Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej, a co jest jest nie tak (jeśli to ja) w Nim, Go itp? 🤔😁
Casjo śliczny kotek 🥰
Co do imion może .. Tofik, Karmel, Garfield, Felek? 😬
U mnie nie sprawdziła się 1. Dostawka 2.woreczki/pojemniki do mrożenia pokarmu 3. Śpiworek ( choć dam jeszcze szansę) 4. Tak samo jak Emmie- ciemne ubrania- ten sam problem z praniem 😁
5. Elektryczny aspirator do noska
6. Miś szumiś
I chyba to wszystko 🤔 A i kołyska, no ale jakby to wiąże się z tym że Olek nie śpi sam.
Swoją drogą, chyba musimy małego próbować uczyć spać samemu, bo dziś w nocy mąż prawie nakrył Go kołdrą... ja mam lekki sen i czuwam, ale nie powiem przestraszyłam się i brzydko krzyczałam w nocy 🤪
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Tak w ogóle zrobiłam porządek z ciuchami małego, spakowałam te małe w karton, wstawiłam na olx i już sprzedałam. 😁 i jest mi lżej, a za tą kasę kupię Mu nowe ciuchy. Zostawiłam tylko na pamiątkę jeden rożek w którym był w szpitalu, ciuszki też że szpitala, czapkę i chyba niedrapki. Bez sensu trzymać to wszystko dla drugiego dziecka (o ile będzie 😁)
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:Tak w ogóle zrobiłam porządek z ciuchami małego, spakowałam te małe w karton, wstawiłam na olx i już sprzedałam. 😁 i jest mi lżej, a za tą kasę kupię Mu nowe ciuchy. Zostawiłam tylko na pamiątkę jeden rożek w którym był w szpitalu, ciuszki też że szpitala, czapkę i chyba niedrapki. Bez sensu trzymać to wszystko dla drugiego dziecka (o ile będzie 😁)url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
mikka86 wrote:Bo to powinno się pisać małymi literami Drobinka 🙂
Zasada jest taka, że pisząc zaimki wielką literą pokazujesz szacunek dla tej osoby. A ja Was wszystkie bardzo szanuję i Go (Olka) też 😁😁Sylka135 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
nick nieaktualnyMoja corka od 4 mż dostawala tylko Sinlac,mleka wcale. Plus posilki. Ale po tym strasznie tyła no ale trudno. W butelce ze smoczkiem jej podawałam,nie łyżeczką. Pamietam jak ciezko go bylo dostać,a kosztował w ciul. Ale do tej pory jak je chrupki kukurydziane to mowi ,ze pamieta ten smak z butelki🤣
-
nick nieaktualny
-
I Tymek dzisiaj odkrył czym jest śmiech ❤️❤️❤️ wyszło totalnie przez przypadek. Przy przebieraniu zaczęłam pocierać nosem po brzuchu i żebrach i okazało się, że Tymcio ma łaskotki 🤩. Jeszcze nie był to typowy śmiech ale przynajmniej ze zdziwieniem się zaśmiał.
LidziA89, Casjopea, Emma_, Sylka135, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Mikka i co, wyciąga wszystkie gluty? Dla nas byl za słaby, dopiero Katarek robi robotę.
Co do drugiego dziecka.. Cóż mam powiedzieć, jest mega ciężko, mam różne myśli i nawet mówiłam, że nie chcę kolejnego, ale gdzieś tam w głębi mnie siedzi ta myśl, że nie chciałabym żeby Olek był jedynakiem, poza tym zawsze chciałam mieć dwójkę 🙂
No i mam nadzieję, że trafi mi się córa 😁 jak nie wyjdzie za drugim razem to kończę produkcję. 😉mikka86 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Czy komuś już przestały wypadać wlosy? Jeżeli oczywiscie zaczęły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 20:40
-
Casjopea kotek śliczny. A co do imienia to Karmelek mnie też się podoba. 😁
Ja też kiedyś byłam językową purystką a teraz z pośpiechu i nieuwagi często popełniam błędy. Do tego zmęczenie robi swoje i potem wychodzi, że piszę że mąż mnie nie kocha.
Jedyne co mi się nie przydało to ciemne ubrania. Teraz zanim ubieram do prania odpowiednią ilość to mijają wieki. A poza tym nie kupowałam dużo, bo miałam po rzeczy Mikolaju. -
Drobinka91 wrote:Mikka i co, wyciąga wszystkie gluty? Dla nas byl za słaby, dopiero Katarek robi robotę.
Co do drugiego dziecka.. Cóż mam powiedzieć, jest mega ciężko, mam różne myśli i nawet mówiłam, że nie chcę kolejnego, ale gdzieś tam w głębi mnie siedzi ta myśl, że nie chciałabym żeby Olek był jedynakiem, poza tym zawsze chciałam mieć dwójkę 🙂
No i mam nadzieję, że trafi mi się córa 😁 jak nie wyjdzie za drugim razem to kończę produkcję. 😉url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
KarolaJJ wrote:Drobinka On,Go to o Bogu mozna pisać np
byk czy nie byk, po co to rozstrzonsać. 😅
Mogę pisać i małą jak was to razi 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️