Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:Tak na poduszce,do tej pory spał w kokonie ale dzisiaj mu zabrałam,bo było mu za ciasno już ,a nie chce żeby spał bez niczego ,bo go zgniotę
Nie zgnieciesz 😁 też tak myślałam. Wydaje mi się że mu tam za miękko a to nie dobrze dla kręgosłupa i może być mu niewygodnie. -
Mikka a nie masz może takiej poduszki ciążowej do spania? To byś się mogła od niego odgrodzic ja tak robiłam na początku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:00
-
O co Wam chodzi z tym praniem? 😁 Jak są nowe to pierzecie wszystko razem z chusteczkami od farbowania, a potem już nie farbuja, ja tam zawsze piore wszystkie ciuchy chłopaków razem, niezależnie od koori itp 😁.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
To ja nie wiem jak Ci się to udaje, bo ja choćbym nie wiem ile razy prała, to jak wsadzę białe z granatowym albo czarnym, to białe nigdy nie jest białe, a czarne czarne 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
mikka86 wrote:Mówię do Ciebie, piszę do Was , kupię Ci bluzkę, możesz pisać dużymi,ale np "mówiłam mu" ,"przebrałam go" " poszłam do niego" piszę się już małymi 🙂
-
Drobinka91 wrote:To ja nie wiem jak Ci się to udaje, bo ja choćbym nie wiem ile razy prała, to jak wsadzę białe z granatowym albo czarnym, to białe nigdy nie jest białe, a czarne czarne 😁Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:Mikka a Bo podobno krowie mleko nie sluzy ludziom🤷🏻♀️url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
mikka86 wrote:Dla mnie nonsens, trzeba by było nie jeść jogurtów, serków, ciast, budyniów,zup mlecznych, masła i masę innych rzeczy, oczywiście jest to możliwe ale dla mnie bez sensu
I zboza podobno tez dla nas niezdrowe. Czyli chleb, makarony, itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:23
-
nick nieaktualny
-
No czytam ostatnio na ten temat i na ciekawe rzeczy sie natknelam. Nie wiem na Ile to prawda ale cos w tym musi byc wg mnie. Slyszala ktoras z was o tym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:28