Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
EMMA jak pampki są za duże to też może wylecieć kupa bokiem ...albo nie wywijasz tych falbanek bocznych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2019, 21:14
-
KarolaJJ wrote:Ja mam Limetic,dla karmiacych.
Adria my chyba tez tak skonczymy,na gumkach. -
Ja po porodzie tylko raz współżyłam. I nie zanosi się na więcej.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
U nas nigdy się tak nie zdarzyło, Ksawery zresztą nigdy nie robi jakiś giga kupsk, że dwa razy zdarzyło się tylko,że wyleciało góra i miał umazane plecy ,ale to wtedy jak podczas srania trzymałam go w pozycji siedzącej na kolanachurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Ja przed ciążą brałam cerazette. Jak uspokoiły się akcje typu dwa okresy w ciągu 3 tygodni to było okej. Libido nie jakieś ogromne, ale też nie tragedia.
Teraz jesteśmy na gumkach, bo nie chcę tabletek, jak zaraz chcę zachodzić z znowu. Ale też tylko dwa razy seks uprawialiśmy, boli mnieAle na pewno libido mi trochę wróciło w porównaniu do ciąży, kiedy seks mógłby dla mnie nie istnieć. Chociaż w sumie teraz też może nie istnieć mimo wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2019, 21:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emma dziękuję bardzo :* Co do pampersów to zwykłych nie używałam ale Pure i Premium Care tak i jestem z nich zadowolona.Zdarzyło mi się to parę razy-nawet dziś z pieluszką bambo nature ale ewidentnie to wina złego założenia pampersa.Spróbuj może właśnie na dokładnym zapięciu się skupić.
Adria no super ta pościel a Łukasz taki śliczny ☺
Jaszczurek no ja w moim gronie znajomych (ogromnym gronie) zauważyłam,że problem jest z tym drugim dzieckiem.Rodzice często to drugie rozpieszczają i potem rośnie taki łobuz,który daje im nieźle popalić
-
Kinga jak faldka jest dobrze wytarta do sucha, a mąki jest nie za dużo (ja tylko wkładam palec do woreczka i potem przejeżdżam po faldzie, nie sypie itp) to nic się nie dzieje
.
Emma mój syn nie raz się obsral po same plecy 😂. Najczesciej jest tak gdy robi kupę podczas karmienia. Leon raz się obsral po sama szyje 👏 i to podczas karmienia na lezaco 👏. W którym momencie zauważasz kupę na ubranku? Może jak przenosisz dziecko, albo odkladasz bokiem to uciskasz pampka i zawartość ucieka.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podpisuje się rękami i nogami pod tym co napisała JaSzczurek nt drugiego dziecka!! Kocham ich obu tak samo i za każdego oddała bym życie, ale Miłosz jest taki mały, słodki, grzeczny i kochany, a Leon jest marudny, wrzeszczy, bije, jest zazdrosny, kaprysi itp. Myślę, że to nie ma nic wspólnego z miłością tylko... Hmm... Nie wiem jak to powiedzieć. No wiadome jest, że jakbym miała wybrać, którym wolę się zajmować to młodszym
.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Bo takie dzieci malutkie nie pyskuja słodko leżą śpią słodko i uśmiechają się do Ciebie jakbyś była całym jego światem...
A starsze...hmm pyskuje wrzeszczy wiecznie gada 🙉🙉🙈🙈🙊🙊JaSzczurek, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Mnie też dzisiaj mniej, bo jutro chrzciny. Korzystaliśmy z pogody - zakupy, obiad na mieście, spacer po rynku, gonienie gołębi (tzn Mikołaj gonił gołębie a ja Mikołaja) 😁. I jak wróciliśmy z miasta to się wzięłam za sprzątanie, pranie itp. Jeszcze mi tam coś zostało do ogarnięcia i idę nas szykować na wielki dzień 😊
Co do kochania drugiego dziecka - też się obawiałam, że nie będę kochała Tymka tak bardzo jak Mikołaja, a teraz świata poza nim nie widzę ❤️. Poza Mikołajem też nie widzę (trochę było ciężko przez bunt 2 latka się z nim dogadać ale mojej miłości do niego to nie zmienia)❤️ Są moim całym światem. Kocham ich obu tak samo, a to że po prostu są w moim życiu, bo są moi 😃 Tym bardziej, że przez 15 lat myślałam, że nie będę miała ani jednego a teraz mam dwóch.Sylka135 lubi tę wiadomość