Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ja wam zazdrościłam tych ospałych dzieci kiedy mój jeszcze do niedawna budził się w nocy co 1.5 h i następne 1.5 nie spał , albo potrafił nie spać cały dzień poza kilkom kilku kilkunastominutowymi drzemkami , na szczęście już jest lepiej,chociaż i tak daleko mu do przespania większości dnia no ale nie narzekamurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Kuźwa za to ja znowu ponarzekam😠 Od 3 męka kurfa-ten chrapie,ta sapie kurde zmówili się ze sobą czy co😠❔ Kiedyś pięknie mi zasypiała,piła a teraz to katastrofa.Zaraz normalnie ściągnę pasa i pogrożę każdemu 😠
tka_aa lubi tę wiadomość
-
Lady, portki Ci spadną 😂
tka_aa lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Po szczepieniu na szczęście nie było gorączki ufffffffffffff😊😊😊😊😊😊 Przed samym szczepieniem usnęła a jak wbili jej igłę to był straszny ryk aż się zanosiła ,płakała 3 minuty i usnęła na 2 godziny .
Moja zasypia na noc tylko przy cycu 🙈🙈🙈 i nie puszcza go przez 3 godziny więc przeważnie chodzę spać o 19- stej i tym sposobem nic nie mogę zrobić w domu ale wolę to niż darcie się do 24 - tej - jak to było miesiąc temu .
Czapki nienawidzi a tutaj jest 9 stopni 🙄🙄🙄🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 08:18
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mysmy spali obydwoje od 23 do 8😱 nie pamietam kiedy tyle spałam. Mały wypił mleko i spi dalej. Co sie dzieje ja sie pytam.! Gdzie pobudki co 1,5 h
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 08:49
Sylka135, Lullaby, JaSzczurek, Casjopea, tka_aa lubią tę wiadomość
-
Karola, nie narzekaj, zbieraj siły, bo Stachu ewidentnie coś kombinuje i chce uśpić Twoją czujność 😂
xgirl, anngelikamartaa, Lullaby, JaSzczurek lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
A U mnie Hanuś wystepuje juz w moich snach. Snilo mi sie, ze chcialam sie umowic na seksy i sobie przypomnialam, ze nie mam z kim zostawic dziecka😂😂😂 No i upchnelam ja mamie, juz mialo byc fajnie i sie obudzilam Bo Mala w ryk Bo chciala zryc🤦🏻♀️😂😂😂😂 Nawet w snach seksow ni ma
😂😂
Lady i Jak tam Po nocy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 09:57
-
nick nieaktualny
-
My po szczepieniu😭😭😭jutro pójdę do tego sekretariatu a potem na rozpoczęcie od razu, wolę z nim posiedzieć w domu dzisiaj. Boję się tej gorączki
A i w miesiąc przytyl kilogram, waży równe 8kg myślałam że będzie więcej 😶pielęgniarka się zakochała w jego udkach 😆 -
Miesiąc temu miał 7100g
no jadą równo chłopaki 😆❤️ale Michelin przystopowal z wagą jak na niego
Pytałam pediatry czy wszystko ok że jest taki pulchniutki to powiedziała że super wygląda i że gdybym karmila mm to by powiedziała że go przekarmiam ale na swoim mleku nie ma takiej opcji
No i o tym rozszerzaniu diety mówiła, że najpierw mu podawać np marchewkę czy jakieś inne warzywka, lekką zupke a potem dopiero jak będzie większy to owoce
Kurcze boje się trochę bo ona mu sciagnela mocniej napletek przy badaniu i trochę mu krew leci z tegomikaja lubi tę wiadomość