata, jutro kawaler wbija na podłogę. W ogóle to jest takie pogodne dziecko, śmieje się do każdego, kto go zagada ❤️ Młoda też ma póki co dobry etap, nie bije już dzieci i nagle stała się bardzo pomocna i empatyczna. Z dużym zaangażowaniem znosi Mikołajkowi wszystkie swoje zabawki, gdy go karmię lub gdy śpi. Wróciła jej też miłość do pomidorów, co cieszy me serce, gdyż specjalnie dla niej pielęgnowalam je cały sezon.JaSzczurek, Lullaby, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Właśnie chciałam Wam napisać jak to Mikołaj ładnie śpi na brzuchu i że chyba dzisiaj zostawię go w tej pozycji na noc, ale obrocilam się w jego stronę i zmieniłam zdanie 😂
https://zapodaj.net/a72925c2bb014.jpg.htmlJaSzczurek, kinga27.30, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCasjo widzę że pieluszki Mikołaj ma po Izie 😁 mam identyczne po Alicji -ta i taka w brązowe serduszka, która też kiedyś widziałam u Ciebie na zdjęciu 😁
U mnie niestety nie jest tak kolorowo
Ala usnęła około 20 tej ale pospala godzinę i wstała wyspana jak młody bóg niestety z katarem 😭 więc czeka mnie ciężką noc i cały tydzień. Pewnie jutro już Wiktor obudzi się z gilem 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2019, 22:54
-
nick nieaktualny
-
JaSzczurek wrote:co jest z tymi facetami ostatnio...
Emma_, JaSzczurek, Casjopea lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
kinga27.30 wrote:🤷♀️ ja też dzisiaj usłyszałam "idziemy do mamy?" będąc w wc 🤦♀️
Emma_, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wieczór 😴 Melduję się z nad dojarki a tak fajnie się spało mmm.Kutwa słyszę,że ojciec chrapie jak stary ursus-jak tam podejdę i przywalę z bejzbolu to będzie jego ostatnie chrapnięcie😠
anngelikamartaa, Emma_, JaSzczurek, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Lady siemasz z nocnego karmienia i odbijania
Rany julek, tak mnie od wczoraj napierdzielaja jajniki i krocze, normalnie jak przee porodem..do tego jakis sluz sie ze.mnie wydobywa. Czy mozliwe, ze juz owulacja jak jeszcze okresu nie bylo?:o albo rodze ;p